The University of Waikato

Bevezetés

Hivatalos Leírás

The University of Waikato - Te Whare Wānanga o Waikato

Tanulmány a The University of Waikato , Új-Zélandon. The University of Waikato egy modern, innovatív egyetem óriási ambícióval.

Rugalmas tanulmányi lehetőségeket kínálunk, amelyek középpontjában az iparági tapasztalatok bizonyítása a szakmai gyakorlatokon, munkahelyeken és esettanulmányi projekteken keresztül.

Fő campusunk Hamilton városában található Új-Zéland Észak-szigetén, és 12.500 diáknak ad otthont, köztük mintegy 2.000 nemzetközi diákból több mint 70 országból. Új-Zéland egyik vezető kutatóegyede vagyunk, nyolc különböző karokból és iskolákból áll, amelyek széles körű témákat kínálnak.

Taurangában bővítjük oktatási kínálatunkat, és egy korszerű campusot építünk Tauranga központi irodájában. A tanfolyamok 2019 elején kezdődnek. Tauranga egy nyugodt tengerparti életstílust kínál Új-Zéland legszebb strandjainak közelében. A régió virágzó gazdasággal rendelkezik Új-Zéland legnagyobb exportportjaival és a kertészet és a kivi gyümölcsök piacával.

Számos nemzetközi hallgató úgy dönt, hogy tanulmányokat folytat az egyetemen egy vagy két féléves külföldi tanulmányi hallgatók számára, és átadja a Waikato-ban szerzett akadémiai kreditjeiket a saját egyetemen végzett oklevéllel.

A The University of Waikato diákok világszerte elismert, minőségi oktatást kapnak, ugyanakkor egyedülálló és teljes egyetemi tapasztalattal rendelkeznek az innovatív gondolkodás és a lenyűgöző természeti környezet híres országában.

A Māori identitás felkarolása

The University of Waikato más egyetemekből kiemelkedik, mivel az erős Māori identitását és örökségét a megkülönböztető képességének legfontosabb jellemzői közé sorolja. Az Egyetem a Waikato-emberek és a Kīngitanga (a Māori király) hazáján helyezkedik el, és eljut az északi sziget számos iwi (törzsébe). Az egyetemen a Máori és a nem-Māori diákok számára egyaránt megvannak a kereskedapa māori kapcsolatos események az egész tanévben. Minden nemzetközi diákot szívesen fogadnak a campusba egy pōwhiri (üdvözlés) a Te Kohinga Mārama marae (találkozóhely), és érezni fogja a befolyás a Māori kultúra attól a pillanattól kezdve, hogy lépjenek be a campus.

Minőségi oktatás

Intézményünk büszkén áll az oktatási, kutatási és hallgatói tapasztalatok világszínpadán. A hallgatók biztosak lehetnek abban, hogy a Waikato-i Egyetem képesítésével fel fogják állítani őket, ahol a világ megy.

 • Helyezett 274 - QS World University ranglistán 2019, ami 127 helyet javított öt év alatt
 • 92. a világon a kutatás minőségére és hatására - a QS World University Ramkings 2019
 • Tizenhárom olyan tématerület, amelyet a világ legjobb 300 helyezett (QS World University Rankings by Subject 2018).
 • A vendéglátás és szabadidős menedzsment a világ 47-ben rangsorolt.

60234_2.png

Miért különbözik a Waikato?

 • A kisebb osztályméretek biztosítják a diákok egy-egy tanulási lehetőségeket a díjnyertes előadók.
 • A hallgatóknak lehetőségük van arra, hogy részt vegyenek a gyakorlati tanulásban és a gyakornoki programokban.
 • Kifejezetten mesterprogramokat tervezünk, amelyek akár 12 hónap teljes munkaidőben is elvégezhetők.
 • A hallgatók Hamiltonon vagy Tauranga-ban tanulhatnak az egyetemen, és a legtöbb programunk minden évben márciusban vagy júliusban kezdődik. A novemberben és januárban hat hetes sűrített tanfolyamok is vannak, amelyek segíthetnek a hallgatóknak a tanulmányaik során.

További információért látogasson el a waikato.ac.nz címre vagy az email international@waikato.ac.nz címre.

