Universitat Europea

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az Egyetem

Az eUniv egy magán felsőoktatási intézmény az Andorrai Hercegségben, amelyet a kormány az andorrai egyetemi törvényekkel összhangban felhatalmazott hivatalos alapképzés, mesterképzés és doktori képzés tanítására.

Az eUniv magán egyetem, amely elkötelezett amellett, hogy elősegítse Andorra gazdasági és társadalmi fejlődését, nemzetközivé válását , különös tekintettel nyelvét és kultúráját.

Az Andorrai Hercegség a berlini konferencia (2003) óta része az Európai Felsőoktatási Térségnek (EHEA), következésképpen egyetemi rendszerének minden államcíme teljesen adaptálva van a strukturálási szintek, a belső garancia az az európai címek minősége, átláthatósága és elismerése.

andorra, mountains, summer

elkötelezettség

Az online hallgatók hallgatóinak jellemzője, hogy egy munkaképes korú, családi és társadalmi felelősségvállalással rendelkező személyek profilját képviselik, és ezt a valóságot egyetlen oktatási javaslat sem hagyhatja figyelmen kívül anélkül, hogy nyilvánvaló tisztességtelenségbe kerülne.

Ezek az emberek a szakmai környezetükben általában speciális továbbképzést kapnak, általában a munkaterületükhöz kapcsolódva. De ezt a kiképzést általában egymás után, és csak kivételesen egyszerre kapják meg. Másrészről, amikor egyetemi felsőoktatásba lépnek, kötelesek négy vagy öt különböző tantárgyat egyszerre tartani, mind személyesen, mind virtuálisan.

Ez a követelmény, amely annyira nyilvánvalóan érzéketlen a profiljukra, megmagyarázza a magas kimaradási arányt, amelyet ez a csoport jelent, amikor a felsőoktatásban kíván előrelépni.

Az eUniv-nál megértjük, hogy ez a közömbösség igazságtalan, és ezért a hallgatók egymás után tanulmányozzák a tanulmányaikat, anélkül, hogy két vagy több tantárgy egyszerre kellene részt venniük. Ez az egyetem elkötelezettsége a hallgatók iránt, hanem a képzési folyamat koherenciája és a tudás és készségek átadásának logikus sorrendje mellett.

rugalmasság

A hagyományos akadémiai szervezés a kurzusokban és a félévekben tökéletes egy bizonyos hallgató számára, de mások számára a bejutás meghaladhatatlan akadálya.

Az eUniv tanulmányok oktatási szervezetét rugalmassága jellemzi, amelyet azonnal hozzáférési rendszerrel igazolnak : a hallgatók a tanév öt felhívásának bármelyikén beléphetnek, és ezt mindig a logikai sorrend szerint követik el. a tantárgyaknak a tanulmányi tervben előírt oktatása.

A hallgatók akkor kezdhetik meg tanulmányaikat a program első tantárgyán, amikor rendelkezésre állása egyértelmű. Az indulás után megszakíthatók és újraindíthatók, a hallgatók számára megfelelő módon, tudva, hogy a következő iskolai hónapra visszatérhetnek a megfelelő tárgy tanulmányozására, sem akadémiai, sem pénzügyi szempontból.

Valamennyi közönséges tantárgynak ugyanolyan 12 ECTS kredit terjedelme van. Ez a terhelés nyolc hetes elkötelezettséget igényel, és ezen időszak alatt a hallgatók kizárólag a vizsgált tárgyban előírt képzési tevékenységek elvégzésére koncentrálnak: az elméleti szövegek olvasására és a gyakorlati feladatok elvégzésére, a hozzájuk tartozó önértékelés, minden egyes tematikus egység számára, a tantárgy tudományos munkájának kidolgozása, amely lehet egyénileg vagy csoportonként, és részvétel a téma vitafórumának egymást követő felhívásaiban.

innováció

A campus egyetemi képzési tevékenységek „valóban virtuálisakké válnak” az eUniv-ban . A hagyományos tantermekben zajló összes képzés megfelelõen átkerül az eUniv virtuális osztálytermébe .

A program egyes tantárgyai egységekre vannak felosztva, amelyek viszont az elméleti és gyakorlati tartalomra és tevékenységekre épülnek. Az elméleti tartalom mélyreható referenciaszöveget is kínál. A gyakorlati tevékenységeket a gyakorlati esetek széles körén keresztül fejlesztették ki, mindegyik önértékeléssel. A tevékenységeket az egyes tantárgyak papírai és fórumai rendelik meg. A fórum együttműködési tevékenység, amelyet minden hallgató és tanár közreműködésével folytatnak.

A hallgatók más, nagyon hasznos forrásokkal is rendelkeznek a tanulási folyamatban, például: a virtuális könyvtár, az önértékelési teszt és a téma szakemberei által készített magyarázó videók. Ezek az audiovizuális termékek kiemelik az egyes egységek alapvető pilléreit, az egyéb érdeklődésre számot tartó témák mellett, és kidolgozzák az egyes tárgyak gyakorlati eseteinek megoldására szolgáló megközelítést.

137271_pexels-photo-1438081.jpeg

Tanulmányok

Az eUniv andorrai állambeli (hivatalos) egyetemi diplomákat kínál Bachelor, Master és Doktori szintű képzésben, amelyeket teljes mértékben elismernek az Európai Felsőoktatási Térségben.

Egyetemi központok

Az eUniv akadémiai szempontból három központban szerveződik: az F. Layret Egyetemi Főiskolai Főiskola, a JH Newman Doktori Iskola és a Klasszikus Nyelvek Iskolája.

kutatás

Az egyetemen végzett kutatásokat az Alkalmazott Kutatási Visszajelzés Intézete koordinálja, és azokat a doktori programhoz kapcsolódó kutatási vonalakból fejlesztették ki, amelyeket a különféle szakirodák vezettek.

Helyszínek

Andorra la Vella

Address
Avinguda Meritxell, 30
AD500 Andorra la Vella, Andorra la Vella, Andorra

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Az intézmény további kínálata: