Keystone logo

4 BSc Programok ban ben Ügyviteli tanulmányok Humán erőforrások Emberi erőforrás fejlesztés 2024

Szűrők

Szűrők

  • BSc
  • Ügyviteli tanulmányok
  • Humán erőforrások
  • Emberi erőforrás fejlesztés
Szakirányok
  • Ügyviteli tanulmányok (4)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

BSc Programok ban ben Ügyviteli tanulmányok Humán erőforrások Emberi erőforrás fejlesztés

Megszerzése Bachelor of Science egy oktatási eredmény, hogy sokan remélik elérni. Fogadásával ilyen mértékű, diplomások jelenti, hogy a munkaadók és egyéb szakmai kapcsolatok, hogy készek és képesek vállalni a felelősséget és borzongás a munkahelyen.

Mi a BSc Emberi Erőforrás Fejlesztési? Ez a szak biztosít a hallgatók a szükséges ismeretek és készségek dolgozni az emberi erőforrások sem az állami vagy a magánszektorban érettségi után. A diákok ebben a jellemzően négyéves program tanfolyamok olyan témákban, mint a felügyeleti irányítás, a személyzet fejlesztése, és a beszéd a kommunikáció, ami segíthet felkészíteni a diákokat a konfliktusok megoldására, és segít a vonat személyzete a választott szakma.

Azok továbbfejlesztett kommunikációs készségét, szervezés, és a konfliktuskezelés, a diákok, akik kapnak diplomát a humán erőforrás fejlesztés gyakran nagyon keresettek a munkaadók érettségi után.Ezek a javított tulajdonságok vezethet karrier jobb fizetés és nagyobb felelősséget.

Az ára megszerezte a BSc Emberi Erőforrás Fejlesztési változhat és függ a különböző tényezők. Annak érdekében, hogy jobban megértsék a pénzügyi kötelezettség társítva szak, a diákok kell beszélni közvetlenül a potenciális iskolákban.

Azok, akik keresnek egy BSc Emberi Erőforrás Fejlesztési gyakran készek dolgozni a különböző iparágakban érettségi után. A diákok dolgoznak az üzleti világ pályára bérleti szakemberek, képzési menedzserek és az emberi erőforrások vezetők. A diákok is dolgoznak olyan területeken, mint a kormány, a gyártás, tanácsadás, vagy a pénzügyi szektorban, ahol a potenciális karrier magában igazgatója személyzet, az alkalmazottak kérdező tehetséges menedzser, vagy képzési szakember.

Diákok, akik azzal vannak elfoglalva a munka és a család úgy érzi, hogy nincs hely a zsúfolt élet az iskolába.Ugyanakkor a rugalmas lehetőségeket, mint például az online és a részmunkaidős iskolai könnyebben illeszkedik iskola és a mozgalmas életet. A kezdéshez keresse meg az alábbi program, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.