Keystone logo
Egyiptom

A legjobb egyetemek számára Agglegény Programok ban ben Egyiptom 2024

Intézmények száma: 23
  • Cairo, Egyiptom

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • New York, Amerikai Egyesült Államok
  • Athens, Görögország
  • + 11 több

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Cairo, Egyiptom

  Helwan University műszaki és alkalmazási egyetem, rendelkezik a megkülönböztetés és a sokszínűség összes tényezőjével. Egyedülálló modellnek tekintik az egyiptomi egyetemek körében, mivel magában foglalja a Művészeti, Képzőművészeti, Iparművészeti, Művészetoktatási, Zeneoktatási és Testnevelési Karokat. Az ipari közösség szívében található Helwan University egyedülálló modellnek számít általában az egyiptomi egyetemek körében. 20 karból, valamint 50 kutatóközpontból és termelő egységből áll, amelyek összekapcsolják az egyetemet az egyiptomi társadalom problémáival.

  • Cairo, Egyiptom

  Alexandria University arra törekszik, hogy helyreállítsa az Alexandria University történelmi státusát, és hogy a nemes emberi értékek keretein belül átfogó minőségi ugrást érjen el a tudás különböző területein, lehetővé téve számára vezető pozíció elfogadását nemzeti, arab, afrikai, mediterrán és globális szinten. környezetek. Az alexandriai egyetem egy nemzeti, oktatási, kutatási és fejlesztési intézmény, amely integrálva van az ismeretek előállításába és terjesztésébe. Hangsúlyozzuk a modern ember építését és a társadalom kulturális rehabilitációját is. És képes legyen vállalni vezetői pozíciókat minden szektorban.

  • قسم أول 6 أكتوبر, Egyiptom

  Az MSA Egyetem a hallgatók számára biztosítja az első brit felsőoktatást Egyiptomban és a Közel-Kelet régióban. Ez segít abban is, hogy kreatív képességeket és elkötelezettségeket szerezzenek az egész életen át tartó tanulás iránt. Hisszük, hogy hallgatóink fejlett írásbeli, elemző és kommunikációs készségekkel rendelkeznek, amelyek nélkülözhetetlenek számukra. Az MSA diplomások nemcsak az első munkahelyükön, hanem az egész karrierjükön keresztül boldogulnak.

  • ثالث القاهرة الجديدة, Egyiptom

  The German University In Cairo , a GUC egyiptomi magánegyetem, amelyet a 27/2002 elnöki rendelettel alapítottak a 101/1992 törvény és a 355/1996 számú végrehajtási rendeletek alapján. A kairói német egyetemet / a kairói Deutsche Universität-t 2002-ben hozták létre az ulmi és a stuttgarti állami egyetemmel együttműködve, az egyiptomi felsőoktatási minisztérium, a tudományos, kutatási és művészeti minisztérium, Baden-Württemberg állam védnöksége alatt. , Németország, és támogatja a Német Akadémiai Csere Szolgálat (DAAD), a kairói német nagykövetség, az Arab / Német Ipari és Kereskedelmi Kamara (AHK), a Szövetségi Oktatási és Kutatási Minisztérium, Németország, a Tübingeni Állami Egyetem, A Mannheimi Állami Egyetem és a Lipcsei Képzőművészeti Akadémia.

  • Canal Mahmoudiah Street, Egyiptom

  Pharos University In Alexandria elkötelezett a társadalom fejlődésében betöltött szerepe mellett azáltal, hogy stabil és ösztönző környezetet biztosít az oktatás és a tudományos kutatás számára. Az egyetem kiváló oktatási szolgáltatást kínál azáltal, hogy méltányos lehetőségeket kínál minden hallgató számára, hogy lehetővé tegye a fenntartható fejlődés elérését az élet minden területén, és optimalizálja a nemzeti, regionális és nemzetközi közösségekkel való partnerséget egy rugalmas rendszeren belül, amely lehetővé teszi a közösségi értékek folyamatos fejlesztését és megőrzését. etika, miközben lépést tart a tudományos és technológiai fejlődéssel.

  • Km 22, Egyiptom

  Newgiza University (NGU) egy multidiszciplináris magánegyetem Kairóban, Egyiptomban. A legendás Giza-fennsíkon található, pár percre a Nagy Piramisoktól, az NGU világszínvonalú egyetemi oktatást nyújt helyi, regionális és nemzetközi hallgatók számára.

  • Gamaiet Ahmed Orabi, Egyiptom

  A Misr International University megalakulása óta elkötelezettek vagyunk a tudományos megkülönböztetés és a minőségi oktatás iránt. Visszatekintve az elmúlt évekre, büszkeséggel tölt el az egyetem eredményei és a hallgatók szellemi, szakmai és kreatív fejlődésének folyamatos törekvése.

  • Beni Suef, Egyiptom

  A NUB-t kelet-új Beni Suef város központjában hozták létre, közvetlenül a Kairó-Beni Suef úton. Abban a pillanatban, amikor észrevettük, mennyi figyelmet igényel az oktatás, különösen Felső-Egyiptomban, ugyanabban a pillanatban jöttünk rá, hogy megvalósítható az álmunk a NUB felépítéséről. Az egyetem a fiatalok ápolásának és a művelt generációk felkészítésének a helye, akikre bízhatjuk szeretett hazánk fejlődését.

  • Cairo, Egyiptom

  A Felső Mérnöki Technológiai és Gazdálkodási Intézet elkötelezett amellett, hogy kivételes tudományos környezetet kínáljon, amely segíti a hallgatókat abban, hogy megszerezzék az ismereteket, a készségeket és a szakmai etikát a helyi versenyben, valamint a kanadai egyetemekkel partnerségben a diplomások regionális és helyi munkavégzésre való minősítéséhez. nemzetközileg. Az intézet támogatja a tudományos kutatásokat és a közösségi bizalom elnyerését.

  • Cairo, Egyiptom

  A modern oktatási rendszer megjelenésekor a Korán iskoláiból és az Al-Azharból származott, mivel voltak olyan bizottságok, amelyek az országot bejárták, hogy meglátogassák a Korán iskoláit, és jellegzetes diákokat válasszanak ki a modern iskolákhoz. Al-Azhar jellegzetes diákjait is kiválasztották, hogy csatlakozzanak középiskolák, de néhányuknak szerencséje volt, hogy csatlakozott a Mohammed küldetéséhez, hogy Franciaországban tanuljon.

  • El Shorouk City, Egyiptom

  Az UFE célja, hogy diákjaihoz eljuttassa a francia oktatás és képzés kiválóságát Egyiptomba. Igazi multikulturális élményt kínálva az egyetem tervezi az útkeresők és a rendkívüli látnokok következő generációjának ápolását különböző területeken. A beiktatása óta eltelt egy évtizede az egyetem célja, hogy aktívan hozzájáruljon az oktatási normák fejlődéséhez Egyiptomban. Az UFE híd Kairóban Európa, Közel-Kelet és Afrika között.

  • El-Nahda, Egyiptom

  Prof. Ibrahim Abouleish (1937 - 2017) 1977-ben alapította a SEKEM-et, egy olyan kezdeményezést, amely elősegíti a fenntartható fejlődést egy olyan jövő felé, ahol minden ember kibontakoztathatja egyéni lehetőségeit, ahol az emberiség együtt él társadalmi formákban, tükrözve az emberi méltóságot, és ahol minden gazdasági tevékenység ökológiai és etikai elvek szerint kell végrehajtani. Víziójának részeként Abouleish professzor 2009-ben létrehozta a Heliopolis Egyetemet a Fenntartható Fejlődésért; az első egyetem a Közel-Keleten, amely a fenntartható fejlődést deklarálja fő vezérfonalának.

  • Cairo, Egyiptom

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...