Keystone logo
Új-Zéland

A legjobb egyetemek számára Agglegény Programok ban ben Új-Zéland 2024

Intézmények száma: 42
  • Wellington, Új-Zéland

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Canterbury Plains, Új-Zéland

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • New Plymouth, Új-Zéland

  The Western Institute of Technology at Taranaki (WITT) vagy a Te Kura Matatini o Taranaki egy kormány által finanszírozott felsőoktatási intézmény, amely oktatást nyújt a régióban és világszerte élő embereknek. A WITT, mint e régió helyi tanulási központja, Taranaki szolgálatában áll.

  • Auckland, Új-Zéland

  Az NCBT ( Newton College of Business and Technology ) az NZQA által akkreditált szolgáltató, székhelye Auckland. Új Zéland. Az NCBT 1995 óta van bejegyezve az Új-Zélandi Képesítési Hatóságnál (NZQA), és megalakulása óta a minőségi oktatás biztosítására összpontosít, nagy hangsúlyt fektetve a lelkigondozásra nemzetközi hallgatóink számára.

  • Lower Hutt, Új-Zéland

  Új-Zéland egyik legimpozánsabb, világszerte versenyképes felsőoktatási intézménye vagyunk. A Wellington Institute of Technology egy felsőoktatási intézmény, amely évente mintegy 6100 hallgatót képez. Az ipar által vezetett képesítések széles skáláját kínáljuk a szakmáktól kezdve a diplomákig és a posztgraduális programokig, amelyek jövőorientáltak, az ipar mellett fejlesztettek ki, és gyakorlati készségeket nyújtanak a hallgatóknak karriercéljaik eléréséhez.

  • Wellington, Új-Zéland

  A Campbellben a hallgatók a legjobb angol nyelvű tandíjat kapják egy gazdagító hallgatói tapasztalat részeként Wellington és Auckland campusain. Büszkék vagyunk Campbell hosszú múltjára és hírnevére, amiért világszínvonalú tudományos tanulást nyújt gondozó és támogató környezetben.

  • Hamilton, Új-Zéland

  Az új munka világának új tanulási módra van szüksége. Az oktatás változik, és a Wintec is változik vele, így diákjaink sikereket találhatnak egy olyan világban, amely minden eddiginél gyorsabban mozog. A Wintecnél az egyes diákokat egy közösség részeként neveljük és irányítjuk, így magabiztosak és felkészültek arra, hogy eligazodjanak az új munkahelyek és munkamódszerek jövőbeli világában.

  • Christchurch, Új-Zéland

  University of Canterbury International College (UCIC) exkluzív Pathway a University of Canterbury egyetemi programok. Az UCIC egyetemi transzferprogramokat (UTP) kínál, amelyek egyedülállóak Új-Zélandon. Az UTP-k megegyeznek a Canterbury Egyetem első évfolyamával.

  • Masterton, Új-Zéland

  Az 1896-ig visszanyúló oktatási intézmény, az UCOL Limited büszke és jól elismert hírnévnek örvend közösségünk tanulásának támogatásában. Ez a kapcsolat a közösséggel döntő fontosságú a tevékenységünk szempontjából, és biztosítja, hogy programjaink segítsék a diákokat a keresleti készségek fejlesztésében.

  • Invercargill, Új-Zéland

  Southern Institute of Technology (SIT) minőségi felsőoktatást és képzést nyújt különböző tantárgyakból és képesítésekből. A bizonyítványoktól a posztgraduális tanulmányokig NZQA programokat kínálunk a hallgatók számára, hogy a nekik megfelelő Pathway

  • Auckland, Új-Zéland

  Az New Zealand School of Wines and Spirits iskoláját (NZSWS) 2006-ban Jane Skilton MW alapította. Az NZ a Wine & Spirit Education Trust (WSET) tanfolyamok vezető szolgáltatója és az egyetlen WSET által jóváhagyott iskola, amelynek bormestere a tulajdonosa és üzemeltetője.

  • Auckland, Új-Zéland

  A Celia Hay által alapított New Zealand School of Food & Wine Boriskola a baristák, szakácsok, éttermi és kávézótulajdonosok, vendéglátás-menedzserek, sommelierek és borszakemberek, vendéglátóipari turisztikai vállalkozók, valamint a jó ételeket kedvelő emberek új generációját oktatja. 1995.

  • Auckland, Új-Zéland

  Üdvözöljük az Abacus Institute of Studies Auckland és Christchurch campusain. Kiváló oktatási szervezetet választott ki a tanulás támogatására és továbbfejlesztésére. A velünk töltött idő jelentős, és javasoljuk, hogy egyensúlyban tartsa tanulmányi tevékenységét és az egyetemi élet élvezetét.

  • Auckland, Új-Zéland

  Laidlaw College az új-zélandi Aotearoa legnagyobb felekezetközi keresztény főiskolája, amely képesítéstől a doktori fokozatig teológia és bibliai tanulmányok, misszió, szolgálat, tanácsadás és tanárképzés területén nyújt képesítést. Dinamikus tanulási környezetet biztosítunk a hallgatók számára az új-zélandi Aotearoa és az egész világon, két Auckland-i egyetemmel, egyet Christchurch-ben és nagyszerű távoktatási lehetőségekkel.

  • Auckland, Új-Zéland

  Üdvözöljük az New Zealand Institute of Business and Technology - A NEMZETKÖZI TANULÓK FOLYAMATOS KOLLÉGIUMA. Tanulmányi programjaink célja az oktatási, foglalkoztatási, vízum- és állandó tartózkodási lehetőségek maximalizálása Új-Zélandon.