 • Alapítva: 1964
 • Helyszín: Hamilton
 • Diákpopuláció: 12 500
Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Angol

Megjelenítés BSc-k » Megjelenítés Alapképzés » Megjelenítés Alapítás Éve » Megjelenítés Oklevelek » Megjelenítés MA » Megjelenítés MSc » Megjelenítés Law LLM » Megjelenítés Mester » Megjelenítés MBA »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

A média és a kreatív technológiák alapja

Campus Nappali 3 év March 2019 Új-Zéland Hamilton Tauranga + 1 további

A Bachelor of Media és a Creative Technologies (BMCT) egy interdiszciplináris diplomát, amely feltárja a hatását a kreatív technológiák a művészetek és a média a 21. században. Különös figyelmet fordít az online audió és videó, hordozható eszközök, hálózatépítés és igény szerinti kultúrára, az edzés azt vizsgálja, hogyan alakítottuk át a mai kreatív környezetet, és ez hogyan ígér innovatívabb módon a tartalom létrehozására és megosztására a jövőben. [+]

Események menedzser Előadóművészeti Színházi Menedzser Termelési tervező vagy művészeti igazgató Hangtechnikus Webfejlesztő Író Fő tárgy Kreatív gyakorlatok - főnök Creative Technologies - főnök Kreatív írás - szakirány Design Media - Major Māori Média és Kommunikáció - Major [-]

A turizmus fő diploma

Campus Nappali 3 év March 2019 Új-Zéland Hamilton Tauranga + 1 további

A Turizmus Bachelor (BTour) szakterülete az idegenforgalom és a társadalom szakterülete, valamint a turizmus, a társadalom és a környezet közötti összetett kapcsolatok megértése. Egy tanulmányi terület egy általános tanulmányi terület, amely számos kapcsolódó témát foglal magában. [+]

Az idegenforgalom az Új-Zéland legdinamikusabban fejlődő iparága, és olyan embereket igényel, akiknek a megfelelő készségekkel - vezetői, környezeti és kulturális - ahhoz, hogy a növekedést a legjobb irányba irányítsák. A turizmus Bachelor Waikato felkínálja Önt a készségek és ismeretek szükséges a karrier ebben az izgalmas iparban.

A Turizmus Bachelor (BTour) szakterülete az idegenforgalom és a társadalom szakterülete, valamint a turizmus, a társadalom és a környezet közötti összetett kapcsolatok megértése. Egy tanulmányi terület egy általános tanulmányi terület, amely számos kapcsolódó témát foglal magában.

Karrierlehetőségek Kaland Turisztikai Menedzser Ökoturizmus fejlesztő Hotel, Lodge és Resort Manager Szabadtéri Szabadidő Eseményigazgató Regionális vagy nemzeti turisztikai tervező Turisztikai és utazási író Idegenforgalmi tanácsadó Idegenforgalmi vállalkozó Turizmuspolitikai elemző Fő tárgy Földrajz - főnök Menedzsment oktatás külföldön - szakirány Gyakorlati tapasztalatok ... [-]

BA

Campus Nappali 3 év March 2019 Új-Zéland Hamilton

Ha lenyűgözte a történelem és a kreatív tevékenységek az emberiség, és ez hogyan alakítja a társadalmak és a jövőnk -, akkor a Bachelor of Arts Waikato az Ön számára. A Bachelor of Arts talán belül hozott Bölcsészettudományi Kar és Társadalomtudományi Kar, illetve a Kar maori bennszülött és tanulmányok. [+]

BA

Ha lenyűgözte a történelem és a kreatív tevékenységek az emberiség, és ez hogyan alakítja a társadalmak és a jövőnk -, akkor a Bachelor of Arts Waikato az Ön számára. A Bachelor of Arts talán belül hozott Bölcsészettudományi Kar és Társadalomtudományi Kar, illetve a Kar maori bennszülött és tanulmányok.

A Bachelor of Arts (BA) Waikato kapsz egy nemzetközileg elismert diplomát, ami a változatos karrier. A diplomások iránti kereslet rugalmas készségeket, praktikus kilátások és mély megértés, hogy hozza a saját szerepüket.

