Keystone logo

7 BSc Programok ban ben Társadalomtudományok Politológia tudomány Politika 2024

Szűrők

Szűrők

  • BSc
  • Társadalomtudományok
  • Politológia tudomány
  • Politika
Szakirányok
  • Társadalomtudományok (7)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

BSc Programok ban ben Társadalomtudományok Politológia tudomány Politika

A Bachelor of Science fokozat (BSc) kiváló első lépés a karrier felé. Összehasonlítva a Bachelor of Arts, amely általában igényel általánosabb választani, a Bachelor of Science zéró a kurzusok kapcsolatos fokát középpontjában. A diákok általában négy évet vesz igénybe, hogy befejezzék ezt a diplomát.

Mi a BSc a politikában? Ez a fajta végzettség előkészíti a diákokat a széles politikai területhez kapcsolódó karriert. Különös hangsúlyt fektetnek a nemzetközi kapcsolatok, a közgazdaságtan és a jog. A tudósok olyan elméleti és gyakorlati információknak lesznek kitéve, amelyek olyan témákat fednek le, mint a mai és a múltban alkalmazott különböző politikai rendszerek, a politikai elmélet, a médiaviszonyok és a globális politika belső működése. A legtöbb program megköveteli vagy ösztönzi a gyakorlati tapasztalatokat a szakmai vagy non-profit szervezetek szakmai gyakorlatán keresztül.

Számos személyi és szakmai előnnyel jár, hogy a BSc a Politikába kerül. Például a program résztvevői megtanulják kritikusan gondolkodni a világ eseményeiről. Egyéb előnyök közé tartozik a kutatás és a viták készsége.

A bölcsészettudományi politika árai attól függnek, hogy az iskola melyik diák választja, és milyen gyorsan lehet befejezni a programot. A költségek rendszerint az iskolai weboldalakon érhetők el, és a gyors online keresés átlagos árakat adhat a világ különböző régiói számára.

Sok pályafutás lehetséges azok számára, akik diplomát folytatnak a Politikában. A program végzője a politikába léphetett, kinevezett bürokratusként működhetett, vagy versenyezhetett volna választott tisztségviselővé. Lehetséges lehet az önkormányzatok lehetőségei és egészen a nemzetközi szintig, például az Egyesült Nemzetek Nagykövetének kiküldetése. A rendelkezésre álló lehetőségek nem korlátozódnak a hagyományos politikára. Más lehetőségek közé tartoznak a nem kormányzati szervezetek és az újságírói munkák is. Sok diák használja ezt a diplomát, hogy bejusson a jogi iskolába, és legyen ügyvéd vagy bírók.

Vannak iskolák az egész világon, amelyek a BSc Politikai programokban vannak. A diákok online tanfolyamon tanulhatnak otthon, vagy megragadhatják a lehetőséget, hogy utazjanak a világon. Bármelyik lehetőség is, keresd meg a programodat, és keresse meg közvetlenül az Ön által választott iskola felvételi irodáját a nyomtatvány kitöltésével.