Egyetemek, Intézmények és Főiskolák Üzbegisztánban

A Legjobb Üzleti Iskolák Üzbegisztánban 2018

Ezen az oldalon kereshet Egyetemek, főiskolák és üzleti iskolák kínál bachelor fokozatot Üzbegisztán. Ön könnyen megtalálja az összes információt a legmagasabb rangú egyetemeken Üzbegisztán itt. Kattintson a "Tovább " részletes leírását az egyetem és áttekintést a bachelor programok kínált.

Keresés agglegény egyetemek Üzbegisztán és böngéssze végig a főiskolai programokat megtalálni az is, hogy tetszik a legjobban. Kap minden információ a különböző egyetemi tanulmányi lehetőségek Üzbegisztán, és hasonlítsa össze a tandíjat és a tanulmányi idő hossza. Időt takaríthat meg, és kapcsolatot egyetemek Üzbegisztán közvetlenül: töltse ki a "Request szabad információ " forma, amely beveszünk a kapcsolatot a felvételi iroda.

Indítsa el a keresést a jövő oktatási azonnal!

1 Találatok Üzbegisztán

Westminster International University in Tashkent

BSc BBA Üzbegisztán Taskent September 2018

Mintegy WIUT Westminster International University Taskentben (WIUT) ​​alakult január 16, 2002 együttműködve a University of Westminster (Egyesült Királyság, London) és a UMID Alapítvány elnökének az Üzbég Köztársaság és lett az első nemzetközi egyetemi Üzbegisztán. WIUT nemzetközileg elismert felsőoktatási alapképzésben és posztgraduális szinten. Minden program és tanfolyamokat WIUT tervezték együttműködve a University of Westminster, és ugyanazok a minőségbiztosítási és … [+] ellenőrzési előírások, mint amelyeket tanított az Egyesült Királyságban. Osztályok WIUT tanítani angol nyelven, belépési követelmények és az összes fokozatot igazoló megfelelnek a nemzetközi szabványoknak. Kar és a személyzet magasan képzett szakemberek Üzbegisztánból, Egyesült Királyság, USA, Európa és más országokban. A University of Westminster támogatást nyújt a fejlesztési személyzet, rendszerek és a menedzsment az egyetem. A stratégia az egyetem megerősítése és fenntartása világszínvonalú felsőoktatás minőségének partnerségben más nemzetközi intézmények és szervezetek. Felvételi Felvételi a tanfolyamok WIUT fog alapulni a jóváhagyott felvételi kritériumok a University of Westminster (UK London). A legfontosabb szempont, amelyre felvételi döntések alapulnak, hogy a pályázók valószínűleg részesülnek, és sikerül a pályán. Azzal a szándékkal, a diákoknak meg kell felelnie az életkori, angol nyelv, matematika, oktatási háttér és egyéb követelményeknek. [-]