A Waikato BA alakul ágazatspecifikus analitikus képességek és kutatási tapasztalattal, jól bevált írásbeli és szóbeli kommunikációs készség, és széles perspektívát a világ és a különböző kultúrák.... [-]


Bachelor környezetvédelmi tervezés

Campus Nappali 4 év March 2019 Új-Zéland Hamilton

A multi-diszciplináris, a kutatás-vezette program, amely az elmélet és a gyakorlat összhangban van a modern környezeti tervezés. Waikato Bachelor of Environmental Planning biztosít egy utat a karrier a várostervezés és erőforrás-gazdálkodás, a hangsúlyt a gyakorlati szakmai tapasztalattal, mint a kidolgozása során a környezetre és a kísérő erőforrás menedzsment meghallgatásokon. [+]

Bachelor of Environmental Planning

A multi-diszciplináris, a kutatás-vezette program, amely az elmélet és a gyakorlat összhangban van a modern környezeti tervezés. Waikato Bachelor of Environmental Planning biztosít egy utat a karrier a várostervezés és erőforrás-gazdálkodás, a hangsúlyt a gyakorlati szakmai tapasztalattal, mint a kidolgozása során a környezetre és a kísérő erőforrás menedzsment meghallgatásokon.

A Bachelor of Environmental Planning (BEP) a Waikato összpontosít helyi, országos és globális környezeti problémák kezelése. Kutatási területei közé tartozik a fenntartható ház, édesvízi menedzsment, Maori erőforrás-gazdálkodás és a biológiai sokféleség megőrzése.... [-]


Bachelor of Business

Campus Nappali 3 év March 2019 Új-Zéland Hamilton

Ha éllovasa, aki segíteni akar vezetni a szükséges változtatásokat a vállalkozások gyarapodását a 21. században, a Bachelor of Business (BBus) segít elérni a céljait. [+]

Bachelor of Business

Bachelor of Business egy új minősítési és elérhető lesz 2018-tól

Ha éllovasa, aki segíteni akar vezetni a szükséges változtatásokat a vállalkozások gyarapodását a 21. században, a Bachelor of Business (BBus) segít elérni a céljait.

A Bachelor of Business célja azoknak, akik a dinamikus karrier, amely őket az élvonalban stratégiai és technológiai változások az üzleti világban.

Ez a három éves mértéke felállítja majd az általános készségek az üzleti és menedzsment, valamint a speciális ismereteket egy vagy több új-zélandi nagy növekedési export szektor:

agráripar Digitális Üzleti A vállalkozási és innovációs ellátási lánc menedzsment Turizmus és vendéglátás ... [-]

Bachelor of Engineering (hons)

Campus Nappali 4 év March 2019 Új-Zéland Hamilton

A Bachelor of Engineering Kitüntetések az alapja a szakmai karrier a mérnöki és a Waikato te látva rengeteg lehetőséget, hogy alkalmazni, mit tanultál a valós munkahelyi helyzetekben. [+]

Bachelor of Engineering (Hons)

A Bachelor of Engineering Kitüntetések az alapja a szakmai karrier a mérnöki és a Waikato te látva rengeteg lehetőséget, hogy alkalmazni, mit tanultál a valós munkahelyi helyzetekben.

A Bachelor of Engineering Kitüntetések (BE (Hons)) összpontosít, hogyan lehet megoldani a problémákat segítségével tervezési és mérnöki folyamatok. Minden szakaszában a diploma, akkor meg kell vonni létrehozása, tervezése és megvalósítása bonyolult műszaki cikkek.

Lesz lehetősége van arra, hogy bemutassa a kutatási és tervezési munka az Ojiés Fiber Solutions Mérnöki Tervező megjelenítése - konferencia-style esemény nyitott az ipar és a nyilvánosság számára.... [-]


Bachelor of Kommunikációs Tanulmányok

Campus Nappali 3 év March 2019 Új-Zéland Hamilton

Nyereség a up-to-date ipar készségek meg kell, hogy legyen egy PR, marketing vagy vezető kommunikációs szakember, és segítenek a üzleti siker. Majd tanulmányozza az egyetlen kommunikációs iskola Ausztrálázsiában által hitelesített Public Relations Society of America (PRSA). [+]

Bachelor of Communication Studies

Ez a minősítés nem lesz elérhető az új tagok számára új hallgatók után 2017. Lásd az egyenértékű 2018 Bachelor of Communication Studies.

Nyereség a up-to-date ipar készségek meg kell, hogy legyen egy PR, marketing vagy vezető kommunikációs szakember, és segítenek a üzleti siker. Majd tanulmányozza az egyetlen kommunikációs iskola Ausztrálázsiában által hitelesített Public Relations Society of America (PRSA).

A Bachelor of Communication Studies (BCS) fokozat ötvözi az üzleti és kreatív tudományágak egy alapos megértése a kommunikáció elmélete és gyakorlata.

Megragadni ezt a lehetőséget, hogy a különbség a saját hangját és az írás, és a munka az üzleti, kormányzati vagy non-profit szektorban, Új-Zélandon vagy külföldön.... [-]


Bachelor of Laws

Campus Nappali 4 év March 2019 Új-Zéland Hamilton

Tanulmány az egyik top 200 jogi iskolák a világon. Mélyebben, hogy megtudja, miért törvények készülnek, akik őket, hogyan működnek és hogyan kell változtatni őket. [+]

Bachelor of Laws

Tanulmány az egyik top 200 jogi iskolák a világon. Mélyebben, hogy megtudja, miért törvények készülnek, akik őket, hogyan működnek és hogyan kell változtatni őket.

Miért érdemes a Waikato LLB?

Értékelni Jogi bírák

Ügyvédek és bírák is részt vesznek az oktatásban és kiértékeljük a jog megbízások és az Ön számára értékes visszajelzést. Ez a fajta kapcsolatot a szakma fog állni akkor jó helyette, ha jön, hogy alkalmazza a teljes munkaidős állást.

Gyakorlati tapasztalatok

Abban Waikato, kapsz gyakorolni készségek van szüksége a sikerhez a szakma - legyen szó akár interjú egy ügyfél, hogy egy ügy a bíróság előtt, tárgyaló rendezése az ügyfél számára, vagy szerkesztői a szükséges szerződést, hogy tökéletes egyesülés.... [-]


Bachelor of Management tanulmányok kitüntetéssel

Campus Nappali 4 év March 2019 Új-Zéland Hamilton

Nyereség a menedzsment szakértelem és vezetői tulajdonságok, amire szükség van, hogy legyen egy globálisan gondolkodó igazgató, Új-Zéland legátfogóbb üzleti diplomát. [+]

Bachelor of Management Studies kitüntetéssel

A Bachelor of Management Studies kitüntetéssel változik.

Végiggondolva enroling Bachelor of Management Studies 2017? Nézze meg az aktuális információkat.

Nyereség a menedzsment szakértelem és vezetői tulajdonságok, amire szükség van, hogy legyen egy globálisan gondolkodó igazgató, Új-Zéland legátfogóbb üzleti diplomát.

Waikato Bachelor of Management Studies kitüntetéssel Új-Zéland premier négyéves üzleti mértékben - a diplomások nagyra munkaadók a magán- és az állami szektorban.

Top üzleti vezetők kell egy jól lekerekített megértése minden kulcsfontosságú területen az irányítás, és hogy pontosan mi ez az átfogó mértékben szállít, hogy maximalizálja a karrier.... [-]


Bachelor of Social Sciences

Campus Nappali 3 év March 2019 Új-Zéland Hamilton Tauranga + 1 további

Akkor vizsgálja meg a vezetők és a hatások mögött az emberiség és miért társadalom jár bizonyos módon, ha tanulmányozza a Bachelor of Social Sciences Waikato. Az mértékben összpontosít a kortárs társadalmi kérdések, a módszereket, amelyekkel az emberek kölcsönhatásba léphet ezekkel a kérdésekkel, és hogy ezek az akciók nyomon lehet követni és módosítani. [+]

Bachelor of Social Sciences

Akkor vizsgálja meg a vezetők és a hatások mögött az emberiség és miért társadalom jár bizonyos módon, ha tanulmányozza a Bachelor of Social Sciences Waikato. Az mértékben összpontosít a kortárs társadalmi kérdések, a módszereket, amelyekkel az emberek kölcsönhatásba léphet ezekkel a kérdésekkel, és hogy ezek az akciók nyomon lehet követni és módosítani.

Waikato Bachelor of Social Sciences (BSocSc) kihívás lesz a gondolkodás a világ és az emberek, akik élnek benne. Tagjai nagyrészt a kutatás-orientált fokos, a BSocSc kiterjed a kortárs és a megfelelő tanulmányi területek, mint például a munkaviszony, a szociálpolitika és a környezeti tervezés.... [-]


Bachelor of Teaching

On-line Campus Nappali 3 év March 2019 Új-Zéland Hamilton Tauranga + 2 további

[+]

.

[-]

Bachelor szociális munka

Campus Nappali 4 év March 2019 Új-Zéland Tauranga

Ha tanul a Bachelor Szociális Munka Waikato, akkor meg kell tanulni, hogyan kell a pozitív különbség a mások életét. Ha a személy, aki azt akarja, hogy hozzájáruljon a társadalom - ez egy szakmai képesítést, amely segít abban, hogy nem csak ezt. [+]

Bachelor of Social Work

Ha tanul a Bachelor Szociális Munka Waikato, akkor meg kell tanulni, hogyan kell a pozitív különbség a mások életét. Ha a személy, aki azt akarja, hogy hozzájáruljon a társadalom - ez egy szakmai képesítést, amely segít abban, hogy nem csak ezt.

Az egész Bachelor of Social Work (BSW) tanulmányok, akkor meg kell tanulni egy sor készségek számos különböző tudományágakban. A készségek fejlesztése és a tudás akkor nyereség kapsz kompetenciaszint akkor kell boldogulni, mint a szociális munkás.

Sikeres szociális munkások létfontosságúak az egyre összetettebb társadalmi és máris része lehet értékes és fontos szakma. A Waikato BSW által elismert szociális munkások Nyilvántartási Bizottsága, valamint szakképzett szociális munkások keresettek mind Új-Zéland és a tengerentúlon.... [-]


Bachelor számítástechnikai és matematikai tudományok (hons)

Campus Nappali 4 év March 2019 Új-Zéland Hamilton

A Bachelor of Computing és Matematikai Tudományok Új-Zéland egyetlen számítási és matematikai diplomát tanított több mint négy éve. Ez a plusz évben megadja neked a lehetőséget, hogy fúrni mélyebben a szakterületen, és adjunk hozzá papírokat, amelyek kiegészítik a fő hangsúly. [+]

Bachelor a számítástechnika és a Matematikai Tudományok (Hons)

A Bachelor of Computing és Matematikai Tudományok Új-Zéland egyetlen számítási és matematikai diplomát tanított több mint négy éve. Ez a plusz évben megadja neked a lehetőséget, hogy fúrni mélyebben a szakterületen, és adjunk hozzá papírokat, amelyek kiegészítik a fő hangsúly.

Első éves papírok közösek a Bachelor of Computing és Matematikai Tudományok (BCMS) szakon. Mivel az első három évben a BCMS nagyon hasonlít a Bachelor of Science (BSc), Akkor választhat, ha diplomás. Lehetősége van arra, hogy diplomás három év után a BSc vagy maradva egy újabb évre, és fejezze be BCMS.... [-]


Főiskolai sport, az egészség és az emberi teljesítmény

Campus Nappali 3 év March 2019 Új-Zéland Hamilton

A gyorsan növekvő sport és szabadidős ipar ma már több mint $ 12 milliárd dollár évente Új-Zéland. Waikato Bachelor of Sport, Egészség, Emberi teljesítőképesség kapsz egy alapítvány ebben az izgalmas és dinamikus karrier. [+]

Bachelor of Sport, Egészség és emberi teljesítmény

Ez a minősítés korábban ismert Bachelor of Sport és szabadidő Tanulmányok

A gyorsan növekvő sport és szabadidős ipar ma már több mint $ 12 milliárd dollár évente Új-Zéland. Waikato Bachelor of Sport, Egészség, Emberi teljesítőképesség kapsz egy alapítvány ebben az izgalmas és dinamikus karrier.

