Keystone logo
Japán

A legjobb egyetemek számára Agglegény Programok ban ben Japán 2024

Intézmények száma: 58
  • Bunkyo City, Japán

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Hiroshima, Japán

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Shimonoseki, Japán

  Shimonoseki város a Honshu-sziget legnyugatibb részén található. Délen a Kanmon-szoros, keleten a Suo-tenger és nyugaton a Hibiki-tenger határolja. A város az óceán és a hegyek gazdag szépségével van megáldva, és jelentős történelmi és kulturális értékekkel büszkélkedhet. Shimonoseki City sokszínűsége összekapcsolódik a Shimonoseki City University sokszínűségével.

  • Kagoshima, Japán

  Shigakukan University egy négyéves magánegyüttes, 1979-ben alapított egyetem. Az egyetem két karral rendelkezik: a Bölcsészettudományi Karral és a Jogi Karral. A Bölcsészettudományi Karnak két tanszéke van: a Klinikai Pszichológia Tanszék (öt tanfolyamból áll az orvostudomány, a jólét, az oktatás, a társadalom és az ipar, valamint az általános pszichológia tanfolyamaiból) és a Humán és Kulturális Tanszék (amely három tanfolyamból áll: japán és Japán irodalom, angol nyelv, valamint brit és amerikai kultúra, valamint történelem és földrajz).

  • Nagasaki, Japán

  Nagasaki University hozzájárul a kiegyensúlyozott társadalom fejlődéséhez azáltal, hogy átadja a Nagasakiban gyökerező hagyományos kultúra örökségét, termékeny kreatív érzéket ápol a hallgatókban, és innovatív tudományt fejleszt a világbéke érdekében.

  • Ageo, Japán

  A keresztény szellem alapján a hangsúly az egész ember nevelésére kerül. Ugyanakkor, amikor a hallgatók széleskörű liberális oktatást és magas szintű specializációt kapnak, a kis osztályok lehetővé teszik az egyes diákok egyéniségének tiszteletben tartását. A hallgatóknak kari tanácsadója van, a kar tagjai pedig megadják az irodai órákat.

  • Okayama, Japán

  A második világháború végén Japán nagy része romokban hevert a többszörös légicsapások következtében, különös tekintettel a Hirosimára és Nagasakira ledobott hidrogénbombára, alapítónk, Tsutomu Kake (1923 - 2008) felismerte, hogy mivel ez az ország kevés természeti erőforrással rendelkezik CSAK az oktatás révén, Japán helyreállhat. Ettől kezdve és egész életében Kake úr aktívan részt vett Japánban az oktatás fejlesztésében.

  • Hachioji, Japán

  SOKA University alapítása óta a humanista oktatásra és a nemzetközi cserére koncentrál. Az oktatás és a nemzetközi csereprogram eredményeit nagyra értékelték, és az egyetemet 2014-ben az Oktatási, Kulturális, Sport-, Tudományos és Technológiai Minisztérium "Top Global University Project" 37 egyeteme közé választották.

  • Utsunomiya, Japán

  文星芸術大学Művészeti Egyetemet 1999-ben alapították Utsunomiya városban, Tochigi prefektúrában, a fejlett művészeti oktatás megvalósítása céljából, öt alapelvvel és eszmével. A manga, a médium, amely közvetíti a szereplők érzelmeit a történet megértésével, csupán a képek megtekintésével, az egyik japán kultúra, amelyet a világ minden táján élveznek, még a különböző nyelvű és szokásokkal rendelkező külföldiek számára is.

  • Sagamihara, Japán

  Azabu University azon kevés tudományos egyetemek egyike, amelyek oktatást és kutatást végeznek az "emberiség, állatok és környezet" témakörben. A megszerzett ismeretek felhasználása a társadalmunkhoz való hozzájárulás érdekében mindig is alapvető értékünk volt, és az egyetem alapító szellemén alapuló érték, amely tükrözi Harutaka Yokura professzor oktatási filozófiáját: "Fedezze fel tudományosan és gyakorolja lelkiismeretesen".

  • Fuchu, Japán

  A Tokyo University Of Foreign Studies a legrégebbi intézmény Japánban, amelyet a nemzetközi tanulmányoknak szentelnek. Bansho Shirabesho (Külföldi Dokumentumok Kutató Intézete) néven kezdődött, amely kormányzati fordítóiroda 1856-ban alakult. Ezt követően 1899-ben Tokió Gaikokugo Gakko (Tokiói Idegennyelvi Iskola) néven önálló oktatási és kutatási intézményként hozták létre. 1999-ben az egyetem ünnepelte "függetlenségének" 100. évfordulóját.

  • Kyoto, Japán

  Kyoto Institute Of Technology egy nemzetközi mérnöki és tervezőegyetem Kiotóban, Japánban. Fontos megjegyezni, hogy városunk története és kultúrája világszerte ismert, és bár Kiotó a japán kultúra lényegének a szülőhelye, ugyanakkor a gyártás központja is. Kiotó „technikusai” hosszú múltra tekintenek vissza számos „dolog” előállításában és finomításában. A hagyományos kézművesség nemcsak nemzedékről nemzedékre száll, hanem tovább finomodott és finomodott az új technikák és újítások folyamatos létrehozása révén, hitelességet szerezve itthon és külföldön egyaránt.

  • Bunkyo City, Japán
  • Meguro City, Japán
  • + 1 több

  The University Of Tokyo 1877-ben alapították Japán első nemzeti egyetemeként. Vezető kutatóegyetemként az UTokyo lényegében minden tudományterületen kínál kurzusokat mind egyetemi, mind posztgraduális szinten, és a tudományos tevékenység teljes spektrumában végez kutatást. Az egyetem célja, hogy hallgatóinak gazdag és változatos tudományos környezetet biztosítson, amely lehetőséget nyújt mind az intellektuális fejlődésre, mind a szakmai ismeretek és készségek megszerzésére.

  • Kariya, Japán

  Az Aichi Oktatási Egyetem története a modern iskolarendszer beindulásával kezdődött Japánban, 1873-ban. Elődünk, az Aichi Prefectural Academy később három normál iskolává fejlődött a régióban, az Aichi First Normal College, Aichi Second Normal College és Aichi Normál Szakképzési Főiskola.

  • Kyoto, Japán

  Kyoto Sangyo University (KSU) 1965-ben alapította Dr. Toschima Araki. Dr. Araki, komolyan aggódva a háború utáni Japánban a pusztító erkölcsi kultúra miatt, erőfeszítéseket tett olyan diplomások elősegítésére, akik aktív szerepet játszhatnak az egyre globálisabb társadalomban. Az alapító vezetését követõen az egymást követõ elnökök folyamatos és rendíthetetlen erõfeszítéseket tettek a KSU „alapító elveinek" fenntartására, és ennek eredményeként az egyetem folyamatosan és sikeresen fejlõdött.