Keystone logo

44 BSc Programok ban ben Mérnöki tanulmányok Vegyészmérnök 2024

Szűrők

Szűrők

 • BSc
 • Mérnöki tanulmányok
 • Vegyészmérnök
Szakirányok
 • Mérnöki tanulmányok (44)
  • Vissza a fő kategóriához
  Helyszínek
  További helyszínek keresése
  Végzettség típusa
  Időtartam
  Tanulási tempó
  Nyelv
  Nyelv
  Tanulmányi formátum

  BSc Programok ban ben Mérnöki tanulmányok Vegyészmérnök

  Figyelembe bárhol három-öt év megszerezni, a Bachelor of Science tudományos megtiszteltetés, hogy vezet egy sor szakmai lehetőségeket. Amint megvan a diploma, akkor azt a lehetőséget, hogy indul a karrierjét, vagy folytassa a diplomáját.

  Mi a BSc vegyészmérnök? A területen a kémiai mérnöki elég tág, amely magában foglalja mindent a szerves kémia az orvosbiológiai mérnöki. Egy tipikus vegyészmérnöki program célja, hogy ki, hogy a fundamentumok terén, beleértve a molekuláris változás, vegyészmérnöki elemzése, valamint az alapvető laboratóriumi gyakorlat. Ahogy keresztül a tanulmányait, akkor lehet, hogy kurzusok termodinamika, szerves kémia, és a fejlett kalkulus. A területen a vegyészmérnöki nagyon nehéz, és ez megköveteli nagy elszántsággal, hogy sikeresen megszerezzék a diplomát.

  Kémiai mérnökök vesznek részt a számos iparágban, hogy a design fontos, potenciálisan életmentő termékek.Az a képesség, hogy megértsék és ellenőrizni molekuláris változások értékes képesség, és beiratkozott a vegyészmérnöki programot, akkor lehetősége van arra, hogy hozzon létre a gyógyszeripar, a textilipar és más alapvető árucikkek.

  A Bachelor of Science körülbelül négy évvel szerezni. A költségek egy főiskolai szak változik iskolánként, ezért forduljon a preferált főiskolai alapján kell meghatározni a tandíj és díjak.

  Kémiai mérnökök játszanak fontos szerepet tölt be a különböző iparágakban. Sok mérnök dolgozik a kémiai és energetikai ipar, és ők is úgy vállalt gyártó cégek gyógyszerek, orvosi eszközök, és más hasonló termékek. Karrier kémiai mérnökök is rendelkezésre állnak a kormányzati és az oktatás. Néhány más népszerű karrier területén diplomások között a termékfejlesztés, a piaci elemzés, és folyamatirányítás.Itt szerzett sok alapvető készségek, amikor beiratkozik egy programot; ezeket lehet alkalmazni, hogy sokféle szakma.

  Sok nemzetközi iskolákat vegyészmérnöki programokat, és akkor is beiratkozik az online tanfolyamok. Keresés a programot alatt, és közvetlenül a kapcsolatot a felvételi iroda az iskola választott kitöltésével a vezető formában.