Keystone logo

10 BSc Programok ban ben Neveléstan Oktatási kutatás 2024

Szűrők

Szűrők

  • BSc
  • Neveléstan
  • Oktatási kutatás
Szakirányok
  • Neveléstan (10)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

BSc Programok ban ben Neveléstan Oktatási kutatás

A BSc, vagy Bachelor of Science, egy egyetemi diploma elérhető a legtöbb egyetem. Ezek a programok hatalmas területeket fednek le, és általában négy évig tartanak.

Mi az a BSc az Oktatási Kutatásban? Ez a fajta kurzus olyan diákoknak nyújt segítséget, akik többet szeretnének tudni az oktatás tervezéséről és fejlesztéséről. Az osztályok magukban foglalhatják az oktatás elméletét, a nyelvtanulmányokat, a fogalmi oktatást és a kommunikációt. A hallgatók képesek lehetnek az oktatás történetére, valamint az iskolák oktatásának és osztályozásának konkrét formáira összpontosítani. Néhány kurzus kiterjedhet az osztályteremben használt technológiákra, mint például az oktatási média és a számítógépes programok. A hallgatók tanulmányozhatják a vezetést és az osztálytermi irányítást is.

Az oktatási kutatásban szerzett oklevelet számos gyakorlati ismeretekkel látnak el napi alkalmazással, például jobb kommunikációval. A diplomások is inkább jobb szervezeti és tervezési készségeket, amelyek nagyon hasznosak az osztálytermi beállítás.

A BSc program költségei számos tényezőtől függenek, beleértve a szükséges egységek számát és az iskola helyét. Ha többet szeretne megtudni, akkor a legjobb, ha a diákok kapcsolatba lépnek egy iskolával, és konkrét kérdéseket tesznek fel az árazásról.

Miután diplomázott egy Bachelor of Science in Education Research, sok lehetőség áll rendelkezésre. Sok diák úgy dönt, hogy folytatja tanulmányait, és mesterfokozatot folytat, míg mások azonnal megtalálják a munkát és elkezdik pályafutását. A rendelkezésre álló pozíciók közé tartoznak a tanári asszisztens, az oktató vagy a szakpolitikai tanácsadó. Azok számára, akik a hagyományos iskolán kívüli munkát keresnek, lehetnek lehetőségek a szociális szolgáltatásokban vagy olyan nonprofit szervezetekben, amelyek az oktatás fejlesztésére koncentrálnak. Egyes diplomások képesek munkát találni az oktatási érdekképviseletben.

A BSc az Oktatási Kutatás kiváló ok, bárki érdekli a tanulás és a tanítás. Ha többet szeretne megtudni, keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépő irodájával a nyomtatvány kitöltésével.