Intézmények a Virgin-szigeteken

A Legjobb Üzleti Iskolák a Virgin-szigeteken 2018

Ezen az oldalon kereshet Egyetemek, főiskolák és üzleti iskolák kínál bachelor fokozatot Amerikai Virgin-szigetek. Ön könnyen megtalálja az összes információt a legmagasabb rangú egyetemeken Amerikai Virgin-szigetek itt. Kattintson a "Tovább " részletes leírását az egyetem és áttekintést a bachelor programok kínált.

Keresés agglegény egyetemek Amerikai Virgin-szigetek és böngéssze végig a főiskolai programokat megtalálni az is, hogy tetszik a legjobban. Kap minden információ a különböző egyetemi tanulmányi lehetőségek Amerikai Virgin-szigetek, és hasonlítsa össze a tandíjat és a tanulmányi idő hossza. Időt takaríthat meg, és kapcsolatot egyetemek Amerikai Virgin-szigetek közvetlenül: töltse ki a "Request szabad információ " forma, amely beveszünk a kapcsolatot a felvételi iroda.

Indítsa el a keresést a jövő oktatási azonnal!

1 Találatok Amerikai Virgin-szigetek

University of the Virgin Islands

Alapképzés BSc BA BBA Amerikai Virgin-szigetek Charlotte Amalie Amerikai Egyesült Államok September 2018 + 2 további

Miért, hogy a University of the Virgin-szigetek az egyetem első választás? A tandíj nagyon kedvező. UVI kínál sokféle szakon. UVI ajánlatok folyamatos képzés, nem végzettség és tanúsítvány tanfolyamok a közösségi szerepvállalás és az élethosszig tartó tanulás (CELL) Center. UVI által akkreditált Bizottság Felsőoktatási a Közel Államok Szövetsége. Az átlagos osztálylétszám elég kicsi ahhoz, hogy a diákok érdemben részt, és megkapja a személyre szabott figyelemmel szükséges a … [+] sikerhez. UVI technológiailag fejlett és számos tudományos és számítógépes laboratóriumok hallgatói használatra. UVI kínál on-campus ház szigetén St. Thomas és St. Croix (franciaágy és egyszemélyes szállás). UVI része az Országos Hallgatói Exchange (NSE) program több mint 170 intézmény, az Egyesült Államok szárazföldi. UVI is részt vesz a diákcsere programok Emory Egyetem atlantai., Oxford College Atlanta, GA; A State University of New York New Paltz, New Paltz, NY; és az Universidad Internacional (UNINTER) Cuernavaca, Mexikó. UVI kínál egy egészséges campus környezetben. Azt elméleti irányultságú, hallgatói vezető, sportos és vallási szervezetek. Ott van még a Brothers with a Cause (BWC) szervezet és sororities a nemzeti hovatartozás. Míg a kis méretű és földrajzilag elkülönült az amerikai kontinensen, UVI van egy hallgatói létszám, amely a nemzetközi smink és globális kilátások. UVI kínál minőségi oktatást, felhasználva az innovatív oktatási technikák és state-of-the-art számítástechnikai berendezéseit, személyre szabott és festői beállításokat. UVI küldetése Küldetésnyilatkozat A University of the Virgin-szigetek egy tanuló-központú intézmény elkötelezett a siker a diákok és elkötelezett, hogy javítsák az emberek életét az amerikai Virgin-szigeteken és a tágabb karibi révén kiváló oktatási, innovatív kutatási és reagáló közösségi szolgáltató. Vision nyilatkozat A University of the Virgin-szigetek lesz kivételes amerikai felsőoktatási intézmény a Karib elkötelezett diákok sikere, elkötelezett a kiválóság, és ígéretet tett, hogy fokozza a társadalmi és gazdasági átalakulás az amerikai Virgin-szigeteken. [-]