Keystone logo
Kirgizisztán

A legjobb egyetemek számára Agglegény Programok ban ben Kirgizisztán 2024

Intézmények száma: 4
  • Jalal-Abad, Kirgizisztán

  A Jalal-Abad Állami Egyetem állami intézmény, amelynek célja a felsőoktatás biztosítása a következő területeken: elektronika, energia; Építkezés; oktatás; agro-ipari komplexum. Az egyetem nagy figyelmet fordít az erényes eszmék és az egész személyre nevelés koncepciójának népszerűsítésére.

  • Bishkek, Kirgizisztán

  Kirgizisztán-törökországi Manas Egyetem megalakulása óta elsődleges feladatai között a török köztársaságok körében minősített oktatási tanulmányok elvégzését fontolgatja. Egyetemünk célja, hogy a modern és kortárs oktatási rendszerrel, közös megértéssel ellátott török fiataloknak segítsen tudatos, önellátó és felelős személyek nevelésében.

  • Bishkek, Kirgizisztán

  Az I. Razzakovról ( KSTU Kyrgyz State Technical University Kirgizisztán mérnöki oktatásának zászlóshajója. Az egyetem magasan képzett szakembereket állít elő különböző területeken köztársaságunk számára, külföldön és külföldön egyaránt.

  • Bishkek, Kirgizisztán

  A University Of Central Asia ( UCA ) egy magán, nonprofit, világi egyetem. A University Of Central Asia küldetése University Of Central Asia társadalmi és gazdasági fejlődésének elősegítése.