Otago Polytechnic

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Otago Polytechnic büszke arra, hogy a vezető a hands-on, karrier-orientált oktatás, megvalósítása néhány, a legjobb diákok teljesítménye és elégedettséget eredményez Új-Zélandon, és a kereső hangos buzdítást munkaadók.

Otago Polytechnic egy szórakoztató és élénk hely, hogy tanulmányozza

Amikor kiválasztják valahová tanulni akarsz tudni te kiválasztja a legjobb választás a pályaválasztás. Mi vagyunk a vezető főiskolai, magas színvonalú, karrier-orientált oktatás és a munkáltatók szeretik a munka kész, motivált és magabiztos diplomásokat.

Ezekben a napokban meg kell győződnie arról, hogy a tanulmányi adja a legjobb esélyt elérése mit akar az életben, és évente több mint 7000 teljes és részmunkaidős diákok választhatnak Otago Polytechnic hogy segítsen nekik elérni ezt a célt. Miért nem csatlakozik hozzájuk, és részt vesznek az egyik 100+ különféle programokra bizonyítványok posztgraduális képesítést, amely az egészség art & design, műszaki informatikai, valamint az állategészségügyi ápolási kaland és hó sport.

három egyetemen

A választás a hol tanuljanak - Dunedin, Central Otago vagy Auckland

DunedinAz egyik az ország legjobb központok a tanulás és az otthoni 25.000 diák - mintegy 20% -át a város lakosságának. A nyüzsgő és vibráló város, van valami mindenki számára. Megvan nagy bevásárlás, félelmetes koncertek, örökség építészet, színházak, galériák és múzeumok, valamint számos kávézó, bár és étterem kínál ételt a világ minden tájáról.

Cromwell - Central Otago

Central Otago semmihez bárhol máshol a világon. Feltűnő táj a hegyek, folyók, tavak és tussocks olyan játszótér a energikus, inspirációt a művészeti és életmód a legtöbb csak álom. És mi erős kapcsolatokat a helyi vállalkozásokat jelenti rengeteg szakmai tapasztalatot is elérhető.

Auckland

Található, a belváros szívében Auckland, te soha nem messze a szórakoztató Új-Zéland legnagyobb városa. Csapatunk a legjobb minőségű pedagógusok és a kisegítő személyzet jön egy sor kulturális háttérrel. A programok többségét Auckland jelenleg csak a nemzetközi diákoknak. Órákon angolul, de vannak olyan személyzettel, akik más nyelven beszélnek.

Rugalmas tanulmányi OPCIÓK

Számos szállítási módszerek, hogy megfeleljen a tanulási stílus Összeállítottunk egy sor szállítási módszerek, hogy megfeleljen minden tanuló és útvonal lehetőségeket, így meg lehet kezdeni minden szinten!

Az egyetemen: Via szemtől-szembe tanítás, internetes források, a szakmai gyakorlatok és a tanulók által kezelt projektek.

Online: Teljesen online programok jelenti, hogy nem kell részt venni osztályok az egyetemen, mint a tartalom érhető el az interneten. Lehet, hogy online oktató bizonyos időpontokban, de ezek is rögzíteni hallgatni később. Online tanulás ideális tanuló, akik a munka és szükség van a rugalmasságra, az online tanulmány.

Távolság: Különböző formátumok specifikus programok, beleértve a blokk tanfolyamok (az egyetemen), a helyi szakmai gyakorlatok helyi útmutatók és az online tanulás.

Munka-alapú: Amennyiben problémák vagy szükségleteinek a munkahelyén lesz a hangsúly a kutatás és a tanulás - a rendelkezésre álló speciális posztgraduális programokat.

Teljes idő: Igénylő Időráfordítás körülbelül heti 40 óra, hasonlóan a teljes munkaidő.

Részmunkaidős: Sok teljes munkaidős program lehet kitölteni részmunkaidőben egy kicsit hosszabb ideig, így elfér a tanulmány körül más kötelezettségvállalásokat. A megállapítás a tanulmány út

Nem számít, milyen a helyzet vagy a háttér, mi segítünk, hogy megfeleljen a vizsgálat céljait. Kínálunk széles körű tanulási lehetőségek és szolgáltatások, hogy támogassa Önt a tanuló útját.

Még az iskolában?

Nézze meg a fiatalok lehetőséget, beleértve az Otago Secondary-tercier College.

16-19 éves?

Tanulmány az ifjúsági garancia rendszer és nem fizet díjat (feltételek érvényesek).

Szükség van egy szilárd alapot építeni re?

Szeretnék egy kis ízelítőt a tercier tanulmány, hogy javítsa a számolási és olvasási készségek fejlesztése, illetve speciális tudást, hogy beköltözik egy magasabb szintű képesítést, mi a tökéletes alapot tanulmányok választás az Ön számára.

