Keystone logo
Tajvan

A legjobb egyetemek számára Agglegény Programok ban ben Tajvan 2024

Intézmények száma: 18
  • Taipei, Tajvan
  • Kaohsiung, Tajvan

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • 250, Tajvan

  1973-ban, válaszul a kormánynak a nemzeti sport fejlesztésére irányuló felhívására, Yung-Ching Wang, a Formosa Plastics Group elnöke egy földterület megvásárlásával tornatermet, Tajvan első hazai kupoláját adományozta a kormánynak. 1984 májusában a hosszú távú nemzeti sportfejlesztés céljából az Oktatási Minisztérium 66 hektáros többfunkciós sportparkot hozott létre, ideértve az akkor adományozott tornatermet és más kisajátított magánterületeket.

  • 43號, Tajvan

  A Tajvani Nemzeti Tudományos és Műszaki Egyetemet 1974. augusztus 1-jén alapították Tajvani Nemzeti Műszaki Intézetként (NTIT). Ez volt az első ilyen jellegű felsőoktatási intézmény nemzetünk műszaki és szakképzési rendszerében. Ennek a rendszernek a legmagasabb szintre történő kiterjesztésével az új iskola célja az volt, hogy kielégítse a gyors gazdasági és ipari fejlődésünk által a magasan képzett alapképzésű mérnökök és vezetők iránti igényt. 1979-ben és 1982-ben az NTIT mesterképzéssel és doktori programokkal egészítette ki.

  • 123號, Tajvan

  Az egyetem hagyományos és alapvető értékei, az „Őszinteség, a becsület, a kitartás és az eredetiség” alapján a YunTech a hallgatókat olyan szakemberekké változtatja, akik tudásmenedzsment képességekkel rendelkeznek, nemzetközileg versenyképesek, és akik ugyanolyan hangsúlyt fektetnek a bölcsészetre és a technológiára.

  • 162號, Tajvan

  National Taiwan Normal University (NTNU), amelyet mind a hagyományok, mind az innováció jellemez, régóta Tajvan elit felsőoktatási intézményeinek egyikeként ismerik el. Az 1922-ben alapított NTNU korábban a tanárképzéssel foglalkozó intézmény volt. Az egyetem később átfogó egyetemmé fejlődött, amely a hallgatóknak és a tudósoknak lehetőséget biztosít a tanulmányozásra és a kutatás elvégzésére számos területen. Hosszú története során az NTNU mindig is elkötelezett volt az akadémiai kiválóság mellett, és ez tükröződik abban a sok befolyásos oktatóban és kutatóban, akik az NTNU-ban tanultak az évek során.

  • 101號, Tajvan

  Hsing Wu University négy főiskolából áll: üzleti menedzsment, turizmus és vendéglátás, dizájn és népszerű művészetek. Az iskola 18 alapképzési és 4 posztgraduális tanfolyamot kínál. 2020-ban 9000 hallgató beiskolázását 217 teljes munkaidőben elkötelezett tanár oktatja. Az oktatók 70% -át adjunktusok és megbízott tanárok képezik. Az iskola elkötelezett az iránt, hogy közvetlenül alkalmazza az összefüggő iparágat, hogy átfogó tananyagot biztosítson a hallgatóknak.

  • New Taipei, Tajvan

  A tudást átadják, kihozzák a potenciált, alapvetően új ismereteket fedeznek fel, és az igazságot szabadon feltárják, hogy az oktatók és a hallgatók felszerelhetők legyenek a „3H” személyiséggel - szerény, humánus, humoros -, valamint hangossá, jól fejletté váljanak. egyének.

  • New Taipei, Tajvan

  Christ's College t 1959-ben alapította Dr. James R. Graham ham. Dr. Graham szülei, Jimmy és Sophie Graham misszionáriusként szolgáltak Kínában 1889 és 1940 között, így Dr. Graham Kínában nőtt fel. Miután részt vett az amerikai Hampden-Sydney főiskolán, érezte azt a felhívást, hogy misszionáriusként térjen vissza Kínába, hogy segítse az olyan mélyen szeretett embereket. Dr. Graham határozottan híve volt a keresztény oktatásnak, és szükségét látta Tajvanon a keresztény alapokon nyugvó főiskolának.

  • 1號, Tajvan

  Az 1995-ben alapított National Kaohsiung University Of Hospitality And Tourism volt az első tudományos vendéglátóipari és idegenforgalmi intézet Tajvanon. Az NKUHT a területén vezető központ, és kiemelkedő tehetségeket kínál a szolgáltató ipar számára. Az NKUHT célja, hogy irányítsa a hallgatókat, hogy pozitívan viszonyuljanak a munkához, és szenvedélyesen szolgálják ki az ügyfeleket. Ez a fajta hozzáállás és szenvedély megköveteli ezeket a tulajdonságokat: önbecsülés, önbecsülés, szerény, őszinte és látomásos.

  • 313號, Tajvan

  A Chihlee Műszaki Egyetemet Chihlee Business College néven hozták létre 1965-ben. Az iskola nevét és mottóját az ókori kínai filozófusok és bölcsek tanításának megfelelően alkalmazták: integritás, bizalom, professzionalizmus és szorgalom. Chihlee négy akadémiai tanszékkel indult: a nemzetközi kereskedelem, az üzleti adminisztráció, a számvitel és statisztika, valamint a banki és biztosítási szakokkal. A titkársági tudományok tanszékét 1967-ben hozták létre. 2015 augusztusában a Chihlee Institute Of Technology átnevezték Chihlee Műszaki Egyetemre, amely alapképzéseket kínál és továbbra is megtartja a Junior College Division-t.

  • 117, Tajvan

  Peng Wenhong asszony, a Kínai Köztársaság alapítója 1949-ben Chiayiban megalapította a Wufeng Középiskolát. Mivel az iskola helyét a Chiayi Garrison (ma a Daya Road 228 parkja, átlósan a tartomány Jiazhonggal szemben) foglalta el, a helyőrség az önkormányzattal egyeztetve a Fangcao Farm 3A-s területének bérbeadását az iskola helyszínéül. A bővítés új hallgatókat eredményezett.

  • 66號, Tajvan

  Az iskola létrehozását az ügyvezető jüan 1989. januárjában hagyta jóvá. Az előkészítő irodát 1993-ban hozták létre. A Tainan Nemzeti Művészeti Főiskola nevét hivatalosan 1996 júliusában fogadták el. A nevet augusztusban Tainan National University Of The Arts , 2004, egy fontos esemény az iskola idővonalán. Az iskola a gyönyörű Wushantou víztározó mellett található, Tainan Guantian körzetében.

  • Yilan City, Tajvan

  Fo Guang University egy Fo Guang Shan Xingyun mester által alapított egyetem. Ez egyben Lanyang első egyeteme. A campus a Linmei falu hegyén található, Jiaoxi településen, Yilan megyében. Körülbelül 430 méterrel a tengerszint felett van, ahonnan széles madártávlat nyílik. A Lanyang-síkság és a Guishan-sziget a nyílt tengeren lóg. A campus hegyeinek és folyóinak aurája, egyszerű tantermi felszerelés, kis osztályos oktatási rendszer és az ország legjobb tanár-diák aránya hozza létre a legjobb tanulási környezetet az Ön számára.

  • 1, Tajvan

  National Ilan University (NIU) az egyetlen nemzeti egyetem Yilan megyében. Ez a minősített promóció fénypontját olyan projektek jelentették, amelyek elősegítik a magas szintű kutatást és oktatást az új generációk számára. Az ismeretek szélesebb tudományos közösségre való kiterjesztése érdekében az NIU a nemzetközivé válás célját tűzte ki elsődleges prioritásai közé.

  • 1, Tajvan

  A „betette a lábát Kuanduba, nézze meg a világot” szellemében a TNUA nemcsak Tajvan vezető művészeti iskolája, hanem az Ázsiai Művészeti Intézetek Ligájának (ALIA) vezetője is. Ugyanakkor 7 fő művészeti és kulturális területtel rendelkezik, beleértve a zenét, a művészetet, a drámát, a táncot, a filmet és az új médiát, a kulturális erőforrásokat, a bölcsészettudományokat, valamint az egyetemen különböző szakmai kiállítótermeket. Integritása és átfogó képessége ritka itthon és külföldön. Az oktatás és a gyakorlat visszhangzik és kihasználják egymást, hogy kiváló terepet alkossanak a művészileg tehetséges emberek számára.