Keystone logo
Libanon

A legjobb egyetemek számára Agglegény Programok ban ben Libanon 2024

Intézmények száma: 10
  • Jdeideh, Libanon

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Beit El Chaar, Libanon

  A Notre Dame University-Louaize (NDU), Libanon kiemelkedő non-profit katolikus felsőoktatási intézménye és az egyetlen libanoni egyetem, amely a bölcsészettudomány amerikai modelljét alkalmazza, örömmel jelenti be, hogy akkreditálta a New England Commission for Higher Oktatás (NECHE), korábban a New Englandi Iskolák és Kollégiumok Egyesületének (NEASC) Felsőoktatási Intézményeinek Bizottsága (CIHE) néven ismert.

  • Souq El Gharb, Libanon

  A felsőoktatás előremutató intézménye, a University Of Balamand felhatalmazza mind a tudósokat, mind a diplomásokat arra, hogy szokatlan kérdéseket és interdiszciplináris határokat tegyenek fel a gondolatszabadság megőrzése és a kultúrák közötti párbeszéd gazdagítása érdekében Libanonban és az arab világban.

  • Mount Lebanon Governorate, Libanon

  Lebanese University létrehozása volt az az ötlet, amelyet először a volt külügyminiszter, Hamid Frangieh említett, az 1948. december 11-én Bejrútban tartott UNESCO harmadik konferencia záróünnepségén elmondott beszédében, amelyen azt mondta: "Libanon reméli, hogy lásd az UNESCO szellemével rendelkező Lebanese University

  • Damour, Libanon

  Az egyetem irányadó elképzelése az, hogy az utat mutassa be az oktatás minőségében, a tudományos integritásban és a tudományos kutatásban. A MUBS elkötelezett amellett, hogy lelkiismeretes világvezetőket hozzon létre, akik példaértékűek erkölcsi, szakmai és oktatási kiválóságukban.

  • Mazraat El Daoudiyeh, Libanon

  Phoenicia University (PU) egy nonprofit, magán és nem szektás hatósági engedéllyel rendelkező felsőoktatási intézmény. Az egyetem hat főiskolából áll: Építészet és Tervezés, Művészetek és Tudományok, Üzleti, Mérnöki, Jogi és Államtudományi és Közegészségügyi. A PU campus a libanoni déli kormányzóság Zahrani kerületében található, mindössze 40 perces autóútra Bejrút nemzetközi repülőterétől. A PU-t jelenleg az ország egyik leggyorsabban növekvő felsőoktatási intézményének tartják.

  • Beirut, Libanon

  A BAU 1960-as megalakulása óta elkötelezett amellett, hogy kiemelkedő oktatási programokat kínáljon, és átfogó környezetet biztosítson az akadémiai kreativitáshoz és a vezetői készségek fejlesztéséhez, a társadalmi felelősség fogalmának átültetése mellett, tiszteletben tartva a sokszínűséget és a multikulturális megértést.

  • Ghobeiry, Libanon

  Az USAL minőségi tudományos oktatást biztosít és elősegíti a tudományos kutatásokat. Serkenti a hallgatók szellemi, tudományos, társadalmi, kulturális és sportpotenciálját. Hozzájárul a tudományokkal, tapasztalatokkal, szakmaisággal és etikával felhatalmazott fiatal generáció kialakulásához. Pályakezdő emberei humánusak és tudományosak, képesek alkalmazkodni a modern társadalomhoz, és képesek arra, hogy készségeiket és tehetségüket a helyi és a globális munkaerőpiac igényeinek kielégítésére használják.

  • Mechref, Libanon

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Lebanon Online, Libanon

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...