Intézmények & Egyetemek Afganisztánban

A Legjobb Intézmények Afganisztánban 2018

Ezen az oldalon kereshet Egyetemek, főiskolák és üzleti iskolák kínál bachelor fokozatot Afganisztán. Ön könnyen megtalálja az összes információt a legmagasabb rangú egyetemeken Afganisztán itt. Kattintson a "Tovább " részletes leírását az egyetem és áttekintést a bachelor programok kínált.

Keresés agglegény egyetemek Afganisztán és böngéssze végig a főiskolai programokat megtalálni az is, hogy tetszik a legjobban. Kap minden információ a különböző egyetemi tanulmányi lehetőségek Afganisztán, és hasonlítsa össze a tandíjat és a tanulmányi idő hossza. Időt takaríthat meg, és kapcsolatot egyetemek Afganisztán közvetlenül: töltse ki a "Request szabad információ " forma, amely beveszünk a kapcsolatot a felvételi iroda.

Indítsa el a keresést a jövő oktatási azonnal!

1 Találatok Afganisztán

American University of Afghanistan

BSc BA BBA Afganisztán Kabul January 2019

Az amerikai University of Afganisztán Afganisztán csak saját, non-profit, pártsemleges és koedukált egyetemen. Ez megnyitotta kapuit 2006-ban az első beiratkozás, 50 diák, és ma beiratkozik több mint 1700 teljes és részmunkaidős diákok. Az általa gyártott 11 Fulbright ösztöndíjasok és fenntartja partnerségek a világ legrangosabb egyetem, köztük a Stanford Egyetem, a Georgetown Egyetem és a University of California hálózat. Küldetés Az amerikai University of Afghanistan elk… [+] ötelezett a világszínvonalú felsőoktatás, amely felkészíti a vezetők igényeinek kielégítésére az afganisztáni és a régióban. VISION Az amerikai University of Afghanistan közé a kiváló amerikai nemzetközi egyetemek, ez mintaként szolgáljon a magán non-profit felsőoktatási az országban és a régióban. Az egyetem lesz ismert a tudományos és szakmai programok épülő liberális tanulmányok, és felvilágosult oktatás kulcsfontosságú területeken szolgálják, hogy a fejlődés az ország és elősegíti a törekvéseit a diákok. AUAF fog működni egy tágas, vonzó campus amely fel van szerelve kiváló, up-to-date létesítmények és technikai kapacitás. Az egyetem fog foglalkoztatni egy sokszínű, magasan képzett nemzetközi oktatói vonzza, és utasítsa a legfinomabb férfi és női hallgatók az ország egy virágzó környezet társadalmi és tudományos érdeklődés. Pályakezdő lesz képes kritikusan gondolkodni, megfeleljen a kihívásoknak a gyorsan változó világban, hogy versenyképes legyen a diplomások más egyetemek világszerte elérni a műszaki és elektronikai szakértelem, új vállalkozások és a foglalkoztatási lehetőségek, és vállalja vezetői pozíciókat az üzleti, oktatási, szociális szolgáltatások , a kormány, a jog, a nemzetközi kapcsolatok, és más ágazatokban. Együtt, az egyetem és annak összetevői hozzájárulnak majd a haladás és jólét az országban és a régióban. VALUES Az amerikai University of Afghanistan elkötelezett a szigorú átláthatósági minden területén, mivel az előlegek egyetemi autonómiának és a korlátlan törekvés a tudás. Tiszteletben tartja az egyenlőség és a méltányosság, tekintet nélkül a nemi, etnikai, vallási, vagy rokoni, és magatartása is ennek megfelelően alakul. Ez műben eredeti ösztöndíj, tudományos becsületesség, érdemes utasítást, és a közszolgálati annak oktatók, alkalmazottak és a diákok. AUAF a sokféleséget és a közösség, megértve, hogy a személyes felelősség és az etikus magatartás fokozza a kollektív eredmények a diákok és egyéb összetevők az egyetem. Úgy véli, hogy az egyetem felelőssége túlmutat a campus és az időben történő átsorolását a diákokat, hogy éljenek a jövőbeli foglalkoztatási és oktatási sikerességét az egyetem öregdiák. Az egyetem elkötelezte magát, hogy aktív szerepet kiterjesztése az oktatási szolgáltatások az emberek, intézmények, vállalkozások és szervezetek Afganisztán. [-]