Keystone logo
Szaúd-Arábia

A legjobb egyetemek számára Agglegény Programok ban ben Szaúd-Arábia 2024

Intézmények száma: 10
  • Hamad Town, Bahrein
  • Riyadh, Szaúd-Arábia

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Riyadh, Szaúd-Arábia

  Kedden 1419.01.09. AH (1998. 06. 06.) HRH koronaherceg - Isten védje meg - elrendelte Imamm Mohammad Ibn Szaúd Iszlám Egyetem és a déli régióbeli Saud Egyetem egyesítését egyetlen entitássá az új identitás alatt a „ King Khalid University ”. Később, AH 1119/03/3-án (AD 6/7/1998) királyi rendeletet, a 7/78 / M. Rendeletet adtak ki az egyesülés végrehajtásához szükséges összes rendszeres eljárás befejezéséhez. Az egyetem első költségvetését az általános állami költségvetés keretein belül adták ki 1919. szeptember 14-én (AD 01/01/1999).

  • Dammam, Szaúd-Arábia

  Mielőtt az „Al Asala Főiskolák” neve kiemelkedne, részletes vizsgálatot végeztek a tudományterületekről, a hallgatói létszámról az egyes tudományterületeken a Királyság szintjén, és az egyes városok szintjén elérve a legjobb tudományterületeket a hallgatók részvételi aránya szempontjából , általában a szaúdi munkaerőpiac és különösen a keleti tartomány követelményei.

  • Mecca, Szaúd-Arábia

  A Szaúd-arábiai Királyság az iszlám világ országaiban élen jár vallási státusza, valamint történelmi és civilizációs jelentősége miatt. Ide tartozik a Qiblah (Ka`bah), amellyel a muszlimok napi imáik során szembesülnek. Sőt, emberek milliói fordulnak Makkahhoz, akik Hajj és Umrah előadását kívánják elvégezni.

  • Industrial Area, Szaúd-Arábia

  Majmaah University az egyik legutóbbi egyetem a kedves szülőföldön, amely csatlakozott számos és nagy tudományos épület rendszeréhez, hogy az egyetemi oktatás mellékfolyójává váljon, és engedélyt ad az Al-Majmaah kormányzóság lakosainak és az egyetem hatókörébe tartozó kormányzóságoknak. sokat nyújtani nekik.

  • Tabuk, Szaúd-Arábia

  A felsőoktatási minisztérium a magánszférában és a közszférában a KSA felsőoktatási intézményeinek kínálatában betöltött integráció elve alapján ösztönzi a magán felsőoktatást minden akadémiai specialitásban. Királyi fensége, Fahad Bin Sultan herceg, Tabuk tartomány hercege arra ösztönözte a befektetőket, hogy indítsanak egy privát egyetemet a kultúra és az oktatás terjesztésére Tabuk városában, melynek megkülönböztetett földrajzi elhelyezkedése a régió és környéke számára szolgál.

  • Riyadh, Szaúd-Arábia

  A királyi magánoktatás Salman bin Abdulaziz király, a két szent mecset letéteményesének kormányának újjáéledését és nagy figyelmét tanúsítja, ha Isten megőrzi. A Dar Al Uloom a Királyság egyik legkiválóbb magánegyeteme, amelynek célja a felsőoktatás és a fenntartható emberi tőkébe történő befektetések előmozdítása.

  • Riyadh, Szaúd-Arábia

  A PSU közösségét egy közös cél vezérli: jobb világot teremteni az oktatás, a kutatás és az innováció révén. Vidámak és mókásak, ötletesek és művésziek vagyunk, a számok megszállottjai és barátságosak a tehetséges emberek számára.

  • Abha, Szaúd-Arábia

  Kiváló színvonalú, helyileg és regionális szinten megkülönböztetett tudományos programokat kínálunk, amelyek kutatással, aktív közösségi fejlesztéssel és bevonással foglalkoznak.

  • Riyadh, Szaúd-Arábia

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...