Keystone logo
Vietnam

A legjobb egyetemek számára Agglegény Programok ban ben Vietnam 2024

Intézmények száma: 36
  • Manchester, Egyesült Királyság
  • Budapest, Magyarország
  • + 62 több

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Hanoi, Vietnam

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Ho Chi Minh City, Vietnam

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Ho Chi Minh City, Vietnam

  Ton Duc Thang University egy állami egyetem, amelyet a Vietnami Munkaügyi Szövetség irányít, amelyet 1997. szeptember 24-én hoztak létre.

  • Nha Trang, Vietnam

  Üdvözöljük a Nha Trang University (NTU), amely Vietnam vélhetően legszebb tengerparti városában található. Nha Trang University az 50 állami egyetem egyike Vietnamban, több mint 50 éves történelemmel és fejlõdéssel.

  • Tuy Hòa, Vietnam

  A Mientrung University of Civil Engineering küldetése magas színvonalú emberi erőforrások képzése az építőipar és más területeken; a kutatás alkalmazása, a tudás és a technológia átadása az üzleti közösség és a társadalom számára.

  • Ho Chi Minh City, Vietnam

  Hoa Sen University régóta proaktív és ügyes magán felsőoktatási intézményként ismerik el, amely a társadalmat olyan személyekkel látja el, akik teljes mértékben fel vannak szerelve szellemi és erkölcsi normákkal, bőséges élettapasztalattal, jól körülhatárolható foglalkozási orientációval és elkötelezett ambícióval. A Hoa Sen University képzési programjain részt vevő diplomások nagyra értékelik szakmai hatékonyságukat és szociálisan befolyásoló emberi erényeiket.

  • Sơn La, Vietnam

  A Tay Bac Egyetemet a miniszterelnök 2001. március 23-i 39/2001 / QD-TTG határozata alapján hozták létre az Északnyugati Oktatási Főiskola alapján, az előd az Oktatási Középiskola volt. A Thai Meo Autonóm Régiót 1960-ban hozták létre.

  • Qui Nhơn, Vietnam

  Üdvözöljük a Quy Nhon University - Közép-Vietnam egyik vezető felsőoktatási intézményében. Quy Nhon University Quy Nhon tengerparti város központjában található, Binh Dinh tartományban, amely Közép-Vietnam legfontosabb gazdasági régiójának legdélibb pontja, és a Dél-Középső régió - Közép-Felföld - központi pontján található, az 1-es autópálya és az A 19. országos út, amelyet a kelet-nyugati gazdasági folyosó tengerének átjárójának tekintenek.

  • Ho Chi Minh City, Vietnam

  A Közlekedési Minisztérium alá tartozó Ho Si Minh Közlekedési Egyetem a legnagyobb multidiszciplináris képzési egyetem a közlekedési ágazatban Vietnam déli részén. A Ho Si Minh Közlekedési Egyetem feladata a közlekedési ágazat - nevezetesen a tengeri, közúti, belvízi és vasúti - emberi erőforrások képzése.

  • Thanh Hóa, Vietnam

  1997. szeptember 24-én a miniszterelnök kiadta a Hong Duc University (HDU) létrehozásáról szóló 797 / Q the-TTg határozatot három felsőoktatási intézmény egyesítésével: Oktatási Főiskola, Gazdasági és Műszaki Főiskola és Thanh Hoa Orvosi Főiskola (korábban mindez több mint 40 éves képzési kísérletről volt ismert). A HDU volt az első vietnami oktatási rendszer, amelyet egy új modell épített: egy nyilvános, több tudományágat felölelő intézmény, amely a Thanh Hoa tartomány Népi Bizottságának joghatósága alatt működik, valamint az Oktatási és Képzési Minisztérium felügyelete alatt áll.

  • Ho Chi Minh City, Vietnam

  Üdvözöljük a Tudományegyetemen, a vietnami nemzeti egyetemi rendszer hat megbecsült tagjának egyikében Ho Si Minh-városban. Egyetemünk története 1941-ben kezdődött az Indokinai Tudományos Főiskola létrehozásával, amely 1956-ban Saigonban a Természettudományi Kar Egyetemévé vált. A Levelek Karával együttműködve intézményünket 1977-ben Hochiminh City Egyetemnek nevezték el.

  • Ho Chi Minh City, Vietnam

  Az ipari terület szívében található egyetem több mint fél évszázada oktatási, kutatási központ és oktatási lehetőség volt Ho Si Minh-városban. Az 1962-ben létrehozott Műszaki Oktatási Főiskola igazgatótanácsa, öt mérnöki tudományággal, Ho Chi Minh City University of Technology and Education figyelemre méltóan átalakult multidiszciplináris egyetemmé.

  • Ho Chi Minh City, Vietnam

  Ho Chi Minh City Open University egy felsőoktatási intézmény, amely különféle programokat kínál, a helyszíni oktatástól a távoktatásig és a műholdas tudományos központokban történő tanulásig; célja a társadalom különféle tanulási igényeinek kielégítése, és hozzájárul az ország emberi erőforrásainak gazdagításához.

  • Vũng Tàu, Vietnam

  A Ba Ria - Vung Tau Egyetem a tengerparti Vung Tau városában található, Ba Ria - Vung Tau tartományban, amely a kapu a délkeleti tartományok keleti tengeréhez, valamint a gazdaság, a pénzügy, a kultúra, az idegenforgalom, a közlekedés és a közlekedés központja. a délkeleti oktatás és kényelmes kapcsolat Ho Si Minh-várossal és más környező tartományokkal szárazföldön, légi úton, vízi úton és vasúton. A sok gyönyörű stranddal és jól felszerelt infrastruktúrával rendelkező Vung Tau City jól ismert déli turisztikai célpont, és a vietnami olaj- és gázipar logisztikai területe. A Ba Ria - Vung Tau Egyetem az egyetlen egyetem Vung Tau városában, amely képzési intézmény multidiszciplináris emberi erőforrásokat biztosít Ba Ria - Vung Tau tartomány, a szomszédos tartományok, valamint az egész ország számára. BVU Ba Ria - Vung Tau tartomány tudományos kutatóközpontja is, ahol a fejlett tudomány és technológia alkalmazásával és átadásával kapcsolatos kutatási projekteket hajtottak végre és alkalmaztak a társadalomban és a termelésben.