Mint az egyik új-zélandi leggyorsabban bővülő iparágát, a sport és a szabadidő ipar nyújt izgalmas karrierlehetőségeket. A Waikato Bachelor of Sport, Health & Human Performance (BSHHP) felállítja majd a legújabb ismeretek és készségek, hogy az Excel a dinamikus környezetben, és javítják a fizikai, szociális és mentális jólétét mások.... [-]


Főiskolai tervezés

Campus Nappali 3 év March 2019 Új-Zéland Hamilton Tauranga + 1 további

A Bachelor of Design (BDes) diplomások képzettek arra, hogy különböző készségeket használjanak a sokféle társadalmi környezetben, különféle médiák felhasználásával. Tanulmányai során átfogó képet fog kapni a tervezésről és az innováció folyamatában betöltött szerepéről. [+]

A Bachelor of Design (BDes) diplomások képzettek arra, hogy különböző készségeket használjanak a sokféle társadalmi környezetben, különféle médiák felhasználásával. Tanulmányai során átfogó képet fog kapni a tervezésről és az innováció folyamatában betöltött szerepéről.

A Bachelor of Design három fő szakterületet kínál: kommunikációs tervezés, interaktív tervezés és médiatervezés.

BDes diplomásként képes lesz hatékony tervezési megoldásokat kifejleszteni a kortárs technológiai környezetben. Szilárd megértése lesz a tervezési módszereknek és elméleteknek, valamint a fejlett technikai készségekkel.

A tréning tervezése alkalmas mind az iskolai lemorzsolódóknak, mind az érett tanulóknak, akik készségüket növelni kívánják. A programban részt vevő hallgatók az iparági szabványos szoftverek széles skáláján ismereteket fejlesztenek, miközben a legújabb digitális technológiát alkalmazzák. Ösztönözni kell a Design iparággal való kapcsolatot, és a hallgatóknak lehetősége nyílik arra, hogy tanulmányaik során kapcsolatba lépjenek a Design szakemberekkel.... [-]


Főiskolai üzleti elemzés

Campus Nappali 3 év March 2019 Új-Zéland Hamilton Tauranga + 1 további

Érdekli az adatok elemzésére, hogy segítsen, hogy jobb döntéseket az új-zélandi üzleti és a gazdaság? Ez a speciális három éves mértéke felállítja majd legkeresettebb készségek pénzügyi és gazdasági elemzés, hogy felkészüljenek a szakmai pályára a pénzügyi, üzleti és a kormányzati szektorban. [+]

Bachelor of Business Analysis

Ez a minősítés nem lesz elérhető az új tagok számára új hallgatók után 2017. Lásd az új 2018 megfelelője a Bachelor of Business Analysis.

Érdekli az adatok elemzésére, hogy segítsen, hogy jobb döntéseket az új-zélandi üzleti és a gazdaság? Ez a speciális három éves mértéke felállítja majd legkeresettebb készségek pénzügyi és gazdasági elemzés, hogy felkészüljenek a szakmai pályára a pénzügyi, üzleti és a kormányzati szektorban.

A Bachelor of Business Analysis (BBA) nyitja az ajtót, hogy a karrier-utak a számvitel, közgazdaságtan, a befektetési banki, tőzsdei ügynöki, pénzügyi tervezés, és még sok más.... [-]


Zenetudományi Bachelor

Campus Nappali 3 év March 2019 Új-Zéland Hamilton

Tökéletesítheti zenei tehetség irányításával a nemzetközileg elismert zenészek és előadók, ha tanulmányozza a Bachelor of Music-ban Waikato. A számtalan lehetőséget nyilvános előadás és a hozzáférést egy világszínvonalú előadóművészetek helyszín, akkor meg kell tanulni a legjobbak között. [+]

Zenetudományi Bachelor

Tökéletesítheti zenei tehetség irányításával a nemzetközileg elismert zenészek és előadók, ha tanulmányozza a Bachelor of Music-ban Waikato. A számtalan lehetőséget nyilvános előadás és a hozzáférést egy világszínvonalú előadóművészetek helyszín, akkor meg kell tanulni a legjobbak között.