Kickstart a foglalkoztatás

Ez a tökéletes program, ha azt szeretné, hogy magát a foglalkoztathatóságot.

FARMHAND

Szerelem a szabadban és a gyakorlati munka? Szeretne egy lépcsőfok az oktatás és a foglalkoztatás? Ez a 13 hetes, Dunedin-alapú rendszer a 16-25 évesek, és fut együttműködve a Malcam Jótékonysági Alapítvány.

Kell felelnie bizonyos belépési kritériumoknak?

Ha azt szeretnénk, hogy tanulmányozza az egyik magasabb szintű képesítést, de nem felelnek meg a belépési kritériumoknak, ne aggódj! Kínálunk egy sor áthidaló lehetőségeket, amelyek célja, hogy megadja a pontos ismeretek, amire szükség van a fejlettebb tanulmány az adott területen. Ide tartozik például a Certificate in Health (4. szint), Certificate in Creative Studies és a Certificate in Fashion Studies (4. szint).

Akar szerezni egy országosan elismert képesítést nem megy vissza az osztályban? A világszerte vezető értékelési módszerek képesek NZ értéke az előzetes tudás az egyének, akik szeretnének lenni képzett és támogatja a munkahelyeket, hogy az őket foglalkoztató. Mérjük a meglévő képesség, szerzett év szakmai és élettapasztalat, szemben a képesítés és kapsz tudományos hitelt, amit már tud.

Szeretné javítani az angol?

Az angol programok lehetővé teszik, hogy javítsa az angol, ugyanakkor segít abban, hogy felkészüljenek a további vizsgálat. Ezeket úgy tervezték, hogy egyértelmű utat a mi bizonyítvány, diploma és mértéke képesítést.

rövid tanfolyamok

Új képességek az élvezet vagy a foglalkoztatás.

fantasztikus eredményeket

Csatlakozz a 98% -a diplomások munka, tanulás vagy mindkettő A diplomások elérni nagy sikert és személyes elégedettség köszönhetően szakértő oktatók és ipari kapcsolatait. Törődnek a szélesebb közösség és hajtott, hogy a különbséget.

Tanulás velünk egy nagyszerű módja annak, hogy formálja a jövőben, és kap egy karrier szeretni fogja!

Biztosítjuk:

rugalmas tanulmányi lehetőségek a lehetőséget, hogy a gyakorlati tapasztalatok tanulmányozni utakat, hogy megfeleljen a tanulók igényeihez külföldi tanulmányi és cseréjét lehetőségek Díjnyertes oktatók kapcsolatokat az iparral és nemzetközi hálózatok> munkatapasztalatot / szakmai gyakorlatok> nagy hallgatói támogatási szolgáltatásokat.

szakmai gyakorlatok

Hands-on, valós élményt

Mi vagyunk a vezető minőségi, karrier-orientált oktatás és a munkáltatók szeretik a kiváló képességű, motivált és magabiztos diplomásokat. A gyakorlati megközelítés a tanulás biztosítja, hogy a diplomások munka- és a világ készen áll. Ők törődnek a közösség, jól informált és hajtott, hogy a különbséget.

képzési lehetőségek

A legtöbb programokat kínálnak gyakorlati tapasztalat valamilyen formában. Jelenleg széles körű képzési lehetőségek tanulmányi lehetőségeket, mint a Gépjármű (képzési műhely, garázs), Félkész és Culinary Arts (képzés konyhák, kávézók, éttermek), ápolási (szimuláció suite), Fodrászat (képzés szalon) és Masszázsterápia (képzés klinika) az sok ilyen alternatívák nyilvánosak, így átveheti az igazi ügyfél tapasztalata.

Ipari kapcsolatok

Mi is segít, hogy van értelme az elmélet megtanultuk az osztályban azt csatlakoztatja a gyakorlásra. Az erős és széles körű ipari kapcsolatok és a kapcsolatok lehetővé teszik számunkra, hogy megkönnyítsék szakmai és projekt partneri, valamint kínál szakmai tapasztalat és a gyakornoki lehetőségeket.

Hálózatok és partnerségek

Otago Polytechnic része számos nemzeti és nemzetközi hálózatok, beleértve a Cumulus Association (Design) és a Metro Group (Engineering). Nemzetközi partnerség középpontjában állnak filozófiánk a tanulásra és a fejlődésre. Kapcsolataink a nemzetközi intézményekkel terjedhet informális barátságok formalizált külföldi tanulmányi és cseréjét megállapodások, amelyek hozzájárulnak a közösség és gazdagítják a különböző tapasztalatok elérhetővé tehetjük a tanulók

DÍJNYERTES STAFF

Tanuljon a legjobb

Vagyunk szakemberek karrier-orientált oktatás. Mi osztály kicsik és tanulmány középpontjában a gyakorlati, alkalmazott tanulást. Sok oktatók nagy tapasztalattal rendelkezik a szakmai területen, és aktívan részt vesznek a kutatói közösség, így részesül a szakértelem és up-to-date iparág ismerete.

Minden tantestület rendelkeznek, vagy azon dolgoznak, a Graduate Diploma a felsőoktatásban (7. szint) - elismert felsőfokú tanári képesítést. Az elmúlt nyolc évben, 17 tanárunk nyerte Ako Aotearoa Felsőfokú Oktatás Excellence Awards kiterjedő vizsgálat területen, mint például Nursing, Culinary Arts, Kommunikációs Design, Sport és Kaland, mérnöki és építőipari. A minősítési befejezési aránya az egyik legjobb a szektorban Új-Zélandon. Munkatársaink-diák interakciók, oktatási tapasztalatok és támogató tanulási környezet jött fel egy friss ausztrál tanulmány felmérés!

A diplomások kap 92% -os munkáltatói jóváhagyás

Egy Otago Műszaki végzettség bárhová eljuthat! A munkáltatók szeretik a diplomások, mert:

munka-kész és képes innovatív és motivált magabiztos lelkesen tanulnak praktikus és megoldásközpontú világpolgárokká akik törődnek, hogy egy különbség.

A minőség kiterjesztések

Otago Polytechnic egy kiváló minőségű intézmény és a képesítések elismerik nemzeti és nemzetközi szinten. Elértük a lehető legmagasabb záradékolás a New Zealand Qualifications Authority (NZQA) számára a teljesítmény, ami azt jelenti, hogy akkor úgy érzi, nagyon bízik a minőségét az oktatás.

NAGY hallgatói támogatás

Szerezd meg a szükséges támogatást

Kezdve az élet, mint egy új vagy visszatérő diák is lehet izgalmas, valamint kihívást jelent. Kiterjedt támogató szolgáltatások vannak itt, hogy segítsen navigálni a hallgatói élet és győződjön meg róla, hogy időt Otago Polytechnic kifizetődő és szórakoztató!

Student Advisors Kulturális támogatás maori és Pasifika Fogyatékossági támogatás Tanulási tanácsadók Karrier támogatás Tanácsadási szolgáltatások Student Health Centre Káplán IT támogatás Ösztöndíjak Polykids Gyermekgondozási Központ Studylink segítség

hallgatói közösség

Otago Műszaki Szakkollégium

Legyen része egy közösség által működtetett diákok, hallgatók számára Diákként, elengedhetetlen, hogy van egy független szervezet képviseletére, és támogassák a véleményét és érdekeit, védi a jólét és arról, hogy van egy nagy experience.'pan> Élet Otago Polytechnic többről szól, mint csupán tanulmányozza és classes- akkor több lehetőséget, hogy részt vegyen egy vibráló közösségi alapú kultúra események és szórakoztató.

A hallgatók Egyesülete kezel körű szolgáltatások, beleértve:

Azonosítót és kedvezményes kártyák Szabad telefonok és mikrohullámú sütő Pénzügyi és személyes tanácsadás Olcsó telefonkártyák és DCC szemetet zsákokba Fénymásolás, kötés és laminálás Diák Álláskeresés Edzőterem és szabadidős létesítmények Klubok és társadalmi sport.

Látogasson el a OPSA honlapján további információkat.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés Alapképzés »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Bachelor Alkalmazott Irányítási

Campus Nappali Részidős 3 év March 2018 Új-Zéland Dunedin Auckland Cromwell + 3 további

Szeretné, hogy megszerezzék a megértés és szakértelemmel dolgozni egy sor dinamikus környezetekben operatív és stratégiai szinten? Szert mértékben alapul a valós világban a tudás. [+]

Szeretné, hogy megszerezzék a megértés és szakértelemmel dolgozni egy sor dinamikus környezetekben operatív és stratégiai szinten? Szert mértékben alapul a valós világban az üzleti ismeretek. Ez a program szakmai tapasztalattal a közepén, amely magában foglalja esettanulmányok, munkahely-alapú vagy koncentrált feladatok, és a jelentős szakmai és a kapcsolódó kutatási projekt. Lesz fejleszteni a megértés, készségek és képességek dolgozni egy sor gazdálkodási környezet operatív és stratégiai szinten. Nemzetközi díj: Ft 18640 (első év) Dunedin Az első évben, akkor tanulmányozza nyolc alapvető általános üzleti papírok széles választékán keresztül integrált tapasztalati projektek. A hangsúly a csapat / csoport munka és a készségek fejlesztését és a képességek azonosított diplomás profil. Lehet szakosodott legfeljebb két kiadók a második évben, vagy fejleszteni saját koherens tanmenetet (jóváhagyta az programvezető). Egy sor nagy kiadók kínálnak (lásd alább). Arra is van lehetőség, hogy tanulmányozza egy vagy két szemesztert valamelyik partner egyetemek tengerentúli (beleértve az USA-ban, Németországban és Hong Kong). Auckland- nemzetközi diákok csak Auckland ajánlat szakirányok a következő szakok: Szálloda vezetősége Kereskedelem és marketing. Képesek NZ Ha kiterjedt ismeretek és készségek tekintetében, gyakorlati tapasztalat az üzleti, kérjük érdeklődjön az előzetes tudás elismerésének folyamatát. Lehet, hogy már megszerzett kredit a képesítés megszerzéséig. Tudjon meg többet tanul a Bachelor of Applied Management keresztül képes NZ itt. És ide kattintva elérheti az online önértékelési eszközt, hogy ha képes NZ az Ön számára. Meg kell, hogy ezt előtt alkalmazása a program. Ha ez igaz, akkor, akkor majd kérni, hogy töltse ki a jelentkezési folyamatot. szakok elérhető Lehet szakosodott legfeljebb két kiadók a második évben,... [-]

Bachelor Design (divat)

Campus Nappali Részidős 3 - 6 év February 2018 Új-Zéland Dunedin Cromwell Auckland + 3 további

Legyél képzett, az ipar kész divat professzionális ezzel a nemzetközileg elismert képesítést. A munkáltatók szeretik a divatot diplomások, mert ők az innovatív, nagy munkabírású, megoldás-orientált és jól felkészült a valóságot a divat világában. [+]

Merüljön el a divat világában az Otago Politechnikai Legyél képzett, az ipar kész divat professzionális ezzel a nemzetközileg elismert képesítést. A munkáltatók szeretik a divatot diplomások, mert ők az innovatív, nagy munkabírású, megoldás-orientált és jól felkészült a valóságot a divat világában. Sok diplomás elment dolgozni nemzetközi hírű tervezők, mint a NOM * D, létrehozás sikeres címkéket a saját, mint Maaike és Twentysevennames. Ez a vezető divat fokú elismerésben részesültek nemzetközi lehetőségek, ipari kapcsolatok és a lehetőséget, hogy valóban fejleszteni az egyéni stílus és identitás, mint a tervező. A program tartalma van hands-on, és úgy tervezték, hogy a jelenlegi ipari gyakorlat, bővítse ki a piaci ismereteket, és fedezze fel a vállalati lehetőségeket, ugyanakkor fejlesztése a fejlett tervezési és műszaki ismereteket. Dunedin város, hogy ösztönzi az innovációt és a kreativitást, és táplálja és támogatja az üzleti start-up. Látja vendégül a nemzetközi divat tapasztalatok, mint iD Dunedin Fashion Week, a város ismert egyedülálló és egyedi stílus - gyere és légy benne! Nemzetközi díj: Ft 22550 (első év) Díjak és Együttműködések Otago Polytechnic School of Design gyakran felkérik, hogy együttműködjenek a projektek számára. A diákok a lehetőséget, hogy megszerezzék a gyakorlatban a valós ipari területen és a hálózat a potenciális munkaadók. 2016-ban, Bachelor of Design (Termék) hallgatói, Jeremy Metherell, amelynek célja egy függőágy az ő utolsó évében. Miután 12 prototípusok, Jeremy tökéletesítette a tervezés - a függőágy most gyártja és forgalmazza Cactus kültéri berendezések társaság. Otago Polytechnic hallgatók és a diplomások gyakran szerepel a sajtóban nyertes hazai és nemzetközi díjak és versenyek. Bachelor of... [-]

Bachelor Design (kommunikációs)

Campus Nappali Részidős 3 - 6 év February 2018 Új-Zéland Dunedin Cromwell Auckland + 3 további

Szeretne megtanulni, hogyan kell bemutatni koncepciók és információk kreatívan és hatékonyan? Keen, hogy megszerezzék a készségek, hogy kézműves ötletek, és mesélni a kép, szöveg, hang, mozgókép és az interaktív média? [+]

Szeretne megtanulni, hogyan kell bemutatni koncepciók és információk kreatívan és hatékonyan? Keen, hogy megszerezzék a készségek, hogy kézműves ötletek, és mesélni a kép, szöveg, hang, mozgókép és az interaktív média? Kommunikációs Design széles körét öleli fel a média és a folyamatok és a gyorsan bővülő globális média világában a tervezési képesítést nyitja meg a kapuit a végtelen sorát lehetőségeket. Munka széles körű kreatív területek és a különböző cégek, használja a látását, hogy kihívást jelent a status quo, és közli eredeti és izgalmas ötleteket a többieknek. Az a szenvedély a design, akkor fontolóra a karrier, mint egy grafikus, illusztrátor, Character Designer, Art Director, Design Project Manager, Design Kutató, filmrendező, Web Designer vagy animátor, hogy csak néhányat említsünk. Tanulmány az egyik új-zélandi leginnovatívabb és progresszív kommunikációs és grafikai iskolák és megismerjék kulcsfontosságú területein Kommunikációs Design beleértve mesemondás, grafikai tervezés, fotózás, branding és a reklám, mozgó kép, illusztráció, webdesign, interaktív média és interakció kialakítása. Megbízható ismerete és megértése a tervezési folyamat, mind egyénileg és csoportosan, miközben egyre értékes gyakorlati tapasztalatokat a különböző gyakorlati és közösségi alapú projektek. Szert több mint 100 hétig design stúdió környezetben és használja ki az egyes útmutatást és támogatást nyújtott a magasan képzett oktatók a mi boutique design iskolai környezetben. Nemzetközi díj: 22.550 $ (első év) Díjak és Együttműködések Otago Polytechnic School of Design gyakran felkérik, hogy együttműködjenek a projektek számára. A diákok a lehetőséget, hogy megszerezzék a gyakorlatban a valós ipari területen és a hálózat a potenciális munkaadók. 2016-ban, Bachelor of Design (Termék) hallgatói, Jeremy Metherell, amelynek célja... [-]

Bachelor Design (termék)

Campus Nappali Részidős 3 - 6 év February 2018 Új-Zéland Dunedin Cromwell Auckland + 3 további

Szeretne játszani a szerepet tervezésekor a jövőben? Érdekli egy emberközpontú és fenntartható megközelítés kialakítása a termékek, szolgáltatások és rendszerek kereskedelmi, ipari és közösségi használat? [+]

Szeretne játszani a szerepet tervezésekor a jövőben? Érdekli egy emberközpontú és fenntartható megközelítés kialakítása a termékek, szolgáltatások és rendszerek kereskedelmi, ipari és közösségi használat? Csatlakozzanak a gyakorlati képesítés által kínált egyik új-zélandi leginnovatívabb és progresszív termék tervezése iskolák, és felkészüljenek a karrier egy izgalmas és változatos iparág. Kreatív és gyakorlati tervezők megkérdőjelezik a dolgok rendje és alternatívákat, legyen az a fenntartható anyaghasználat, vagy hozzon létre ösztönző megoldásokat fenntartható felhasználó-viselkedés. A foglalkoztatási lehetőségek sokfélék, amely azt jelenti, hogy lehet karriert tervezési tanácsadó, technológiai tanár vagy 3D CAD szakember, vagy része lehet egy nagyobb kreatív vagy ipari interdiszciplináris csapat. Másik lehetőség, hogy indulhasson a saját vállalkozói üzleti tervezés. A program során, ha megszerzi a technikai, gyakorlati és elméleti ismeretek szükségesek, hogy teljesíti a kulturális, ökológiai és gazdasági következményeit a szerepe, mint válsz termék tervezője. Ön meg fogja vizsgálni az emberközpontú megközelítés, a gyártási folyamatok és esztétikai szempontok növelése az elképzelések és ötletek, és élvezni fogja a kiegyensúlyozott tananyag elméleti tartalom és a stúdió-alapú projektek. Ezen felül, akkor kapnak gyakorlati tapasztalat tervezése széles körű termékek és szolgáltatások olyan területeken, mint a szállítás, az egészségügy és a szolgáltatás kialakítása (a fő hangsúly az emberi szükségletek és a felület között a termék és a felhasználó), illetve azok a műhely felszereltsége, up-to-date CAD lakosztályok, valamint a lehetőséget, hogy bemutassa a tehetségét. International: Ft 22550 (első év) GYFK/Válaszok Kérjük, tekintse meg weboldalunkat. Díjak és együttműködések Otago Polytechnic School of Design gyakran felkérik, hogy együttműködjenek a projektek számára. A diákok a lehetőséget, hogy megszerezzék a gyakorlatban a valós... [-]

Bachelor Of Alkalmazott Gazdálkodási (számviteli)

Campus Nappali Részidős 3 év February 2018 Új-Zéland Dunedin + 1 további

Elérni a tanulmányi követelmények munkatárs Mérlegképes könyvelő (ACA), vagy mérlegképes könyvelő (CA) tagság ezzel nemzetközileg elismert Specifikus számviteli fokú kiválóság. [+]

Elérni a tanulmányi követelmények munkatárs Mérlegképes könyvelő (ACA), vagy mérlegképes könyvelő (CA) tagság ezzel nemzetközileg elismert Specifikus számviteli fokú kiválóság. Ez a minősítés van Chartered Accountants Ausztráliában és Új-Zéland (CAANZ) akkreditációs és ideális, ha azt szeretnénk, hogy csatlakozzanak a pályafutását a számviteli, mint egy könyvvizsgáló vagy társult könyvvizsgáló. Foglalkoztatási lehetőségeinek Accountants miatt jók erős a kereslet a számviteli szolgáltatások széles köréből a vállalkozások és magánszemélyek, és ez a kereslet várhatóan tovább növekszik. Tartalmazó esettanulmányok, a munkahely-alapú vagy fókuszált feladatokat, és a legnagyobb iparág projekt szakmai számviteli és a kapcsolódó kutatási projekt, ez a gyakorlati képesítéssel rendelkezik szakmai tapasztalattal és kapcsolat épül. Ez lehetővé teszi, hogy megszerezzék a munka kész készségek, hogy a munkaadók keresnek, és hogy beköltözik a professzionális számviteli környezetben sikeresen. Ön is szert alapvető üzleti ismeretek kezelése, a kereskedelmi jog, marketing, üzleti számítástechnika és Gazdaságtudományi; A további vizsgálat a kommunikáció, és az üzleti, a kulturális örökség, a kultúra és a fenntarthatóság. A sikeres befejezése ezt a minősítést, akkor a tökéletes helyzetben, majd töltse ki a végső szakmai követelmények szükségesek a teljes CA vagy ACA tagság CAANZ. Nemzetközi díj: Ft 18640 (első év) Belépési követelmények Ha 20 év alattiKell rendelkeznie: - NCEA 3. szint többek között: - 14 kredit Level 3 vagy annál Három NZQA jóváhagyott egyetemi felvételi tárgyak, és - Literacy-10 kredit Level 2 vagy újabbTette fel: - 5 kredit az olvasás és 5 kredit írásban, és - A számolási-10 kredit Level 1 vagy annál magasabb, Alkotja: - megadott teljesítményszintek keresztül elérhető különféle témákban OR - csomag három... [-]

Bachelor Of Information Technology

Campus Nappali Részidős 3 év February 2018 Új-Zéland Dunedin Cromwell Auckland + 3 további

Folytatja a pályafutását információ-technológia és szeretné előre a készségek és elmélyíti a megértést e változatos iparág? [+]

Folytatja a pályafutását információ-technológia és szeretné előre a készségek és elmélyíti a megértést e változatos iparág? Fedezze fel a hatalom a számítástechnika, és hogyan segíthet fejleszteni valós megoldások és innovációk ezzel ösztönözze, gyakorlati programot. Minden ipari, szervezeti és üzleti világ támaszkodik számítástechnika ilyen vagy olyan módon, és a megfelelő végzettség teremt majd számos munkalehetőséget az Ön számára, itt is és a tengerentúlon. Jelenleg sokkal több informatikai munkahelyet, mint ahány diplomások és munkaadók kétségbeesetten az egyének egy alapos megértése az ipar és a hajlandóság, hogy továbbra is az új készségek elsajátítását. Legyél Web Developer, rendszergazda, szoftverfejlesztő, programozó, Business Anaylst, adatbázis adminisztrátor vagy Computing Services Manager, amelyek többek között! Tanulmány a támogató és innovatív környezet és fejlesztése a magas szintű technikai képességek és az erős elméleti megértése IT fogalmak gyakorlása közben a problémamegoldó készség és a kreativitás. Fókuszban a szakmai kommunikációs készség szükséges hatékonyan működnek az iparban, és átveheti az értékes, a gyakorlati tapasztalatok során az iparág alapú projekt külső ügyfél. Használja ki a kis osztálylétszám, amely lehetővé teszi egy-egy a figyelmet a tapasztalt tanárok, és a lehetőséget, hogy gyakorolja az újonnan megszerzett ismeretek egy sor kiváló berendezések és szoftverek. International: Ft 21500 (első év) Szemben támasztott követelmények Jó kommunikációs képesség Technikai készségek Tervezési, szervezési és problémamegoldó készség. Belépési követelmények NCEA 3. szint többek között: 14 kredit a 3. szinten, vagy a fenti három egymásra NZQA jóváhagyott egyetemi felvételi tárgyak, és Ismeretek - 10 kredit a 2. szinten vagy afölött, tevődik össze: 5 kredit az olvasás és 5 kredit írásban és A... [-]

Bachelor Of Kulináris Művészetek

Campus Nappali 3 év February 2018 Új-Zéland Dunedin Cromwell Auckland + 2 további

Keen, hogy a jel a kulináris világ? Kreatív, motivált és hajlandó új dolgokat kipróbálni? Akkor ez a program az Ön számára! Szakmai főzőtanfolyam diplomások iránti kereslet szerte a világon a legkülönbözőbb iparágakban. [+]

Keen, hogy letegye névjegyét a kulináris világ? Kreatív, motivált és hajlandó kipróbálni új dolgokat? Akkor ez a program az Ön számára! Szakmai főzőtanfolyam diplomások iránti kereslet szerte a világon a legkülönbözőbb iparágakban. Előre a tanulmány a kulináris művészetek és máris jól felszerelt egy izgalmas karriert, mint egy élvonalbeli szakács, kézműves élelmiszer-termelő, élelmiszer író, tanár, vállalkozó, vagy promóter. Lehetőségeket is felmerülhet az üzleti menedzsment, illetve az önfoglalkoztatás. Csatlakozzanak a világ vezető képesítést, hogy vesz új-zélandi élelmiszer-kultúra új magasságokba - az egyetlen a maga nemében a déli féltekén. Ez a fejlett, alkalmazott mértékben az Ön számára a tudás, eszközök és technikák, amelyek fokozzák az foglalkoztatási potenciáljának belül szakmai Culinary Arts. Részesülnek töltött idő a képzési étterem és virágzik irányítása alatt a nagy tapasztalattal rendelkező oktatók. Válassza ki, hogy összpontosítson egy öt speciális területeken: Étterem / Hotel Chef, Artisan Producer, Management, Media and Technology vagy harmadlagos tanár. Nemzetközi díj: Ft 22880 (első év) szükséges készségek Az a képesség, hogy jól működik nyomás alatt Ahhoz, hogy a jó munkaerkölcs A vágy, hogy folyamatosan frissíteni a készségek Belépési követelmények NCEA Level 3 14 kredit a 3. szinten, vagy a fenti három jóváhagyott témák és Ismeretek - 10 kredit a 2. szinten vagy afölött, tevődik össze: 5 kredit az olvasás és 5 kredit írásban és A számolási - 10 kredit 1. szinten vagy afölött, tevődik össze: meghatározott teljesítményszintek keresztül elérhető különféle témákban OR csomag három számolási egység szabványok (26623, 26626, 26627- mindhárom követelmény). Ha Ön nem rendelkezik a fenti képesítéssel, Akkor bizonyítania kell az egyenértékű képesítést... [-]

Bachelor Of Visual Arts

Campus Nappali 3 év March 2018 Új-Zéland Dunedin Cromwell Auckland + 2 további

Keresi a módját, hogy lefordítjuk a kreativitás karriert Art? Szeretné, hogy tapasztalatokat szerezzenek egy sor speciális témák és felfedezzék, ahol a művészi tehetség igazán terheli? [+]

Keresi a módját, hogy lefordítjuk a kreativitás karriert Art? Szeretné, hogy tapasztalatokat szerezzenek egy sor speciális témák és felfedezzék, ahol a művészi tehetség igazán terheli? Az ilyen mértékű megtanít arra, hogyan válik egy kreatív készítő, gondolkodó és aktív anyagot a helyi, nemzeti és globális szinten. A minősítés a Visual Arts lehetővé teszi, hogy állást a legkülönbözőbb szakmákban, mint a gyakorló művész, kurátor, művészeti oktató vagy kutató. A különböző szerepek a digitális és filmes szakemberek is lehetséges lenne. Nyereség a műszaki, tudományos és személyes készségeket, amelyek átruházhatók, hogy a legkülönbözőbb területeken, beleértve az oktatás, a tervezés, az irányítás és a marketing. Ez a minősítés biztosítja a tökéletes hídról további tanulásra, hogy válasszon a különféle témákban, kezdetben, majd beköltözik a teljes specializáció, amelynek középpontjában a tehetségét a választott szakterületen. Tanulmány a New Zealand legismertebb művészeti iskolát, és használja ki az országosan egyedülálló a műhelyekben és a kiváló stúdió-alapú tanítás. Virágozni irányítása alatt tapasztalt oktatók, akik országos és nemzetközi profilok és képviseli sokféle megközelítés és egyetértést. Nemzetközi díj: Ft 22010 (első év) Szemben támasztott követelmények Kreativitás és a fantázia. A gondolkodási képességet oldalirányban és független. Az a képesség, hogy elfogadja a kritikát, és nyitott az új ötletekre. Belépési követelmények Meg kell tudnia bizonyítani, megfelelő képességgel keresztül benyújtása portfolió és akkor kell kitölteni ötéves középiskola sikeres befejezése egységei a művészetben VAGY NCEA kredit beleértve: 14 kredit minden három jóváhagyott alanyok Level 3 vagy annál magasabb, és Ismeretek - 10 kredit a 2. szinten vagy afölött, tevődik össze: 5 kredit az olvasás és 5 kredit... [-]

Bachelor Tervezés (belső)

Campus Nappali Részidős 3 - 6 év February 2018 Új-Zéland Dunedin Cromwell Auckland + 3 további

Létrehozása érdekli szép és praktikus terek az emberek élnek, dolgoznak és játszanak körében? Szeretnénk, hogy formálja a jövőnket, és szükség van a képesítést, hogy útnak indul a tervezési karrierjét? [+]

Létrehozása érdekli szép és praktikus terek az emberek élnek, dolgoznak és játszanak körében? Szeretnénk, hogy formálja a jövőnket, és szükség van a képesítést, hogy útnak indul a tervezési karrierjét? Ez a vezető, szakmai képzési program egy rendkívül praktikus, életszerű megközelítést belsőépítészeti és lesz felkészülni a foglalkoztatás az iparágon belül. Ahogy a világ népessége növekszik, úgy nő a kereslet az innovatív tervezők létrehozni okos és fenntartható területi megoldásokat. A képesség, hogy gondolkodni kívül a doboz lesz keresett, és meg tudná találni munkát sokféle kreatív területeken. Karrier lehetőségek közé tartozhat belsőépítész, látványtervező, bútorgyártó, CAD specialista, Kiállítás Tervező, díszlettervező, vagy tervezési író / szerkesztő. A kemény munka és elkötelezettség, te állíthatod be a látnivalókat design cég rendezői szerepét. Szert alapos ismerete, megértése és gyakorlati tapasztalatok a tervezési folyamat, fejlődő szakértelme fő szempontjai a lakberendezés és újratervezés. Válassza ki, hogy tanulmányozza az egyik új-zélandi leginnovatívabb és progresszív design iskolák és élvezze az iparág-orientált megközelítés az egyedülálló történetét, hátterét és filozófiája ezen a területen a tervezés. Használja ki a kiváló műhelyekben, a lehetőséget, hogy vállalják a szakmai gyakorlatot a szakmai gyakorlat és a lehetőséget, hogy bemutassa a kreatív tehetség. Nemzetközi díj: 21.270 Ft (az első évben) Szemben támasztott követelmények Kreativitás és jövőkép. Szenvedéllyel a design. Az a képesség, hogy egy ötlet át a koncepcióból valósággá. Gyakorlati képessége. Az a képesség, hogy kommunikálni ötleteit másokkal. Az érdeklődés az emberek és a világ körül. Belépési követelmények Nemzetközi diákok egyénileg fogják értékelni, hogy biztosan megfeleljenek fok szintű felvételi követelményeket. Ha az angol nem az első nyelv , Akkor... [-]

Főiskolai Mérnöki Technológia

Campus Nappali Részidős 3 év February 2018 Új-Zéland Dunedin Cromwell Auckland + 3 további

Ön a gyakorlati fajta ember, aki élvezi a tervezés és problémamegoldás? Használja azok erősségeit, hogy formálja a jövő a gépgyártási. [+]

Ön a gyakorlati fajta ember, aki élvezi a tervezés és problémamegoldás? Használja azok erősségeit, hogy formálja a jövő a gépgyártási. Mérnökök nagy az igény világszerte a képességek és tapasztalat ötvözi mérnöki elmélet az alkalmazott és gyakorlati szükséges komponenseket a legkülönbözőbb iparágakban. A kemény munka és a felelősségteljes magatartás, akkor állítsa be a látnivalókat projekt menedzsment és tanácsadói szerepet az adott területeken. Kompetenciák menedzsment, közgazdaságtan, kommunikáció, problémamegoldás, kritikai gondolkodás, míg a fejlődő egy mély megértése az elveket és gyakorlati alkalmazása a modern technológia a területen a szakosodás. A harmadik évben, akkor lehetősége van arra, hogy részt vegyenek egy jelentős ipari alapú projektet annak érdekében, hogy tapasztalatokat szerezzenek a munkahelyen. És a Mester Design Enterprise akkor ideális következő lépés, ha van egy szenvedélye tervezés-felhatalmazott vállalkozás! Ez a program egy együttműködési Új-Zéland által Metro Műszaki Főiskola és ideiglenes akkreditáció felé Sydney Accord a Nemzetközi Szövetség a Mérnöki Intézet Professional Engineers, amely biztosítja, hogy megfelel a nemzeti és nemzetközi szabványoknak. * Kérjük, vegye figyelembe: Akkreditáció folyamatban évi két és három elektromos nagy. Kérjük, lépjen kapcsolatba a School of Architecture, Építési és Mérnöki további információkért. Nemzetközi díj: Ft 21 420 (az első évben) Engineering karrier. Kutatás és fejlesztés Műszaki támogatás és az alkalmazás Oktatás és kommunikáció értékesítés Minőség és általános menedzsment Technokrata szerepet a helyi önkormányzatokat is. Szemben támasztott követelmények Jó problémamegoldó képesség Gyakorlati gondolkodás Jó számítógépes ismeretek A képesség, hogy tervezni, szervezni és alkalmazkodni Kiváló kommunikációs készség. Belépési követelmények NCEA 3. szint többek között: Három tárgyból - a 3. szinten, beleértve: legalább 14 kredit... [-]

Videók

Study in Dunedin

Cromwell Campus

OPAIC 2016