King's Own Institute

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Király Saját Intézet egy felsőfokú intézmény központjában található Sydney, Ausztrália és kiváló minőségű akkreditált szakok számviteli, üzleti és TESOL (Tanítás angol beszélők más nyelvek).

Névadója ezred a brit hadsereg, amely a vezérigazgató és Dean járt, mint a csere tiszt, Király Saját Intézet elfogad egy hasonló szellemű és értékek hagyományok és megalapozott hírnevét elismert fejlesztése sikeres vezetők.

A kezdőbetűit KOI van egy második jelentése, mint a "koi" bizonyos ázsiai nyelvek egy vad ponty. A koi energikus lehet úszni upstream szemben a jelenlegi. A legenda szerint, ha egy koi sikerült megmászni a zuhanás egy ponton nevű Dragon Gate a Sárga-folyó is át kell alakítani egy sárkány. Ez azt bizonyítja, kitartás a bajban, és erejét a célra. Mivel a erőt és elszántságot leküzdeni az akadályokat, a koi jelent bátorságot, és képes elérni a magas célokat.

Hasonlóképpen, Király Saját Intézet (KOI) célja, hogy egy elismert vezető, mint egy oktatási szolgáltató híres ápolása diákokat a sikeres karrier. Az élmény a felsőoktatási utazás lehet olyan fontos, mint magára a képesítés.

Helyszínek

Sydney

Address
King's Own Institute,
Level 1, 31 Market Street

NSW 2000 Sydney, Új-Dél-Wales, Ausztrália

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Jelenleg nincs megjeleníthető program

Finomítsa a keresési fent, nézd meg a népszerű kategóriák alatt vagy végezzen kulcsszavas keresés.


... or simply by choosing your degree: