Estonian Entrepreneurship University Of Applied Sciences (EUAS)

Bevezetés

Hivatalos Leírás

egyetemi

Észt University of Applied Sciences Vállalkozói Minor (Eesti Ettevõtluskõrgkool Mainor - EEK) egy oktatási intézmény számára vállalkozó és ambiciózus emberek. Adunk a diákok ismereteket és készségeket, hogy azok képesek voltak megváltoztatni az életüket, és talán még a világon.

Észt University of Applied Sciences Vállalkozói Minor 1992-ben alakult. Specialitásunk jellemzi szavakat, mint a vállalkozás és a kreatív gazdaság. Küldetésünk -, hogy dolgozzon ki egy polgári kalandos életmód. A mi egyetem, akkor lehet tanulni program szakmai felsőoktatás és mesterképzést. Mi vagyunk az egyetlen felsőoktatási intézménye, amely kínál orosz nyelvű lakosság a lehetőséget, hogy az európai, tartósan akkreditált felsőoktatási anyanyelvükön.

Egyetemünk A legnagyobb magán felsőoktatási intézmény Észtországban. Abban a pillanatban már képzett több mint 1600 diák és a diplomások száma - több mint 5000.

Mi is aktív tagja a felsőoktatási hálózatok, mint a EURASHE, SPACE és NOBANET. Annak érdekében, hogy a diákjaink fejlett és praktikus felsőoktatás mi együtt számos észt és a külföldi oktatási intézmények, szervezetek és vállalkozások.

felvételi

Miért válassza észt University of Applied Sciences Vállalkozói Minor?

A mi egyetem, akkor lehet tanulni oroszul. Mi vagyunk az egyetlen egyetemi Észtországban, lehetőséget kínál arra, hogy szerezzen az európai akkreditált felsőoktatási és mesterképzési teljesen oroszul. A tudás és szakértelem megszerzésének anyanyelvükön, lehetővé teszi, hogy még sikeresebbek a munkaerőpiacon, és a bennük rejlő lehetőségek mind Észtországban, mind Európában. Gyakorlati oktatás és készségek szükségesek a holnap. Meggyőződésünk, hogy a legjobb módja annak, hogy megtanulják a lépéseket. A legtöbb képzés alapja a keresési valós megoldást a problémára. Az egyes speciális, együttműködve a munkaadókkal, a vonat pontosan készségek várható jövőbeli szakemberek és vállalkozók a munkaerőpiacon. Személyi edzés és megközelítését. Úgy véljük, hogy az egyetem aktívan fejlődésének elősegítése a hallgatók. A vezetők a területen tisztában vannak az egyes tanítványai személyesen. Ez a tanulási folyamat alapja a párbeszéd egyenlő partnerek közötti. Garantáljuk, hogy célja, hogy hozzon létre egy hatékony hálózat a jövőben közötti együttműködés a diákok, a tanárok és a vállalkozók, tanfolyamot csoportok maximum 30 fő. Rugalmas oktatásszervezési. Éves tapasztalat és a pozitív vélemények azt sugallják, hogy a legjobb oktatásszervezési a munka és a család. A távoktatási képzéseket tartanak havonta egyszer csütörtöktől vasárnapig, ez az optimális megoldás a szakemberek, vezetők és vállalkozók. Az egyetem kínál kényelmes módja annak beszámítás a korábbi tanulmányok és szakmai gyakorlat, ily módon csökkentve a munkamennyiség és pénzt takarít meg.

Észt University of Applied Sciences Vállalkozói Minor - egy iskola az aktív emberek, akik készen állnak az új kihívások és eredmények! Üdvözöljük!

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
  • Orosz
  • észt

Megjelenítés Alapképzés » Megjelenítés MBA »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Játék Tervezése és Fejlesztése (szakmai Felsőoktatás)

Campus Nappali 3 év September 2018 Észtország Tallinn,

Game Design és fejlesztés egy tananyag célja, hogy a készségek mindkét induló mobil vagy PC indie játékok cég, valamint a munka, mint egy Gamification szakember a különböző területeken. Bár a tanterv lehetővé teszi a specializáció játék grafikai vagy játék szoftver fejlesztése, a fő hangsúly a játék, játék mechanika és a bevételszerzés modell kialakítása. [+]

Game tervezés és fejlesztés Fókuszban a felhasználói élmény design, játékos pszichológia és a játékok, mint egy üzleti Három éves program, szakmai felsőfokú végzettség Játék-épület és portfolió Year One

Game Design és fejlesztés egy tananyag célja, hogy a készségek mindkét induló mobil vagy PC indie játékok cég, valamint a munka, mint egy Gamification szakember a különböző területeken. Bár a tanterv lehetővé teszi a specializáció játék grafikai vagy játék szoftver fejlesztése, a fő hangsúly a játék, játék mechanika és a bevételszerzés modell kialakítása.

Partnereink mind tantervfejlesztés és a diák utasítás olyan játékok vállalatok a világ minden tájáról, mind jól megalapozott veteránok, mint például a Creative Mobile vagy Pyrodactyl játékok, valamint agilis gyorsan termelők, mint interaktív sors vagy Reval Entertainment.... [-]


Kreativitás és Az üzleti Innováció (szakmai Felsőfokú)

Campus Nappali 3 év February 2018 Észtország Tallinn,

Kreativitás és üzleti innováció olyan tananyag törekvő vállalkozók, a termék- és szolgáltatási menedzserek és a vállalati vezetők. Épülő alapja legjobb üzleti gyakorlatot, a tananyag lesz a vonat, hogy felfedezzék és fejlesszék az új üzleti modellek, inspirálja együttes alapítói és dolgozói és kezelése a növekvő szervezet. [+]

Kreativitás és üzleti innováció Termékfejlesztés, üzleti modell kialakítása, a vezetés és a saját növekedési Hároméves programot Észtország, Litvánia és Portugália közös diplomát

Kreativitás és üzleti innováció olyan tananyag törekvő vállalkozók, a termék- és szolgáltatási menedzserek és a vállalati vezetők. Épülő alapja legjobb üzleti gyakorlatot, a tananyag lesz a vonat, hogy felfedezzék és fejlesszék az új üzleti modellek, inspirálja együttes alapítói és dolgozói és kezelése a növekvő szervezet. Közel negyede a tananyag tartalmazza a valós problémamegoldás részeként szakmai különböző európai piacokon.

A hároméves undergradute program által közösen végzett... [-]


Startup Vállalkozói (szakmai Felsőfokú)

Campus Nappali 3 év September 2018 Észtország Tallinn,

A magával ragadó 3 éves program Startup vállalkozási kínál alapvető indítási készség, expozíció iparági szakértők hálózata hasonló gondolkodású vállalkozók, és mentori tapasztalt alapítók és a befektetők. [+]

Startup vállalkozási Üzleti fokozat és üzleti gyorsulás 2 az 1-ben Három éves program Első termék bevezetése Year One

Kezdődik a karrierjét Vállalkozói

A magával ragadó 3 éves program Startup vállalkozási kínál alapvető indítási készség, expozíció iparági szakértők hálózata hasonló gondolkodású vállalkozók, és mentori tapasztalt alapítók és a befektetők.

Tanuljon Szakértők: Get útmutatást, visszacsatolás, és értékelésének vállalkozó oktatók, akik megtettem mindent Gyakorlatban Building: a megszerzett know-how azonnal elindította saját indító Create Connections: Fejleszteni kell az üzleti kapcsolatokat, és kihasználhatja a kollektív támogatást regionális tech közösségek Gondolkodj globálisan: oldja a valós fogyasztói probléma és indítsa el a terméket bárhol a világon Beszélik a nyelvet: Mester nyelvtudását, és megtanulják az indítási szakzsargon mint minden osztályban az angol A munka a School: okos döntéseit a munka és a tanulmányok köszönhetően rugalmas tanterv Mit fogsz tanulni ... [-]

üzleti Menedzsment

Campus Nappali 3 év September 2018 Észtország Tallinn,

Education Management tebya tanít kezelni az embereket, az üzleti folyamatok, termékek kifejlesztésére és új piacok felfedezésére. A nemzetközi verseny az alapja a szakmai vezetés a vállalat sikeréhez. [+]

különlegesség "Enterprise Management" Tebya megtanulja kezelni az embereket, az üzleti folyamatok, termékek kifejlesztésére és új piacok felfedezésére. A nemzetközi verseny az alapja a szakmai vezetés a vállalat sikeréhez.

oktatás "Enterprise Management" Észt University of Applied Sciences Vállalkozói Kis tartott együttműködésben aggodalomra Mainor, amely magában foglalja a vállalkozás feldolgozóipar, ingatlan, az energia és a kereskedelem.

diplomás specialitás "Enterprise Management" Ő kap egy oklevelet a szakmai felsőoktatás végrehajtásáról szóló képzési program "Business Management" speciális "Management a vállalkozás".

Elemek listája ... [-]

Kapcsolat

Estonian Entrepreneurship University of Applied Sciences

Cím Suur-Sõjamäe 10a
11415 Tallinn,, Észtország
Honlap https://www.euas.eu/
Telefon +372 610 1900