Keystone logo
Kína

A legjobb egyetemek számára Agglegény Programok ban ben Kína 2024

Intézmények száma: 36
  • Shanghai, Kína

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Beijing, Kína

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Karlsruhe, Németország
  • Suzhou, Kína

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Yulin, Kína

  Yulin University (YLU) Yulin városában található, amelyet Kína egyik híres történelmi és kulturális városának neveznek ki, valamint az Állami Tanács az energiaforrások és a nehéz vegyipar állami szintű bázisa. Az egyetem, közvetlenül a Shaanxi tartományi kormány alatt, számos programot kínál, beleértve a mérnöki, menedzsment, művészeti, természettudományi, agronómiai és jogi.

  • Beijing, Kína

  Pekingi Informatikai és Technológiai Egyetem (BISTU), két elődjének, a Pekingi Gépészeti Intézetnek (BIM, a korábbi Gépipari Minisztérium felügyelete alatt) és a Pekingi Információs Intézetnek (BIT, a volt Elektronikai Ipari Minisztérium felügyelete) egyesülése , egy olyan intézmény, amely viszonylag teljes körű információs tudományi és technológiai tudományágak rendszerével rendelkezik, és elsősorban a pekingi önkormányzat támogatja és felügyeli. Az Egyetemnek jelenleg öt egyeteme van, valamint egy új Campus építés alatt, amely több mint 800 ezer négyzetméter területet foglal el Shahe -ben. Az Új Campus első fázisának építése alapvetően 2020 -ban fejeződött be.

  • Chengdu, Kína

  Chengdu University hivatalosan a Kínai Népköztársaság Oktatási Minisztériumának jóváhagyásával hozták létre 1978-ban, de az iskola története száz évig tartott. Ez egy egyetem, amelyet Szecsuán tartomány és Csengtu város közösen alapított, és egy kulcsfontosságú átfogó egyetem, amelyet Csengdu, az országos központi város támogat. A 2021-es Chengdu FIFU Egyetemi Világjátékok sportolóinak faluja.

  • Shenyang, Kína

  Shenyang Jianzhu University (az eredeti Shenyangi Építészeti és Építőmérnöki Intézet) az egyetlen átfogó egyetem, amelynek elsőbbséget élvez az építőmérnöki és építészeti tevékenység, valamint a multidiszciplináris oktatás átfedésben van a mérnöki tudomány, az ipar, az irodalom, az adminisztráció között, természettudomány, agronómia és jog Liaoning tartományban.

  • Shanghai, Kína

  Shanghai Business School (SBS), korábban a központi kormány Adóügyi Igazgatási Kelet-Kínai Kirendeltsége, a Sanghaji Önkormányzat közvetlen égisze alatt működő 60 éves iskola. Shanghai Business School ragaszkodva az idõvel való lépést tartáshoz és az elmúlt hat évtized új ötleteinek elõállításához, több tízezer jól képzett politikai és gazdasági vezetõt szerzett minden szinten itthon és külföldön egyaránt.

  • Chengdu, Kína

  四川电影电视学院oktató művészeti főiskola, amely alkalmazott film- és televíziós média szakembereket művel. Szecsuánban székhellyel és az egész országgal szemben törekszik az erkölcs, az intelligencia, a testnevelés, a szépség és a munkaerő átfogó fejlesztésére. A televíziós médiaipar, a helyi gazdaság és társadalom Az alkalmazott film- és televíziós média tehetségek, akik alkalmazkodnak az ipar átalakulásához és fejlődéséhez, szilárd szakmai készségekkel rendelkeznek, és tele vannak innovatív szellemmel. Az iskola a nappali tagozatos alapképzésre összpontosít, figyelembe véve a junior főiskolai oktatást, és időben elindítja a posztgraduális oktatást. A művészetre, a drámára, a filmre és a televízióra összpontosítva a művészet, az irodalom, a mérnöki tudományok, a közgazdaságtan és más tudományágak összehangolt fejlesztése, amelynek fő jellemzője a film- és televíziós média, elkötelezett amellett, hogy kiemelkedő előnyökkel, alkalmazásorientált tehetséggel rendelkező alkalmazott tudományággá váljon jellegzetes jellemzőkkel rendelkező képzés, amelyet az ipar nagyon jól fogad. Az emberek által elégedett magas szintű iparművészeti egyetem

  • Changsha, Kína

  Bangor College China (BCC) egy rangos vegyes iskola, amelyet a bangori egyetem (BU) alapított Walesben (Egyesült Királyság) és a Közép-Déli Erdészeti és Műszaki Egyetem (CSUFT) a kínai Hunan tartományban.

  • Meizhou, Kína

  嘉应学院egy nappali tagozatos állami egyetemi hallgató, amely Guangdong tartomány joghatósága alá tartozik. Kína híres történelmi és kulturális városában, Ye Jianying marsall szülővárosában található, amely egy jól ismert régi forradalmi terület, és az egész terület tartozik az egykori közép-szovjet térségbe: Meizhou város, Guangdong tartomány, "szülőváros, futball szülővárosa" és így tovább. Az iskola 15 tartományból (városokból, körzetekből) vesz fel diákokat, több mint 28 000 nappali tagozatos és közel 11 000 felnőtt tanulóval. A tudományágak 11 tudományterületet ölelnek fel, ideértve az irodalmat, a természettudományt, a mérnököt, a jogot és az orvostudományt. Jelenleg 8 tartományi szintű kulcsfontosságú tudományág és 59 egyetemi hallgató létezik, köztük 1 nemzeti szintű jellemző szak, 1 országos szintű átfogó reform kísérleti szak, 6 tartományi szintű első osztályú szak, 2 tartományi szintű kulcsfontosságú szak és 10 tartományi - 7 tartományi szintű szakmai átfogó reformpilóta, 3 tartományi szintű stratégiai feltörekvő ipar jellemző szak és 3 tartományi szintű alkalmazott tehetséggondozó demonstrációs szak.

  • Handan, Kína

  邯郸学院egy nyilvános nappali tagozatos általános egyetemi főiskola, amely a Hebei tartományban, Handan Cityben található, országos történelmi és kulturális város, országos kiváló turisztikai város, Tai Tai szent földje és az idiómák utalásainak fővárosa.邯郸学院az erkölcsös emberek művelésének alapvető feladatát vállalja, betartja a "Handán alapuló, a társadalmat szolgáló, a kulturális oktatást öröklődő és az ipart integráló szolgáltatói orientációt", és átfogóan megvalósítja "a harmonikus környezet megteremtését, a tartalomépítésre összpontosítva, az együttműködésen alapuló innovációra összpontosítva és jellemzők felvételével. Az „Út” alapstratégiája elősegítette az iskola karrierjének gyors fejlődését. Az iskolának 1 nemzeti szintű jellegzetes szak, 1 nemzeti szintű első osztályú tanfolyam, 3 tartományi szintű kulcsfontosságú fejlesztési tudományág, 7 tartományi szintű első osztályú szak, 4 tartományi szintű első osztályú tanfolyam, 27 nemzeti és tartományi minőség mérnöki projektek, tartományi szintű 4 oktatási demonstrációs központ van, amelyek az elmúlt két ülés során 8 oktatási teljesítmény-díjat nyertek, 7 tartományi szintű tudományos kutatási platform, 11 önkormányzati szintű tudományos kutatási platform és 46 tartományi és magasabb szintű díj beleértve a Hebei Tartományi Tudományos és Technológiai Haladás Díjat.

  • Wuhan, Kína

  Hubei University , Wuhanban, Közép-Kína Hubei tartományának fővárosában található, egy kulcsfontosságú átfogó egyetem, amelyet a Hubei tartományi kormány és a kínai oktatási minisztérium közösen kezel, és amely művészetet, történelmet, filozófiát, tudományt, mérnöki tudományokat, közgazdaságtant, jogot, menedzsmentet, oktatás, mezőgazdaság és orvostudomány, az anyagtudomány és a kémia tudományágai az ESI-n a világ 1% -át foglalják el.

  • Huainan, Kína

  Anhui University of Science and Technology (AUST) 1945-ben hozták létre. Ez Anhui tartomány legkorábbi mérnöki főiskolája és Kína két legkorábbi egyeteme, amely a bányászati tudományok felsőoktatását végzi. Az Anhui Tartományi Kormány és a Munkavédelem Állami Igazgatósága közös építés alatt áll. Kína középső és nyugati részén található 100 egyetem egyike, amelyet a felsőoktatás fiatalításának nemzeti terve támogat.

  • Xi'an, Kína

  Xi'An University of Technology (XUT) egy átfogó, elsősorban a tudomány és a technológia területén működő állami egyetem, amelyet a Shaanxi tartományi és központi kormányzat közösen épít fel. Egyetemünket 1949-ben alapították, és eddig 64 éves múltra tekint vissza. Egyetemünk aktívan vizsgálja a nemzetközi oktatási együttműködés és csereprogramok módjait, amelyek célja, hogy minél több hallgató fogadhassa el a nemzetközi diverzifikált oktatást és képzést. Pozitívan támogatjuk az angol-kínai kétnyelvű oktatási módszereket is, hogy megfeleljünk a tehetségek nemzetközivé válásának követelményeinek.