Keystone logo
Guatemala

A legjobb egyetemek számára Agglegény Programok ban ben Guatemala 2024

Intézmények száma: 3
  • Quetzaltenango, Guatemala

  Quetzaltenango egyetemének létrehozása, amelynek célja a hallgatók szabadságon alapuló filozófiával való oktatása volt, amelynek célja egy szabad, békés, magas tanulmányi szintű társadalom felépítése, és amely hajlandó lenne a hallgatóit felkészítő karrier felajánlására is. A jövő kihívásaival szemben álló hallgatók 1994-ben alapították El Alto városában a Francisco Marroquín Egyetem bővítését. A University of the West folytatása lenne a Francisco Marroquín Egyetem bővítésének doktrinális irányultsága, amikor kivonult Quetzaltenango-ból. Quetzaltecan üzletemberek és szakemberek csoportja alapította, akik megalakították a kuratóriumot és megindították az engedélyezéséhez szükséges eljárásokat. Néhányan az UFM volt hallgatói és professzorai, valamint a Felső Tanács tagjai voltak, amelyek szerint az egyetemet gazdasági függetlenséggel irányították és igazgatták. Megkezdődik a földvásárlás az Universidad de Occidente központi központjának létrehozására, ezzel párhuzamosan pedig az a munka és koordináció, amely két bővítés megnyitását vonja maga után Guatemala városában, valamint Escuintla, Suchitepéquez, Retalhuleu, Huehuetenango és San megyékben. San Marcos Pedro osztálya. Mint olyan, Quetzaltenango városában kezdte meg működését 2010-ben, amikor a Felsőoktatási Tanács engedélyezte működését, és 2010. március 3-án megjelent a Hivatalos Közlönyben. Az egyetem küldetése a filozófia oktatása és terjesztése. személyes felelősséggel az emberi élet minden területén, hogy hozzájáruljon az emberiség anyagi és szellemi fejlődéséhez.

  • Guatemala City, Guatemala

  Universidad InterNaciones világszínvonalú felsőoktatási központ akadémiai kiválósága miatt, amely megkönnyíti a lény integrált kialakulását, amely ösztönzi az igazság, a szépség és a jó keresését. Ez elősegíti az intelligencia, a gondolkodás, a kreativitás, valamint a mai társadalom által támasztott kihívások és jövőbeli előrejelzéseik megelőzésére irányuló akarat fejlődését.

  • Guatemala City, Guatemala

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...