Keystone logo
Malajzia

A legjobb egyetemek számára Agglegény Programok ban ben Malajzia 2024

Intézmények száma: 32
  • Kuala Lumpur, Malajzia

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Ulu Tiram, Malajzia

  A Főiskola hivatalosan 2001 januárjában kezdte meg működését egy alázatos, 6 szintes irodaházban, Johor Bahru város szívében. Mára Malajzia déli részének egyik vezető főiskolájává nőtte ki magát, és jelentős hallgatói teljesítményeket produkált a számvitel, a menedzsment, a jog és az egyetem előtti (A szintű) oktatás területén.

  • George Town, Malajzia

  A DISTED, a Penang első, a Wawasan Oktatási Alapítvány tulajdonában lévő, nonprofit nonprofit felsőoktatási intézmény elkötelezett amellett, hogy oktatást és képzést nyújtson a fiatal hallgatóknak az ipari és közösségi igények kielégítése érdekében. A közösség bizalmán és programjainak, az alkalmazottak és a hallgatók gondozásának erősségein boldogul.

  • Kota Bharu, Malajzia

  Twintech International University College Of Technology (TWINTECH) 1993-ig nyúlik vissza, amikor Allahyarham tiszteletbeli szenátor, Datuk Dr Ismail Md. Salleh professzor alapította, ahol az egyetemi főiskola korábban Twintech Műszaki Intézet néven volt ismert.

  • Petaling Jaya, Malajzia

  The One Academy egy MQA által akkreditált, MSC státuszú főiskola, amely hivatalos kapcsolatokkal rendelkezik elismert tervező egyetemekkel és főiskolákkal világszerte.

  • George Town, Malajzia

  SENTRAL College Penang örömmel tölt el, hogy létfontosságú szerepet játszik a felsőoktatási programok biztosításában, hogy megfeleljenek azoknak a mai tanulóknak a változó igényeinek, akik globálisan elismert képesítést szeretnének megszerezni karrier céljaik elérése érdekében.

  • Cyberjaya, Malajzia

  A világ népességének fele 25 év alatti fiatalokból áll. Kevesen vesznek részt olyan döntésekben, amelyek befolyásolják életmódjukat, vágyaikat, érdeklődésüket és jövőjüket.

  • Perak, Malajzia

  Az Universiti Sultan Azlan Shah Malaysia (USAS) eredetileg Kolej Islam Darul Ridzuan (KISDAR) néven ismert. 1999-ben hozták létre a peraki iszlám vallási tanács és a maláj vámhatóságok, és bejegyezték a peraki iszlám vallási osztályba az iskolaellenőrzésről szóló törvény értelmében - az iszlám vallási iskolák 1996.

  • Kuala Lumpur, Malajzia

  Malajzia vezető üzleti főiskolája, amelynek szakterülete az üzleti élet, a kulináris művészetek, a kommunikáció és a média művészete, a vendéglátás, az idegenforgalom és a szolgáltató ipar, az élményszerű tanulást hangsúlyozza.

  • Kuala Lumpur, Malajzia

  Elite International College (EIC) egy magán oktatási intézmény, amelyet teljes egészében a Délkelet-Ázsiai Akadémia Sdn Bhd tulajdonosa. A stratégiai elhelyezkedésnek örvendő Kuala Lumpur Aranyháromszögének és központi üzleti negyedének szívében található EIC könnyen elérhető a helyi és nemzetközi közösségek számára különféle közlekedési eszközökkel .

  • Kuala Lumpur, Malajzia

  Az 1987-ben alapított Advance Tertiary College (ATC College) megalapozta a kiválóság hagyományát, sok diplomával megkülönböztetett és világszínvonalú eredménnyel nyitotta meg az utat.

  • Kampung Kubang Sawa, Malajzia

  Az AeU-nál történő tanulásnak nincsenek határai, és lehetőségeinket nem korlátozza a földrajz.

  • Ipoh, Malajzia

  Taj International College (TIC) az emberi tőke fejlesztésére összpontosít teljes oktatás, szakmai képzés és fejlesztés, e-tanulás és az IKT-val kapcsolatos megoldások és oktatási tanácsadás révén.

  • Petaling Jaya, Malajzia

  A Vatel 50 vendéglátóipari iskolával rendelkezik Európában, Amerikában, Ázsiában és Afrikában.

  • Petaling Jaya, Malajzia

  1988-ban Tetsuo Saito megalapította a Saito Grafikai Akadémiát. Valójában tanítani akart a japán nyelv és kultúra szépségéről. Ehelyett, rendkívüli vállalkozói ösztönnel, Saito úr összeállította Malajzia első grafikai oklevelét, amellyel a Saito Akadémia lett a design úttörője.