A Bachelor of Music (BMU-k) egy szakértői diplomát, ami tetszik, ha van zenei készség és ambíció, vagy csak a puszta zene szeretete. Válasszon egy tudományos vagy teljesítmény alapú program, és megtanulják a különböző stílusok és technikák, amelyek építenek a készség-bázis területén a zene, amelyek érdeklik.

... [-]

BSc

Bachelor of Science (technológia)

Campus Nappali 4 év March 2019 Új-Zéland Hamilton

A Bachelor of Science (Technology) mértékben biztosítja Ön számára a lehetőséget, hogy megszerezzék a gyakorlati, releváns szakmai tapasztalat részeként a egyetemi diplomát. Ez segít, hogy zökkenőmentesen belép a szakmai világban a választott karrier és sikeresen integrálja az elméleti tanulás gyakorlati tapasztalat. [+]

Bachelor of Science (Technology)

A Bachelor of Science (Technology) mértékben biztosítja Ön számára a lehetőséget, hogy megszerezzék a gyakorlati, releváns szakmai tapasztalat részeként a egyetemi diplomát. Ez segít, hogy zökkenőmentesen belép a szakmai világban a választott karrier és sikeresen integrálja az elméleti tanulás gyakorlati tapasztalat.

Mivel a Bachelor of Science (Technology) (BSc (Tech)) hallgató akkor is teljes 1200 órányi munkatapasztalat - általában fizetett - egy vállalat vagy szervezet, amely megfelel az Ön érdekeit, és akkor, hogy értékes ipari kapcsolatok, amelyek sok esetben vezet részben vagy teljes munkaidő. a Kooperatív oktatási egység aktívan keresi és felügyeli a szakmai gyakorlat, így biztosítja a jó illeszkedést az a terület a tanulmányi és karrier célok.... [-]


BSc

Campus Nappali 3 év March 2019 Új-Zéland Hamilton Tauranga + 1 további

Gyakorlatba ültetése mit tanulni az előadások jelentős része a University of Waikato Bachelor of Science fokozatot. Akkor kapnak gyakorlati tapasztalat néhány a leginkább up-to-date, és high-tech számítástechnikai eszközök és laboratóriumi felszerelés rendelkezésre áll, mint például a tömegspektrométer vizsgálatára molekuláris szerkezetét. [+]

BSc

Gyakorlatba ültetése mit tanulni az előadások jelentős része a University of Waikato Bachelor of Science fokozatot. Akkor kapnak gyakorlati tapasztalat néhány a leginkább up-to-date, és high-tech számítástechnikai eszközök és laboratóriumi felszerelés rendelkezésre áll, mint például a tömegspektrométer vizsgálatára molekuláris szerkezetét.

Mi is eljuthat jogot, hogy a forrás, a tanulmányi kirándulások, amelyek tartalmazzák egy éjszakát, hogy összegyűjtse a geotermikus mintákat vagy egy egyhetes bokor tábor megvizsgálni a régió flóráját.

A tartomány a karrier lehetőségeket, Bachelor of Science (BSc) diplomát nem meglepő, ha figyelembe vesszük a természet a fokozatot. Rendkívül rugalmas, így akkor is össze papírokat, hogy megfeleljen a erősségeit és érdekeit. Tartjuk azt általában az első évben, hogy a választás, ha nem jönnek, hogy szakosodnak, egy tájékozott egy. Átszállás ilyen mértékű a BCMS Az is lehetséges, bármely szakaszában a mértéke. Ez a minősítés is tanult a University of Waikato Tauranga, a súlyos biológiai tudományok vagy számítástechnika.... [-]


Kapcsolat
Cím
University of Waikato
Te Whare Wananga o Waikato
Gate 1 Knighton Road
Private Bag 3105

Hamilton, Waikato, 3240 NZ
Közösségi Média
Cím
The University of Waikato, Tauranga
Maharaia Building
70 Windermere Drive, Poike
Tauranga 3143
Private Bag 12027

Tauranga, Bay Of Plenty, 3142 NZ
Közösségi Média