Estonian Entrepreneurship University Of Applied Sciences (EUAS)

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az EUAS ról

Estonian Entrepreneurship University Of Applied Sciences (EUAS) 1992-ben alapított Estonian Entrepreneurship University Of Applied Sciences (EUAS) Észtország legnagyobb magán Egyeteme. 1600 hallgatónk a piacvezetővé teszi számunkra, ugyanakkor lehetővé teszi számunkra, hogy koncentrálódjunk és közel álljunk a hallgatóinkhoz - ahogy tetszik. Büszkék vagyunk a gyakorlati tantervekre, ahol a tanulást cselekedettel végzik; az üzleti világból származó partnereink hálózata, mind agilis induló vállalkozások, mind pedig az iparág vezető vezetői; és karcsú szervezetünk arra irányult, hogy a tanulási tapasztalatot a lehető legszélesebbé tegye. EUAS öregdiák-hálózattal rendelkezik, több mint 5000 diplomával.

 • Betekintést nyújtunk a vállalkozói kedvtelés jövőbeli trendjeibe az üzleti világ látogató előadóinak és mentorjainak szilárd hálózatán keresztül.
 • EUAS tantervei a vállalkozói kreativitásra és az alkalmazható üzleti készségekre összpontosítanak.
 • EUAS Tallinnban, Észtországban található, Ülemiste City szívében, az „Északi Szilícium-völgy” elnevezésű innovációs kampuszon.

Előnyök a hallgatók számára az EUAS kiválasztásában

 • Kiváló minőségű európai oktatás megfizethető áron
 • Az egyike azon kevés európai egyetemeknek, amelyek orosz képzést nyújtanak
 • Tallinnban található, gyakran a világ legjobb életminőségű városai közé sorolják
 • Kiváló társadalmi élet Tallinnban mind az angol, mind az oroszul beszélõk számára
 • Nagyszerű indulási és üzleti lehetőségek Ülemiste Cityben és azon túl
 • Európa, Ázsia, Afrika és Amerika hallgatói globális család

Az Estonian Entrepreneurship University Of Applied Sciences (EUAS) választásának számos oka Estonian Entrepreneurship University Of Applied Sciences (EUAS) kiemelkedik öt.

 • EUAS egy nemzetközi egyetem , amely a világ minden tájáról hallgat. Diákjaink választhatnak észt, angol vagy orosz nyelven. Tanterveinket a határokon átnyúló vállalati partnerekkel szinkronban dolgozzuk ki, és oktatószemélyzetünk egy évtől kezdve jön
 • Kicsik vagyunk, de koncentráltak , és minimálisra tartjuk a beiratkozást és a napi bürokráciát, és figyelmünket arra, ahol tartozik - a lehető legjobb vállalkozási képzést kínálva hallgatóinknak. 1600 hallgatónk az észt magán felsőoktatás piacvezetőjévé teszi számunkra.
 • Vállalkozók egyeteme vagyunk, vállalkozók és (jövőbeni) vállalkozók számára. Az EUAS ban megpróbáljuk az embereket arra, hogy értékes tanulságokat tanuljanak mások sikereiből és hibáiból. Diákjainknak intenzív kapcsolatot tartunk fenn az üzleti világgal tanulmányaink során látogató előadások, rendszeres informális találkozók és gyakornokok formájában. Átlagosan többet keresnek, mint a Tallinn Egyetemen vagy a Tartu Egyetemen, a nagy észt állami egyetemeken.
 • Találunk Tallinnban, az európai startup egyik legfontosabb pontján, ahol folyamatosan bővülnek a lehetőségek a megfelelő csapat megtalálására, a megfelelő termék kialakítására, a pénzeszközök gyűjtésére és az ötleteddel való felvételre. Az üzleti vállalkozói karrier iránti törekvés érdekében ne keresse tovább a jó szomszédainkat és a szakértő partnereket a különféle nagy értékű iparágakból, Ülemiste City városában, az "Északi Szilícium-völgy" elnevezésű innovációs campuson.
 • Könnyen elérhető és olcsó hely. Észtország jól kapcsolódik a világ bármely részéhez, és a megélhetési költségek (szállás, étkezés, szállítás) sokkal ésszerűbbek, mint például Skandináviában és az Egyesült Királyságban. A világ minden lehetősége gondtalan, és még szórakoztatóbb .

  EUAS egy olyan egyetem, amely a következő nagy dolog után a vezetett emberek számára készült.

Helyszínek

Tallinn

Estonian Entrepreneurship University of Applied Sciences

Address
Suur-Sõjamäe 10a
11415 Tallinn, Harju megye, Észtország
Telefonszám
+372 610 1900