Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze többszörös Természettudományi Alapképzések (BSc) ban ben Tanácsadás 2023

1 BSc Programok ban ben Tanácsadás 2023

overview

Megszerezte a Bachelor of Science (BSc) gyakran az első lépés a törekvés egy tekintélyes és jellemzően gazdagabb karrier. Programok változások általában 3-5 év, és lehet szerezni és a tudomány nem tudományos területeken.

Mi a BSc Tanácsadás? Úgy tervezték, hogy egy erős alapot folytatja a pályafutását a professzionális tanácsadás az ügyfelek számára, ez a szak magában tanulmány számos tudományágban, beleértve az üzleti, pénzügyi, menedzsment és a kommunikáció. Tanfolyam általában kiterjed statisztika, számvitel, vezetői és a nyilvános beszéd és bemutatása. A diákok megtanulják, hogyan kell elemezni az adatokat, hogy dolgozzon ki és a jelenlegi szakértői stratégiák teljesítményének javítására és a termelékenység. Általános követelmények kiegészíthető osztályok egy területet a specializáció, mint a technológia, az egészségügy, a mérnöki, tudományos vagy a mezőgazdaság, attól függően, hogy a terület, ahol az egyik kíván válni tanácsadó.

Tanácsadók fejleszteni kiváló elemző és problémamegoldó készség szerte alkalmazható számos aspektusa munka és azon túl. Még azután is, a diákok keresni fokozatot, élvezik a lehetőséget, hogy folyamatosan tanulni a szakmát, hogy jellegénél fogva forog erősen körül rugalmas és alkalmazkodó. Nemzetközi ügyfelek, hogy az elsők között a munkáltatók, tanácsadók is kap, hogy élvezze a világot járja a vállalkozások számára.

Az ára megszerezte a diplomát függ az intézmény és a hossza a program. A leendő hallgatók a kapcsolatot a felvételi iroda az iskola, hogy megkapja a legmegbízhatóbb információkat költségeket.

Consulting egy hatalmas és gyorsan növekvő ágazat, különösen a fejlődő országokban. Jobban, mint valaha, a vállalatok támaszkodnak a szakértő rugalmasságát tanácsadókat lépést tartani, és alkalmazkodniuk kell a technológiai fejlődés és a globalizáció.A nagy kereslet érkező top cégek nemzetközi szakma is elég jövedelmező. Kívül az üzleti és menedzsment, tanácsadás speciális szakterületeket megtalálja pályára a különböző területeken, beleértve az egészségügyi ellátás, az oktatás, a tudomány, a technika és az állami szektor.

Online osztályok egy kényelmes módja annak, hogy folytassa a diplomát egy saját ütemtervet. Keresse meg a programot az alábbiakban és a kapcsolattartó közvetlenül a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

read_more

filters

 • BSc
 • Üzleti tanulmányok
 • Tanácsadás
fields_of_study
 • Üzleti tanulmányok (1)
  • back_to_main_category
  locations
  find_more_locations
  degree_type
  duration
  study_pace
  teaching_languages
  teaching_languages
  study_format

  related_fields_of_study