Vatel Argentina

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Nemzetközi Hotel Képző Iskola

Az 1867-ben a Paraguay utcában található, néhány méterre a szimbolikus Santa Fe sugárúttól és a Rodriguez Peña tértől. A Vatel központja az argentin főváros turisztikai és kulturális tevékenységeinek központjában található, és széles körű hozzáférést kínál a metró-, busz- és vasúthálózat.

119098_foto-ba-1-rtivut.jpg

Buenos Aires az Argentin Köztársaság gazdasági, kulturális és politikai fővárosa

Világszerte elismert Latin-Amerika kulturális fővárosa, széles kínálatot kínálva minden ízléshez. Ugyancsak a város fogadja a legtöbb külföldi hallgatót, becslések szerint 25 000.

A főváros mintegy 3 millió lakosa van, míg Nagy-Buenos Airesnek 12 millió lakosa van, és egyedülálló szállodai ajánlatot kínál a kontinensen a fő nemzetközi láncok jelenlétével, valamint a regionális és világszerte elismert szállodákkal.

Diákjaink átlagosan 30% -a külföldi származású, több mint 15 országból.

119099_foto-ba-2-gwse6w.jpg

Az oktatószemélyzetet az argentin szállodaipar neves szakemberei alkotják, akik nemcsak elméleti ismereteket adnak a hallgatóknak, hanem kiterjedt szakmai karrierjük révén elért tapasztalati ismereteket is adnak.

Fontos hangsúlyozni, hogy a Vatel-ben egy nagyon fontos kognitív képzést mozdítunk elő a hallgatók személyes és szakmai fejlődéséhez, ezért olyan képességek, mint a tisztelet, a fegyelem, a létezés tudása és a létezés, valamint a személyes bemutatás.

A nemzetközivé válás alapvető szempont a Vatel kialakulásának. A Marco Polo program, a legjobb innováció egy akadémiai programban, lehetővé teszi a Vatel Buenos Aires hallgatók számára, hogy második évet tanulmányozzák egy másik Vatel intézetben a világon. Ők egy olyan hálózat részét is képezik, amely nem áll le a növekedésből. A Vatel hálózat jelenleg a VatelAlumni portálnak köszönhetően 9000 hallgatóval és 35 000 diplomással rendelkezik kapcsolatban.

Nagyon versenyképes és jelenlegi tudományos tervvel a Vatel Argentina kettős argentin / francia diplomát kínál, amely garantálja a gyors szakmai beilleszkedést:

  • Felsőfok a Nemzetközi Hoteligazgatásban - MEC Argentina
  • Nemzetközi Hotelmenedzsment Bachelor fokozat - Franciaország

Küldetésünk: Felkészítse a fiatalokat arra, hogy fejlődjenek a nemzetközi vendéglátásban

Hogyan képezzük meg az új generációkat, hogy nyújtsanak a világnak és sikeresek legyenek a vendéglátás, az idegenforgalom és a luxusipar hotelkarrierjében?

A Vatel, a világ vezető oktatási koncepciója 35 évvel ezelőtti létrehozása óta

Vatelben felkészítjük a nemzetközi szálloda- és turisztikai jövőbeni vezetőit.

A több mint 35 éves tapasztalattal rendelkező Vatel egyetemek világszerte 7000 hallgatót fogadnak nemzetközi szállodákba, akik ugyanazt a filozófiát alkalmazzák, hogy a szállodákban az osztálytermi tanfolyamon tanultakat alkalmazzák.

Szállodák tanulása: A 29 000 diplomások sikere, amelyet Vatéliensnek nevezünk, azt bizonyítja, hogy a világ legrangosabb szállodáiban fejlődik. Az éves statisztikák azt mutatják, hogy 80% -uk a nemzetközi szállodai iparban fog működni a szálloda- vagy szállodaláncok főigazgatójaként, operatív menedzserként, osztályvezetőként, kereskedelmi és értékesítési vezetőként, marketing, humán erőforrásként, pénzügyi vezetőként, Osztályvezetők, recepció, ételek és italok, közönségkapcsolatok, rendezvényszervezés ... A fennmaradó 20% -ot más tevékenységi ágazatokban fejlesztik majd, például a luxusiparban, amely ezt a végzős profilot keresi.

Mindegyik dinamikus, szilárd és nagyon hasznos hálózatot jelent mind a gyakorlatot kereső hallgatók számára, mind a közelmúltban diplomások számára, ha egy országban vagy egy választott városban állást keresnek.

A Vatel, mint a világ első szálloda- és turisztikai képzési csoportja, ma minden lehetőséget kínál Önnek, hogy megnyissa a világot és sikeres legyen szakmai karrierje során.

Helyszínek

1867, 1121

Address
Paraguay,1867
C1121 1867, 1121, ABA, Argentína

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket