Keystone logo
Kirgizisztán

A legjobb egyetemek számára Agglegény Programok ban ben Kirgizisztán 2024

Intézmények száma: 9
  • Bishkek, Kirgizisztán

  Az ALA-TOO NEMZETKÖZI EGYETEM öt tömbből áll, tantermekkel és laboratóriumokkal, amelyek Internet-rel és modern interaktív táblákkal vannak felszerelve. Az AIU-ban négy kar, három intézet és 16 tanszék található. Az elsődleges tanítási nyelv az angol. Az orosz, a kirgiz és a török segédnyelvek.

  • Jalal-Abad, Kirgizisztán

  A Jalal-Abad Állami Egyetem állami intézmény, amelynek célja a felsőoktatás biztosítása a következő területeken: elektronika, energia; Építkezés; oktatás; agro-ipari komplexum. Az egyetem nagy figyelmet fordít az erényes eszmék és az egész személyre nevelés koncepciójának népszerűsítésére.

  • Bishkek, Kirgizisztán

  Jusup Balasagynról (KNU) elnevezett Kyrgyz National University Ez a Kirgiz Köztársaság legrégebbi és legnagyobb felsőoktatási intézménye. Az egyetem fő campusa Biskekben található - Kirgizisztán fővárosában.

  • Bishkek, Kirgizisztán

  Kyrgyz National Agrarian University Agráregyetem, amely a KISkriabin nevet viseli, állami felsőoktatási intézmény Kirgizisztánban. A fő campus Kirgizisztán fővárosának - Biskeknek - a szívében található. Kyrgyz National Agrarian University Agráregyetem, amely a KISkriabin nevét viseli, magabiztosan helyet foglal Kirgizisztán 20 legjobb egyeteme között.

  • Bishkek, Kirgizisztán

  Kirgizisztán-törökországi Manas Egyetem megalakulása óta elsődleges feladatai között a török köztársaságok körében minősített oktatási tanulmányok elvégzését fontolgatja. Egyetemünk célja, hogy a modern és kortárs oktatási rendszerrel, közös megértéssel ellátott török fiataloknak segítsen tudatos, önellátó és felelős személyek nevelésében.

  • Bishkek, Kirgizisztán

  Az I. Razzakovról ( KSTU Kyrgyz State Technical University Kirgizisztán mérnöki oktatásának zászlóshajója. Az egyetem magasan képzett szakembereket állít elő különböző területeken köztársaságunk számára, külföldön és külföldön egyaránt.

  • Bishkek, Kirgizisztán

  Kyrgyz Economic University az egyetlen oktatási intézmény hazánkban, amely az FTSST-től (a szovjet kereskedelmi Frunze Műszaki Iskolától) az egyetemig fejlődött. Egyetemünk a Kirgiz Köztársaság korszerűsítő felsőoktatási rendszerének egyik vezetője.

  • Bishkek, Kirgizisztán

  A University Of Central Asia ( UCA ) egy magán, nonprofit, világi egyetem. A University Of Central Asia küldetése University Of Central Asia társadalmi és gazdasági fejlődésének elősegítése.

  • Bishkek, Kirgizisztán

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...