Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 2 Természettudományi Alapképzések  (BSc) ban ben Emberi erőforrás fejlesztés 2023

2 BSc Programok ban ben Emberi erőforrás fejlesztés 2023

overview

Megszerzése Bachelor of Science egy oktatási eredmény, hogy sokan remélik elérni. Fogadásával ilyen mértékű, diplomások jelenti, hogy a munkaadók és egyéb szakmai kapcsolatok, hogy készek és képesek vállalni a felelősséget és borzongás a munkahelyen.

Mi a BSc Emberi Erőforrás Fejlesztési? Ez a szak biztosít a hallgatók a szükséges ismeretek és készségek dolgozni az emberi erőforrások sem az állami vagy a magánszektorban érettségi után. A diákok ebben a jellemzően négyéves program tanfolyamok olyan témákban, mint a felügyeleti irányítás, a személyzet fejlesztése, és a beszéd a kommunikáció, ami segíthet felkészíteni a diákokat a konfliktusok megoldására, és segít a vonat személyzete a választott szakma.

Azok továbbfejlesztett kommunikációs készségét, szervezés, és a konfliktuskezelés, a diákok, akik kapnak diplomát a humán erőforrás fejlesztés gyakran nagyon keresettek a munkaadók érettségi után.Ezek a javított tulajdonságok vezethet karrier jobb fizetés és nagyobb felelősséget.

Az ára megszerezte a BSc Emberi Erőforrás Fejlesztési változhat és függ a különböző tényezők. Annak érdekében, hogy jobban megértsék a pénzügyi kötelezettség társítva szak, a diákok kell beszélni közvetlenül a potenciális iskolákban.

Azok, akik keresnek egy BSc Emberi Erőforrás Fejlesztési gyakran készek dolgozni a különböző iparágakban érettségi után. A diákok dolgoznak az üzleti világ pályára bérleti szakemberek, képzési menedzserek és az emberi erőforrások vezetők. A diákok is dolgoznak olyan területeken, mint a kormány, a gyártás, tanácsadás, vagy a pénzügyi szektorban, ahol a potenciális karrier magában igazgatója személyzet, az alkalmazottak kérdező tehetséges menedzser, vagy képzési szakember.

Diákok, akik azzal vannak elfoglalva a munka és a család úgy érzi, hogy nincs hely a zsúfolt élet az iskolába.Ugyanakkor a rugalmas lehetőségeket, mint például az online és a részmunkaidős iskolai könnyebben illeszkedik iskola és a mozgalmas életet. A kezdéshez keresse meg az alábbi program, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

read_more

filters

  • BSc
  • Ügyviteli tanulmányok
  • Humán erőforrások
  • Emberi erőforrás fejlesztés
fields_of_study
  • Ügyviteli tanulmányok (2)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format