Keystone logo
Katar

A legjobb egyetemek számára Agglegény Programok ban ben Katar 2024

Intézmények száma: 4
  • Al Rayyan Municipality, Katar

  Katar északnyugati részén hallgatók, oktatók és munkatársak közel 60 nemzetiséget képviselnek. Pályakezdőink csatlakoznak a növekvő kreatív, vállalkozó szellemű katari északnyugati nyugdíjasok hálózatához, valamint több tízezer északnyugati alumni vezető és kreatív szerephez szerte a világon.

  • Al Rayyan Municipality, Katar

  A Carnegie Mellon Egyetem több mint egy évszázada kihívást jelentett a kíváncsi és szenvedélyes emberek számára, hogy elképzeljék és átadják a fontos munkát. Carnegie Mellon egy magántulajdonban lévő, legmagasabb rangú és globális egyetem, amely saját kreativitást és együttműködést ösztönző programokkal állítja be saját pályáját.

  • Doha, Katar

  Az emberi fejlődésbe történő jelentős nemzeti beruházás részeként és a Katari 2030-as vízióban megfogalmazott oktatási célok részleges megvalósításában a Katar Állam Oktatási és Felsőoktatási Minisztériuma létrehozta a Katari Közösségi Főiskolát (CCQ). A CCQ célja sokféle oktatási lehetőség biztosítása, amelyek magukban foglalják: 2 éves tanulmányi programokat, amelyek felkészítik a hallgatókat négyéves egyetemekre való áttérésre, 2 + 2 tanulmányi programokat, valamint 2 éves karrier-orientált programokat, hogy megfeleljenek az országnak kritikus munkaerő és munkaerőigények.

  • Doha, Katar

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...