Swinburne Online

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Swinburne Online ajánlatok Swinburne University of Technology fok online, hogy a hallgatók egy igen vonzó tanulási tapasztalat, bárhol is legyenek a világon.

Található az ausztráliai Melbourne, Swinburne biztosít a hallgatók egy új megközelítést az online oktatás, amelynek középpontjában a felszerelésében hallgatók ipar kész képesítést.

Swinburne Online diákok kapnak Swinburne University of Technology végzettség, ugyanaz, mint a hallgatók az egyetemen Ausztráliában. A nemzetközi diákok végzős tiszteletben ausztrál végzettség, anélkül, hogy elhagyná hazájukban.

Swinburne University of Technology működik három campus Ausztráliában és egy nemzetközi campus Malajziában, több mint 30.000 diák tanul jelenleg.

A büszke 100 éves történetében, Swinburne jelenleg rangsorolva a felső 400 vezető egyetemek világszerte, miként értékelik a tudományos rangsorolása világ egyetemek.

Swinburne Online rugalmas internetes szerkezet, párosulva az interaktív tanulás és a hét nap egy hét támogatást, biztosítja a hallgatók egy támogatott online oktatási tapasztalat.

Az online campus ad hozzáférést a szakértő oktatók, tanulási források és ösztönzi visszajelzést, és az együttműködés a többiek, miközben biztosítja Ön karrier-ready, ha diplomás.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés BBAs » Megjelenítés MBA » Megjelenítés Mester Oklevelek » Megjelenítés Alapképzés » Megjelenítés Masters »

Videók

Swinburne University of Technology

Swinburne Online - Assignment Assistance

Swinburne Online - Dedicated Tutors

Kapcsolat
Közösségi Média