Keystone logo

A legjobb egyetemek számára Agglegény Programok ban ben Man-sziget 2024

Intézmények száma: 3
  • Douglas, Man-sziget

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Douglas, Man-sziget

  Az UCM régóta híres a képzés és az oktatás kiválóságáról a Szigeten. Büszkék vagyunk arra, hogy az évek során inspiráltuk, kihívásba helyeztük és felhatalmaztuk hallgatóinkat arra, hogy pozitív hatást gyakoroljanak a körülöttük lévő világra. Tanfolyamok széles választékát kínáljuk, amelyek magukban foglalják az akadémiai, szakmai és szakmai lehetőségeket, valamint a szabadidős és rekreációs lehetőségeket. TOVÁBBI OKTATÁS További továbbképzéseink tantárgyi területek széles skáláját ölelik fel, beleértve: építőipar, üzlet, adminisztráció és informatika; művészet, design és média; gépjárművek tervezése és gyártása; fodrász és szépségterápia; egészségügy és gondozás; gyermekgondozás; vendéglátás és vendéglátás; számítástechnika és informatika; általános tanulmányok és sport. További információkért kérjük, olvassa el a továbbképzési útmutatót és a továbbképzési oldalt.

  • Douglas, Man-sziget

  Az Institute Of Directors (IoD) 1903-ban alakult, és három éven belül királyi oklevelet kaptunk, hogy támogassuk, képviseljük és szabványokat állítsunk az üzleti vezetők számára országszerte. Mélységesen büszkék vagyunk a királyi alapokmányunkra, és ez élen jár mindannak, amit szervezetként teszünk.