University of Belgrano

Bevezetés

Hivatalos Leírás

1

Előzmények és jelenlegi

rövid története

Egyetem Belgrano hozta létre Orvos Avelino Porto szeptember 11-én 1964. törvénnyel összhangban No. 14557 hoztak a 1958, ami szabályozza a működését magánegyetemek Argentínában.

Ez a törvény megállapítja:

  • Ez a magánegyetemek jöttek létre szervezetek non-profit, és
  • Elérése előtt a végső engedélyt a működését, meg kell felelnie egy teljes ciklus tanulmányok pályára vizsgálták létrehozását is jóvá kielégítő tudományos színvonalú.

Jelenleg a magánegyetemek törvény által szabályozott 24521, ki július 20-án, 1995, amely fenntartja említett kötelezettségeknek és kifejezetten rendelkezik:

  • Egyetemi és intézményi autonómiáját.
  • Példányainak önértékelés és külső értékelés, az utóbbi a nemzeti bizottság Egyetem Értékelési és Akkreditációs (CoNEAU) vagy magán ügynökségek értékelése és akkreditációja által elismert és Kulturális Minisztérium Oktatási végzett.

Az első székhelye volt Sucre és Cramer, milyen akkoriban ismert, mint a "város Belgrano". Kezdte meg tevékenységét a 90 diák, 28 tanár és a munkavállaló.

Által lefolytatott konzultációk Minisztérium Oktatási és Kulturális Nemzeti Akadémia a szakterületükhöz tanított az egyetemen, és a vezető szakértők minden megállapították, hogy a január 26, 1970 elnöke a nemzet nyújtott University of Belgrano végleges működési engedély kiadása.

A kiindulási szerkezetet szervezett négy karral: Jog és Társadalomtudományi, humán, gazdasági és építészet.

Jelenleg az egyetem Belgrano van a karok az építészet és tervezés, Jogi és Társadalomtudományi Kar, Közgazdasági, humán, műszaki mérnöki, informatikai, Agrártudományi nyelvek és külföldi tanulmányok, Egészségtudományi Kar, Természettudományi és tanulmányok távolság; és négy végzős egyetemi egységek: School of Graduate Studies, Graduate School of Business, Graduate School of Law és a Department of Graduate Studies és Továbbképző.

alapelveit

Öt elvek szerint az egyetem az intézmény életében a kezdetektől fogva:

  1. Autonómia: teljes függetlenségét a politikai, üzleti, vallási vagy kulturális csoportok. Tantervek jóllehet jóváhagyása a Kulturális Minisztérium és az oktatás az eredménye az elmélkedés, a nemzeti és a nemzetközi tapasztalatok és a kölcsönhatás a társadalomban;
  2. Pluralizmus: tudományos, politikai és vallási. Az egyetem csak azt kell megvizsgálni, a tudományos normák együttélés tiszteletben tartása annak elveit és szellemi szigor kezelésében összes alany;
  3. Az ökumenizmus: az egyetemi közösség van otthon minden vallási és elutasít minden megkülönböztetés e tekintetben;
  4. Republikanizmus: University létfenntartó rendszer, amely alapján kizárólag az Alkotmány és az ötleteket, amelyek támogatják azt ;
  5. Szociális egymásrautaltság célja, hogy linkeket, amelyek integrálják az intézmény a termelő ágazat, különösen és általában a társadalom.

Egyetem Belgrano és a nemzetközi hallgatók

Gazdasági, kulturális, tudományos és még a sport globalizáció vitathatatlan tény, hogy korunk ad egy egyedi profilt. Argentínában, a University of Belgrano óta úttörő ösztönzése és elősegítése a nemzetközi hallgatói mobilitást.

Jelenleg több mint százhetven nemzetközi mobilitási megállapodások egyetemek Európában, Észak-Amerikában, Dél-Amerikában, Ázsiában és Óceániában. Kaptunk több mint 2500 hallgató évente. Ily módon, a University of Belgrano biztosítják a versenyképes oktatás, amelyek alkalmasak a haladás, a legfontosabb tudományos központ a világon.

Double Degree megállapodások vagy Academic Cooperation elismert egyetem Németországban, Spanyolországban, Franciaországban, Olaszországban és az Egyesült Államok be tudja szerezni a diploma vagy doktori fokozatot UB és ezekben az intézményekben.

Megszilárdítása és kibővítése a latin-amerikai hálózata Egyetem együttműködés, amelyben az egyetem Belgrano kiemelt szerepe van, azt mondja, a növekvő vetülete, hogy az intézmény a latin-amerikai kontextusban. A program az argentin és a latin-amerikai tanulmányok, mely gazdag választéka tanfolyamok angol és spanyol, speciálisan a nemzetközi diákoknak.

További információért látogasson el a honlapon a külföldi hallgatók a UB.

Helyszínek

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Az intézmény további kínálata: