Nelson Marlborough Institute of Technology

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Létre több mint 100 évvel ezelőtt, ma NMIT egy új-zélandi kormány tulajdonában lévő intézmény az 1. kategóriába (legmagasabb szint) értékelése szerint az új-zélandi Képesítési Hatóság (NZQA).

Van campusok Nelson, Marlborough és Auckland városában, a graduális és posztgraduális diplomák és fokozatok több mint 6000 diák.

A témakör tartalmazza: akvakultúra, Borászat / Szőlészet, tengeri, légi és Építőmérnöki, ápolási, gazdasági, informatikai, Művészet, Média és Design, Társadalomtudományok és vendéglátás.

NMIT üdvözli graduális és posztgraduális hallgatók a világ minden tájáról, hogy tanulmányozza felé, a képesítések, vagy egy félévre / év külföldön velünk. Üdvözöljük a NMIT egy kiváló minőségű oktatás a gyönyörű dél-sziget Új-Zéland!”

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés Alapképzés » Megjelenítés Certificates » Megjelenítés Posztgraduális Diplomák » Megjelenítés Mesterdiplomák » Megjelenítés Diplomák » Megjelenítés Mester »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Bachelor Of Arts és A Média

Campus Nappali Részidős 3 év February 2018 Új-Zéland Nelson Auckland New Zealand Online + 3 további

A Bachelor of Arts and Media program az Ön számára az alapvető készségek, hogy beköltözik a személyes gyakorlat vagy a különböző karrier a művészetek, a tervezés és a médiaipar, vagy folytatni a további vizsgálat. [+]

Tanulmány művészeti és design a kreatív központja Nelson.

Alapján egy régió megáldva lenyűgöző természeti táj, és rengeteg napsütésnek, akkor képes lesz arra, hogy dolgozzon ugyanazon kreatív hatásokat, amelyek során több mint 350 gyakorló művészek és tervezők számára a régióban.

A Bachelor of Arts and Media program az Ön számára az alapvető készségek, hogy beköltözik a személyes gyakorlat vagy a különböző karrier a művészetek, a tervezés és a médiaipar, vagy folytatni a további vizsgálat.

Majd fejleszteni a képességét, hogy az innovatív ötletek és a tervezési megoldások megalapozott tudományos és műszaki kiválóság, a hatékony vizuális nyelv és kiterjedt szaktudással 2-D és 3-D tervezés, beleértve a festmény, grafika, animáció, fotó, digitális video , illusztráció és ékszereket.... [-]


Bachelor Of Information Technology

Campus Nappali Részidős 3 év February 2018 Új-Zéland Nelson Auckland New Zealand Online + 3 további

Ez a program középpontjában az elméleti és gyakorlati szempontból a számítógépek és azok alkalmazása az üzleti és ipari, valamint biztosítja a bejegyzést posztgraduális tanulmány. [+]

A szakmai mértékben, hogy elkészíti Önnek a munkaerő egy sor informatikai kapcsolatos munkák.

Ez a program középpontjában az elméleti és gyakorlati szempontból a számítógépek és azok alkalmazása az üzleti és ipari, valamint biztosítja a bejegyzést posztgraduális tanulmány.

Támogató tanulási környezetet

Kínálunk diákok kényelmes és nem fenyegető tanulási környezet. Büszkék vagyunk az elért eredményeket a diákok és a diplomások. Tudjuk, hogy a programok folyamatos kihívást jelent, de úgy fogja érezni, támogatott minket, és izgatott a jövőben, ha úgy dönt, hogy tanulmányozza velünk.

Tartomány szakterületek

A második és harmadik évben, úgy dönt, hogy szakosodott hálózatok, információs rendszerek, illetve szoftverek és webfejlesztés.... [-]


Bachelor Szőlőtermesztés és Borkészítés

Campus vagy on-line tanulás Nappali Részidős 3 - 6 év February 2018 Új-Zéland Auckland New Zealand Online + 2 további

A Marlborough régióban több mint 100 borászat, több mint 550 független termelők és 77% az új-zélandi teljes bortermelés. NMIT már nyilvánított e programok 1991 óta. Akkor kapnak egy alapos, szakmai fokozat, amely mind a szőlőtermesztés (szőlőtermesztés) és borkészítés. Ez magában foglalja a hat hetes gyakorlati szüret, szőlő tapasztalat és utolsó éves kutatási projekt. [+]

A Szőlészeti és Borászati ​​programok alapján Marlborough, Új-Zéland legnagyobb szőlő- és bortermelés régióban.

A Marlborough régióban több mint 100 borászat, több mint 550 független termelők és 77% az új-zélandi teljes bortermelés. NMIT már nyilvánított e programok 1991 óta. Akkor kapnak egy alapos, szakmai fokozat, amely mind a szőlőtermesztés (szőlőtermesztés) és borkészítés. Ez magában foglalja a hat hetes gyakorlati szüret, szőlő tapasztalat és utolsó éves kutatási projekt.

Meg kell tanítani a jól képzett, az ipar tapasztalt személyzet és Növény és Élelmiszer-tudományi tudósok. Akkor lesz felszerelve a szükséges ismeretek és készségek, hogy dolgozik az iparban, mert a programot fejlesztettek konzultálva az iparág legfontosabb szereplők, köztük Pernod Ricard, Indevin, Wither Hills, WaterForce, Bor Marlborough és Növény és Élelmiszer-tudományi. ... [-]


Kapcsolat

Nelson Marlborough Institute of Technology - Nelson

Cím Nelson Marlborough Institute of Technology 322 Hardy St, Nelson, 7010, New Zealand
7010 Nelson, Új-Zéland
Honlap https://www.nmit.ac.nz/
Telefon +64 3-546 9175

Auckland Campus

Cím Auckland, Új-Zéland
Honlap https://www.nmit.ac.nz/
Telefon +64 (0) 9 358 5566

Cím New Zealand Online, Új-Zéland