Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 7 Természettudományi Alapképzések (BSc) ban ben Design 2024

7 BSc Programok ban ben Design 2024

Áttekintés

A Természettudományi Alapképzés általában szigorúan a természettudományos tanulmányokat helyezi a középpontba, de egyes felsőoktatási intézmények művészeti BSc-kkel is várják a hallgatókat. A képzések hossza háromtól öt évig terjed, és egy sor tanegységet tartalmaz, mint például az általános tudományok, a mérnöki ismeretek és a matematika.

Mi az a Design BSc? Ne feledd, hogy a képzés számos lehetőséget tartogat. A tudományterületen belül olyan témaköröket találunk, mint az ipari formatervezés, a belsőépítészet, a marketing vagy a textiltervezés. A legtöbb esetben a képzés a gyakorlati és a technikai oktatás mellett a design történetére is nagy hangsúlyt fektet.

A Design BSc diplomás hallgatókat számtalan egyedülálló és izgalmas lehetőség várja. Világszerte sok vállalat kínál tervezői állásokat, ezáltal a pályakezdők utazás közben valósíthatják meg szakmai célkitűzéseiket. A design diploma szilárd alapokat biztosít a továbbtanuláshoz is, ezáltal nagyon hasznos azok számára, akik folytatni szeretnék egyetemi tanulmányaikat.

Más képzésekhez hasonlóan a tandíjak a Design BSc esetében is nagyban eltérhetnek. A költségek mértéke sok esetben olyan tényezőktől is függ, mint a tanulmányok helyszíne vagy a képzés hossza. Az intézmény típusa is sokat nyomhat a latba, éppen ezért érdemes körülnézni a lehetőségek között, mielőtt döntenél.

A hallgató szakirányától függően, számtalan karrierlehetőség várja a BSc diplomás pályakezdőket. A divattervezés egy pörgős és izgalmas iparág azok számára, akiket érdekelnek a szabászati karrierek, míg például a grafikai tervezés igen keresett a reklám és a marketing területén. További opciók a tájépítészet, az építészet, de akár az előadóművészetek területén betöltött pozíciókat is ide sorolhatjuk.

A Design BSc diplomára vágyó hallgatóknak remek lehetőséget nyújthatnak az online tanulmányok. A távol lakó vagy elfoglalt hallgatók az otthonuk kényelmében juthatnak hozzá a világszinvonalú oktatáshoz. Az ilyen lehetőségek több szempontból is ideálisak lehetnek az egyetemi hallgatók számára. Keresd meg a neked való képzést alább, töltsd ki az űrlapot, és lépj közvetlen kapcsolatba az általad választott egyetem felvételi irodájával.

Olvass tovább

Szűrők

 • BSc
 • Design tanulmányok
 • Design
Szakirányok
 • Design tanulmányok (7)
  • Vissza a fő kategóriához
  Helyszínek
  További helyszínek keresése
  Végzettség típusa
  Időtartam
  Tanulási tempó
  Nyelv
  Nyelv
  Tanulmányi formátum