Hivatalos Leírás

Shannon College of Hotel Management 1951-ben alakult, és ma egyike a világ vezető hotel iskola. Shannon College egy elismert College of a National University of Írország (NUI) és képesítések, amelyek világszerte elismert nemzetközi hotel vállalatok, külföldi kormányok, külföldi egyetemek és nemzetközi vendéglátás szervezetek.

Tanfolyamok

Shannon College kínál két szint 8 alapdiplomával kiadott diplomákat a National University of Írország; Bachelor of Business Studies in International Hotel Management (BBS) és a Bachelor of Commerce NUI Diploma in International Hotel Management (BComm).

A két diplomát adó képzések meglehetősen hasonlóak. Mindketten nyújtanak lekerekített tréning, releváns szakmai tapasztalattal és egy szilárd üzleti alapot, amelyek Shannon diplomások körében a legkeresettebb a szállodák és vendéglátó munkaadók.

Program oktatási nyelve:
Angol

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Shannon College of Hotel Management

A Bachelor of Business Studies in International Hotel Management (BBS) felkészíti a tanulókat a karrier az üzleti menedzsment a szállodaiparban, amely ... [+]

A Bachelor of Business Studies in International Hotel Management (BBS) felkészíti a tanulókat a karrier az üzleti menedzsment, a szállodaiparban, amely alkalmazható egy sor más iparágakban.

Tanfolyam felépítése év: Study in Shannon - 2. év: Tizenkét hónap elhelyezése - 3. év: Study in Shannon - 4. év: Study in Shannon - End of Year 4: Kilenc hónapos gyakornoki Management Gyakorlat Könyvelési Mentességet

Shannon Főiskolát végzettek a BBS jogosulttá mentességek ACCA (Association of Chartered Certified Accountants), CIMA (Chartered Institute of Management Accountants) és a CPA (Az Institute of Certified Public Accountants Írország).

Posztgraduális tanulmányok ... [-]
Írország Ennis
Szeptember 2019
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Shannon College of Hotel Management

A Kereskedelmi diplomát lehetővé teszi a diákok, hogy tanulmányozza a nemzetközi szálloda vezetősége ugyanakkor biztosítja számukra a lehetőséget, hogy szakosodnak az alá ... [+]

A Kereskedelmi diplomát lehetővé teszi a diákok, hogy tanulmányozza a nemzetközi szálloda vezetősége ugyanakkor biztosítja számukra a lehetőséget, hogy szakosodnak az alábbi üzleti tudományágak NUI Galway: Számviteli, humán erőforrások, közgazdaságtan, marketing és menedzsment információs rendszerek.

Diákok végzős két kivétel van; a Kereskedelmi diplomát a NUI Galway és a Diploma in International Hotel Management a Nuit.

Tanfolyam felépítése év: Study in Shannon - 2. év: Tizenkét hónap elhelyezése - 3. év: Study in Shannon - 4. év: Study in NUI Galway - End of Year 4: Kilenc hónapos gyakornoki Management Gyakorlat Könyvelési Mentességet ... [-]
Írország Ennis
Szeptember 2019
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul