Westminster International University in Tashkent

Bevezetés

Hivatalos Leírás

RÓLUNK

Westminster International University in Tashkent kiváló lehetőséget kínál a nemzetközi diákok számára, hogy dinamikus és sokszínű tanulási környezetben tanuljanak. A Westminster Egyetem (UoW) kizárólagos transznacionális oktatási partnere, a WUIT hozzáférést biztosít a globálisan elismert brit kvalifikációhoz. Csatlakozzon az ambiciózus egyének virágzó közösségéhez, inspiráló és magasan képzett oktatók vezetésével. A WIUT a legfontosabb prioritás a tanulási elvárások teljesítése minőségi, karrier-orientált tanfolyamokkal.

Annak érdekében, hogy minél többet hozhasson velünk, rengeteg módja van arra, hogy segítséget és segítséget nyújtsunk Önnek. A repülőtéri Meet and Greet szervizcsapata üdvözli a Tashkent nemzetközi repülőtérre érkező új nemzetközi diákokat, és az első évben biztosított ingyenes szállás. A Diák Támogató Csapat elkötelezett annak biztosítására, hogy nemzetközi hallgatóink letelepedjenek és otthon érezzék magukat.

Felvételi

A WIUT tanfolyamokon való WIUT a Westminster Egyetem (UK London) jóváhagyott felvételi feltételein alapul. A felvételi döntések alapját képező legfontosabb elv az, hogy a pályázóknak valószínűleg hasznot kell húzniuk, és sikerrel kell lenniük a tanfolyamon. A hallgatóknak meg kell felelnie az életkor, az angol nyelv, a matematika, az iskolai háttér és egyéb követelményeknek.

Helyszínek

Tashkent

Westminster International University in Tashkent

Address
Westminster International University in Tashkent
12 Istiqbol St.

100047 Tashkent, Taškent régió, Üzbegisztán
Telefonszám
+998 71 238 74 00