La Trobe Online

Online Course

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Érdekes a különbség

Didasko szenvedélyes abban, hogy különbséget tesz neked. Teljesen ellenőrzött és az állami követelményeknek megfelelő, teljes mértékben a lehető legjobb online tanulási élmény biztosítására koncentrálunk.

Még akkor is elkezdheti a karrierjét, ha befejezte az alapképzést!

Karrier-támogató központunk online álláskeresési erőforrásokat és személyes karrier-tanácsadást biztosít. Ez azt jelenti, hogy új munkaközvetítési és interjúra készségeket lehet készíteni a háborús mellkasra, és újonnan kinevezett folytatódni, amellyel kiegészítheti üzleti képesítéseit. Ez mind része a szolgáltatásunknak, hogy segítsen a karriered megkezdésében.

Támogatva lesz a Diákkötelezettség Csapatunk és az oktatói munkatársunk. Mindannyian elkötelezettek a sikeres foglalkoztatási eredmények iránt és a Melbourne CBD irodájában dolgoznak.

A tanfolyamot az év minden hónapjában elindíthatja. Ez azt jelenti, hogy amikor leginkább motivált vagy, akkor elkezdheti. Nem várják a hagyományos egyetem éves vagy féléves bevitelét. A gyorsabb kezdet azt jelenti, hogy hamarabb befejezheti. Tanulási módszertanunk lehetővé teszi, hogy az e-Campuson keresztül online tanulhasson, és hozzon létre egy tanulmányi ütemtervet az életstílusnak megfelelően. Ez lehet teljes vagy részidős tanulmány.

Kvalifikációját később fizetheti, ha jogosult a HECS finanszírozására.

58595_LTU_Brand_Dom_sec_hor_rgb_hld-wht_v1.png

Olyan partnerség, amely először a foglalkoztathatóságot nyújtja

A La Trobe Egyetem 1967-ben kezdődött, és 552 tanuló vett részt abban az évben. Az egyetem több mint 36 000 hallgatót fogadott el, több mint 7000 nemzetközi diákból 110 országból.

A La Trobe Egyetemen a Melbourne-i campuson több mint 26 ezer hallgatóval rendelkező és több mint 7500 egyetemi campus hálózata található Albury-Wodonga, Bendigo, Mildura, Melbourne City (Collins Street és Franklin Street), Shepparton és Sydney területén.

A 2017-es évek a La Trobe Egyetem 50 évei, és Didasko-nál örömmel ünnepeljük velük. Didasko és La Trobe Egyetem - új és innovatív tanulási megoldás.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés Alapképzés » Megjelenítés Online Alapképzés »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Alkalmazott Informatika Bachelor

On-line Nappali Részidős 3 - 6 év Nyílt Beiratkozás Ausztrália Australia Online + 1 további

Ez a kurzus az általános informatikai (IT) oktatást biztosítja, valamint lehetőséget biztosít az információs rendszerek, szoftverfejlesztés, számítógépes hálózatok és webes fejlesztés területén. A kurzus felépítése lehetővé teszi az online tanulmányok és a munkaerő korai bejutását és az on-line tanulmányt. A kurzus a hangsúlyt alkalmazza, és opciói közé tartoznak a szállítói tanúsítványok, amelyek relevánsak az informatikai ipar foglalkoztatásához. [+]

A kurzus leírása

Ez a kurzus az általános informatikai (IT) oktatást biztosítja, valamint lehetőséget biztosít az információs rendszerek, szoftverfejlesztés, számítógépes hálózatok és webes fejlesztés területén. A kurzus felépítése lehetővé teszi az online tanulmányok és a munkaerő korai bejutását, valamint az online tanulás folytatását. A kurzus a hangsúlyt alkalmazza, és opciói közé tartoznak a szállítói tanúsítványok, amelyek relevánsak az informatikai ipar foglalkoztatásához.

Az Alkalmazott Információs Technológia Bachelor La Trobe University Degree kurzus, amelyet a Computer Power Institute nyújt. Tanuljon velünk, és szerezzen iparági minősítéseket az Ön képzettségében - szerezzen a Computer Power élét, amikor munkát keresel!... [-]


Kapcsolat