Hivatalos Leírás

Király Saját Intézet egy felsőfokú intézmény központjában található Sydney, Ausztrália és kiváló minőségű akkreditált szakok számviteli, üzleti és TESOL (Tanítás angol beszélők más nyelvek).

Névadója ezred a brit hadsereg, amely a vezérigazgató és Dean járt, mint a csere tiszt, Király Saját Intézet elfogad egy hasonló szellemű és értékek hagyományok és megalapozott hírnevét elismert fejlesztése sikeres vezetők.

A kezdőbetűit KOI van egy második jelentése, mint a "koi" bizonyos ázsiai nyelvek egy vad ponty. A koi energikus lehet úszni upstream szemben a jelenlegi. A legenda szerint, ha egy koi sikerült megmászni a zuhanás egy ponton nevű Dragon Gate a Sárga-folyó is át kell alakítani egy sárkány. Ez azt bizonyítja, kitartás a bajban, és erejét a célra. Mivel a erőt és elszántságot leküzdeni az akadályokat, a koi jelent bátorságot, és képes elérni a magas célokat.

Hasonlóképpen, Király Saját Intézet (KOI) célja, hogy egy elismert vezető, mint egy oktatási szolgáltató híres ápolása diákokat a sikeres karrier. Az élmény a felsőoktatási utazás lehet olyan fontos, mint magára a képesítés.

Program oktatási nyelve:
  • Angol
Jelenleg nincs megjeleníthető program

Finomítsa a keresési fent, nézd meg a népszerű kategóriák alatt vagy végezzen kulcsszavas keresés.


... or simply by choosing your degree: