VATEL Andorra

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Bachelor diploma International Hotel Management, folyamatban van az Andorrai Hercegség.
Andorra egy kis európai ország Délnyugat-Európában a Pireneusok Spanyolország és Franciaország között, mindössze 190 km-re Barcelona.
Ez a második legbiztonságosabb ország a világon, amely több napos időben élvezni a hó szezonban.
Egy gazdaság alapja főleg a turizmus a gazdaság és a közelmúltig adóparadicsom, középpontjában a turizmus és a hó hegy, a kereskedelem és a nagyobb sport- és kulturális események minősülnek független állam, jogi, demokratikus és szociális akinek államforma van parlamentáris együttműködés fejedelemség.
Területe szerveződik hét plébániák egy teljes lakossága 78014 fő. Fővárosa Andorra la Vella.

Politikai rendszere parlamentáris demokrácia. A hivatalos nyelv a katalán, aki együtt él a spanyol és kisebb mértékben a francia és a portugál.

A tanári csapat Vatel Ez alkotja az aktív szakemberek, a hotel és a turizmus, az egyetlen módon tudjuk biztosítani, hogy a hallgatók fejlesszék tudásukat és képességeiket igényei szerint az ágazat ma.

Vatel kínál személyre szabott figyelmet a vizsgálati időszak alatt, és kis munkacsoportok számára. edzés Vatel Andorra Úgy végezzük nagyon exkluzív tantermek, maximum 30 diák egy osztályban.

Ahhoz, hogy akire tartozik:

  • Középiskolások
  • II diákok College (szakmai)
  • A hallgatók a Department of Turizmus és Vendéglátás.
  • egyetemisták
  • a leendő szakemberek a turizmus menedzsment és Hotel

Amit fel:

Ez a képzés felkészít szakmailag és személyesen is lesz a menedzser és igazgatója az International Hotel és Idegenforgalmi szektorban működő vállalatok.
A kínált programok fedezi a képzési igényeket a nemzetközi szállodaipar és a turizmus, alkalmazkodott az új igények és követelmények az ágazat.

Tanmenet Bachelor diploma International Hotel Management Spanyolország, Barcelona, ​​Andorra A Bachelor Nemzetközi Hospitality Management tanított az International Business School Hotel & Tourism Management Vatel, ad egy képzett és tekintélyes képzés lesz egy nagy szakmai irányítás területén a szálloda iparban és a nemzetközi turizmus.

Az alapképzési tanított Andorra majd három évig tart, és kerül sor tizennégy hónapos gyakorlat az egész világon (lehetőleg országokat, hogy javítsák idegen nyelven: angol, német, kínai, spanyol, stb.).

A második évben van egy olyan csereprogram (Marco Polo), ahol a hallgató tudja végezni tanulmányok és a gyakorlat bármely más 40 iskola Vatel A világ elterjedt Ázsiában, Amerikában, Európában és Afrikában.
Ezzel a csere az évben, a diákok felfedezni egy új országot, alkalmazkodva az új kultúra és irányítani egy további idegen nyelvet.
Vatel Ez egy módszer, amely egyesíti a tudományos képzés munkahelyi gyakorlatra az első évben, biztosítva, hogy a diákok az érettségi után teljesen alkalmazkodott az új igények és követelmények a szektor folyamatosan növekszik és egyre versenyképesebb.

A három fő része a mi oktatási modell: specializáció, a piaci alkalmazkodóképesség, és fejlesztése a tudás és készségek a globális környezetben.

Helyszínek

Andorra la Vella

Address
Andorra la Vella, Andorra la Vella, Andorra

Párizs

Address
Párizs, Île-de-France, Franciaország

Madrid

Address
Calle Marqués de la Ensenada, 12,
28004 Madrid, Madridi közösség, Spanyolország