Keystone logo
Bulgária

A legjobb egyetemek számára Agglegény Programok ban ben Bulgária 2024

Intézmények száma: 28
  • Barcelona, Spanyolország
  • Esch-sur-Alzette, Luxemburg
  • + 6 több

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Sofia, Bulgária

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Sofia, Bulgária

  A University of National and World Economy / UNWE / Bulgária és Délkelet -Európa legnagyobb és legrégebbi felsőfokú gazdasági iskolája. 100 éves múltra tekint vissza. Az egyetem a Politikai és Gazdaságtudományi Szabadegyetemtől származik, amelyet a nemzeti felvilágosítási miniszter 1920. július 5 -i 2155. számú rendeletével hoztak létre. 1940 -ben /Állami Közlöny, iss. 1940. június 7 -i 126. szám/ az Állami Felső Pénzügyi és Közigazgatástudományi Intézetmé alakult át, és 1947 -ben a Szófiai Egyetem Gazdasági és Társadalomtudományi Karává alakították át.

  • Sofia, Bulgária

  Sofia University St. Kliment Ohridski az első bolgár középiskolai intézmény. Története a bolgár nemzet évszázados kulturális és oktatási hagyományának megtestesítője és folytatója.

  • Sofia, Bulgária

  Az Országgyűlés 2015. május 26 -i határozatával a Távközlési és Postaügyi Főiskolát a Távközlési és Postaügyi Висше училище по телекомуникации и пощи alakították át, amelynek témája: a szakterületek felsőfokú végzettségű szakembereinek képzése "Kommunikáció és számítástechnika "és" Adminisztráció és menedzsment ".

  • Varna, Bulgária

  Varna Free University "Chernorizets Hrabar" Bulgária legnagyobb magánegyeteme. Ez egy létrehozott tudományos központ, amely egyesíti a bolgár és nemzetközi diákok képzését az ország kiemelt területein, és nemzetközileg átalakítható és versenyképes tudományos és tudományos terméket hoz létre. Több mint 10 000 hallgatót tanít több mint 67 alap- és mesterképzésben, valamint 29 Ph.D. programok.

  • Plovdiv, Bulgária

  A Plovdiv -i Mezőgazdasági Egyetemet 1945 -ben alapították. Megerősítette pozícióit Bulgáriában a mezőgazdasági tudomány és oktatás nemzeti központjaként. 2006 -ban a Nemzeti Értékelési és Akkreditációs Ügynökség intézményi akkreditációval és a legmagasabb „Nagyon jó” minősítéssel jutalmazta a Plovdivi Mezőgazdasági Egyetemet.

  • Veliko Tarnovo, Bulgária

  1963 őszén, a Veliko Tarnovo történelmi és festői "Sveta Gora" dombon nyitotta meg kapuit a fővároson kívül az első egyetem, amelynek védőszentjei Cyril és Methodius. A híres Tarnovo Irodalmi Iskola 14. századi oktatási és kulturális hagyományait örökölve tekintélyes oktatási és tudományos központtá nőtte ki magát, mint a bölcsészettudományok és művészetek tekintélyes felsőoktatási intézménye.

  • Pleven Center, Bulgária

  Orvostudományi Egyetem - Pleven egyike Bulgária öt orvosi egyetemének. 1974-ben alakult, bővítve az 1865-ben alapított Városi Kórház látókörét, méretét és hírnevét. Ma, a múlt hagyományait ötvözve a jelen lehetőségeivel, oktatási és terápiás létesítményeket, korabeli preklinikai bázist, Egyetemi Kórház több mint 1000 ággyal és klinikákkal minden fontosabb orvosi területen, valamint számos speciális klinika és kutatóegység modern diagnosztikai és terápiás berendezésekkel.

  • Burgas, Bulgária

  Burgas Free University / BFU / a Nagy Nemzetgyűlés 1991. szeptember 18-i törvényével jött létre, és az egyik első nem állami egyetem az országban. Az egyetemet a Nemzeti Értékelési és Akkreditációs Ügynökség akkreditálta, és az ISO 9001: 2008 nemzetközi minőségi szabvány szerint tanúsítja: A BFU modern és innovatív egyetem, amely gondoskodik hallgatóiról és szakmai megvalósításáról, és jelentős tanulmányi eredményekkel és nemzetközi elismert státusz.

  • Sofia, Bulgária

  Химикотехнологичен и металургичен университет egy tudományos intézmény, amely korunk és nemzetünk igényeire összpontosít. Közösségünk túlmutat az egyetemen és az országon, és magában foglalja a különböző kontinensek akadémiai partnereit.

  • Varna, Bulgária

  Üdvözöljük a Várnai Orvostudományi Egyetemen-az ország egyik legmodernebb és legkorszerűbb egyetemén! Vonzó multinacionális környezet, legmodernebb képzési módszerek és létesítmények, valós és szimulációs tréning, csodálatos sport- és rekreációs körülmények Bulgária tengeri fővárosában-ez csak néhány ok, amiért körülbelül 50 ország diákjai világszerte úgy döntöttek, hogy a Várnai Orvostudományi Egyetemen tanulnak!

  • Sofia, Bulgária

  A University of Library Studies and Information Technologies (ULSIT) állami egyetem, amelyet a Parlament 2010. november 29 -i rendelete átnevezett, miután a Könyvtári Tanulmányok és Informatikai Technológiák Szakirányú Felsőoktatási Iskola 2004 -ben megszavazta. Az évek során ez volt: Létrehozva - 18. 1950. szeptemberében a kormányrendelet szerint Állami Könyvtári Intézet, majd az Országgyűlés rendelete alapján átnevezték a Könyvtártudományi Főiskolára;

  • Sofia, Bulgária

  A La Francophonie Specialized Establishment for Administration and Management (ESFAM) a La Francophonie Egyetemi Ügynökség intézete, Szófiában, Bulgáriában. Küldetésünk az, hogy magas szintű adminisztrációs és üzleti menedzsment szakembereket képezzünk franciául, hogy hozzájáruljanak a közép- és kelet-európai övezet országainak fejlődéséhez.

  • Gabrovo, Bulgária

  Az egyetem eredményei és hagyományai alapján aktív nemzetközi együttműködés, szoros partnerség az üzleti vállalkozásokkal és intenzív kutatás, felkészülés a gazdaság és a társadalom igényeire, piacorientált, magasan képzett szakemberek, előrelépés generálása és képzettségüknek megfelelő készség a változó világ kihívásaira.