Keystone logo
Argentína

Tanulmány Agglegény ban ben Argentína 2024

Pénznem módosítása

Alap havi megélhetési költség

 • Közös lakásban bérelhető

  154
 • Közművek részesedése

  13
 • Internet előfizetés

  17
 • Helyi közlekedés

  14

Minta életmód költség

 • Gyorsétterem kombó

  5
 • Mozijegy

  4
 • Korsó helyi sör

  2

Vízumkövetelmények

90 napnál tovább tartózkodó diákok számára.

Milyen típusú vízumra van szüksége?

Visa név

Diákvízum

Ár és pénznem

USD 150

Az argentin diákvízum ára az Ön állampolgárságától függ, és körülbelül 150 USD körül lehet. 100-160 USD körüli viszonossági díj is van. A hallgatóknak online kell befizetniük a viszonossági díjat, mielőtt Argentínába indulnának.

Ki kérelmezheti a vízumot?

A legtöbb állampolgár akár 90 napra is beutazhat Argentínába vízum nélkül. Ha meg szeretné tudni, hogy szüksége van-e vízumra Argentínába való belépéshez, keresse fel a kormány bevándorlási oldalát: http://www.migraciones.gov.ar/accesible/?visas.

Minden olyan nemzetközi hallgatónak, aki 90 napot meghaladó posztgraduális programokat tanul Argentínában, diákvízumot kell szereznie. Minden hallgatónak olyan útlevéllel kell belépnie az országba, amely a tanulmányok utolsó napját követően legalább 6 hónapig érvényes.

Hol lehet jelentkezni?

Argentína / Argentin konzulátus

A diákok általában turistaként lépnek be Argentínába, majd Argentínába érkezésük után áttérnek a diákvízumra. A kérelmeket és dokumentumokat személyesen kell benyújtani a vízuminterjú napján.

Lehetséges, hogy hazájában, argentin konzulátuson keresztül is jelentkezzen.

Weboldal:

Hogyan kell elkészíteni a jelentkezést?

Argentínába érkezéskor Argentínában helyi rendőrségi nyilvántartást kell kérnie, időpontot kell egyeztetnie a bevándorlási osztályhoz, és az első 30 nap során diákvízumot kell kérnie. A fogadó koordinátora előre megbeszélheti a találkozót. Rendkívül fontos, hogy tartsa be az időpontot és időben érkezzen. Előfordulhat, hogy egyes dokumentumokat spanyolra is le kell fordítania.

Argentínában a diákvízum megszerzéséhez a következőkre lesz szüksége:

 • Érvényes útlevél argentin turistavízum pecséttel.
 • Az egyetemi beiratkozást igazoló levél. Ezt az egyetem biztosítja, ha megérkezik.
 • Rendőrségi bizonyítvány, amely azt mutatja, hogy nincs büntetett előélete Argentínában. Ezt az országban egyszer megkapja az ISA munkatársai segítségével (a hozzávetőleges költség 60 AR, helyi pénznemben fizetendő).
 • Az AR 900 diákvízum-kezelési díj fizetése, csak készpénzben.

Azoknak a hallgatóknak, akik hat hónapnál hosszabb ideig Argentínában tanulnak, be kell szerezniük egy rendőrségi jelentést/jó magatartási tanúsítványt, mielőtt Argentínába indulnának. Miután Argentínába érkezik, le kell fordíttatnia a dokumentumot egy hiteles fordítóval.

Állampolgárságától, tanulmányi helyétől és várható tartózkodási idejétől függően más dokumentumokat is be kell mutatnia, mint például:

 • A születési anyakönyvi kivonat hiteles másolatai
 • Bizonyíték arra, hogy elegendő pénzeszközzel fedezi az argentin kiadásait
 • Elegendő spanyol nyelvtudás bizonyítéka

Mikor kell jelentkezni?

Azok a kérelmezők, akik hazájukban kérnek argentin diákvízumot, határozottan javasoljuk, hogy utazásuk előtt legalább 30 nappal jelentkezzenek.

A szabványos diákvízum hat hónapig szól, de ha a tanfolyam hosszabb, akkor akár egy évig is érvényes vízumot kaphat, ha beadja magát a hazájában végzett bűnügyi nyilvántartásba vételnek. A pontos követelmények az állampolgárságtól függően változnak, és fontos, hogy további információkért érdeklődjön országa nagykövetségén.

Feldolgozási idő

30 Days

Munkalehetőségek

Legálisan dolgozhat diákvízummal Argentínában.

Óra hetente

0

Miért van szükség ilyen típusú vízumra?

Vízumkérelmét elutasíthatjuk, ha nem tudja igazolni a szükséges pénzeszközöket, vagy ha helytelen vagy hiányos dokumentumokat ad meg.