Hivatalos Leírás

RÓLUNK

Az Unitec Új-Zéland legnagyobb technológiai intézete, ahol több mint 20 000, több mint 150 munkaorientált programot tanul. Kínálunk vezető foglalkoztatás-központú oktatás a mi két egyetemen a Mt. Albert, és Waitākere.

Tanulás és tanítás

A tanulás és a tanítás az átalakulásunk középpontjában áll.

A tanulás és a tanítás a mi alapunk, és elkötelezettek vagyunk abban, hogy jobban teljesítsük, így a diplomások jobban teljesítenek, jobb karriert és jobb életet élvezhetnek.

Hogyan változunk?

Az elmúlt néhány évben sok tanárunk olyan új tanítási módszereket támasztott, amelyek több munkatapasztalatot, új technológiákat és különböző diákokkal való munkamódokat tartalmaznak.

Ezt nevezzük Életrajz.

Ezek a megközelítések mind arra szolgálnak, hogy a diplomások jobban alkalmazhatóvá váljanak.

Most arra összpontosítunk, hogy ezeket az új megközelítéseket alkalmazzuk az Unitec minden programjában, hogy minden tanuló biztos legyen abban, hogy az Unitec oktatása valóban felkészíti őket a kiválasztott karrierjükre.

Az elkövetkező három évben (2015-2017) minden programot felülvizsgálnak és átalakítanak a munkaalapú tanulás, az online tanulás, a személyes tanulás és a független / csoportos munka összetevőinek.

Hogyan változnak a tanáraink?

Nagyon fektetünk a szakmai fejlődésbe, hogy tanáraink képesek legyenek a legtöbbet kihozni az új technológiákról és a diákokkal való szemtől szemben.

A Linda Keesing-Styles tanítási és tanítási dékánja azt mondja: "Arra kérjük a tanárokat, hogy szembeszálljanak a tanulással és tanítással kapcsolatos jelenlegi megközelítéseikkel, és gyakorolják gyakorlatukat olyan új megközelítésekre, amelyek összhangban vannak a kortárs trendekkel. Ez magában foglalja a nagyon tanulóközpontú gyakorlatokat, a webalapú tanulás jelentıs összetevıinek hasznosítását és az olyan új gyakorlatok alkalmazását, mint a játék és a makerspaces.

Hogyan készítjük el a diplomások munkáját?

Zárjuk a szakadékot az oktatás és az ipar között.

Kutatásainkból tudjuk, hogy Új-Zélandban a munkáltatók szeretnék a diákjainknak több munkával integrált tanulási lehetőséget biztosítani, miközben tanulmányoznak, így hozzáféréssel rendelkeznek a jól képzett és készen végzett diplomások egy csoportjához.

Minden programunkban a gyakorlati, integrált tanulás magasabb szintjére lépünk. Ennek elérése érdekében egyre több és mélyebb kapcsolatot keressünk az ipari partnerekkel. Szeretnénk megkönnyíteni és előnyösebbé tenni a vállalkozások és más szervezetek számára a velük való együttműködést, hogy összekapcsolhassuk őket tananyagunkkal, munkatársainkkal és diákjainkkal - és végül eljuttathassák őket és iparágukat a nagy diplomások számára.

Hogyan változtatjuk meg a tereket?

Egy másik tényező a tapasztalt, munkaképes diplomások megszerzésében biztosítja, hogy megfelelő terekkel rendelkezzenek ahhoz, hogy megismerjék a rendelkezésre álló legjobb technológiát.

Kidolgoztunk egy prototípus tanulási helyet a Mt. Albert campus, amely lehetővé teszi a hallgatók és a tanárok számára, hogy innovatív új megközelítéseket tapasztaljanak a tanulás és a tanítás a legjobb új oktatási technológiák és létesítmények. Az új hely arra ösztönzi a tanulókat, hogy működjenek együtt, osztoznak az ötletekkel, együttműködjenek a többi program hallgatóival, és tanuljanak olyan értékes, puha készségeket, mint a csapatmunka.

Ebben a térben felhasználói visszajelzést és használati adatokat gyûjtünk, és felhasználjuk a tanulási és tanítási környezetek és az új terek kialakítására.

Lásd alább egy tanári tanári videofelvételt az új prototípus tanítási és oktatási térben:

Tudjon meg többet a tanítási forradalmunkról

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Unitec Institute of Technology

A könyvelők megértik a műveletek pénzügyi hatásait, és létfontosságú szerepet játszanak az üzlet sikerében. A számviteli és finanszírozási elvek alapos megismerése, valam ... [+]

Bachelor of Business Accountancy

A könyvelők megértik a műveletek pénzügyi hatásait, és létfontosságú szerepet játszanak az üzlet sikerében. A számviteli és finanszírozási elvek alapos megismerése, valamint a technikai számviteli ismeretek különböző üzleti környezetekben történő alkalmazása.

Program bemutatása

A Bachelor of Business (Számviteli) diploma fogja fejleszteni a készségeket a számvitel, hogy működjenek a különböző szerepet a különböző szervezetek. A fokozat rugalmasságot és választást kínál, és felkészít a munkára a világ szinte bármely szervezetében. A számvitel biztosítja a számokat az üzleti problémák és lehetőségek elemzésére, valamint a számviteli rendszerek és folyamatok fenntartására annak érdekében, hogy az adó- és pénzügyi beszámolási követelmények teljesüljenek. A könyvelők ellenőrizhetik a szervezetek pénzügyi kimutatásait (könyvvizsgálói), és tanácsot adhatnak számos kérdésről az adótervezéstől a vételi és eladási vállalkozásokig. Tanulmányozza az Unitec-t, és tanulja meg a szoftverplatformokat, a kettős könyvelést és a döntéshozatali készségeket a pénzügyi kimutatások elemzéséhez és értelmezéséhez.... [-]

Új-Zéland Auckland
Március 2020
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul