Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 24 Természettudományi Alapképzések (BSc) ban ben Agrárüzlet 2023

24 BSc Programok ban ben Agrárüzlet 2023

Áttekintés

Több oktatási jön nagyobb lehetőségeket, ezért megszerezte a Bachelor of Science (BSc) nem lehet ennyire fontos. Dönt, hogy kiérdemelje ezt a fokozatot is megegyezik jobb kereseti lehetőséget felett életed, valamint a képesség, hogy a karrier, amely érdekli.

Tehát mi a BSc Agribusiness? Az ilyen mértékű jellemzően szerzett négy év alatt, és felkészíti diplomások elhelyezkedni a mezőgazdaság és az üzleti. Míg a kereső fokú, a diákok munkáját, hogy teljes mértékben megértsék üzleti gyakorlat, valamint a mezőgazdasági vállalkozások, és hogyan a két terület átfedi egymást, és együtt dolgozni. Diákok végzős azzal a képességgel, hogy magabiztosan eligazodni a világban az élelmiszer-termelés, a pénzügyek, a gazdaság, a föld és erőforrás-gazdálkodás, PR, és az értékesítés.

A főiskolai diplomát agráripar lehet nagyon hasznos, a diplomások, ahogy belép a munkaerőpiacra, jobb vezetési, irányítási, tervezési és szervezési ismeretek.Diákok is, hogy jobban megértsük a számviteli, mikro- és makroökonómia, matematika, üzleti etika, a piaci elemzés, valamint a természeti erőforrások kezelése, mivel azok keresik a diplomát.

Megszerezte a Bachelor of Science in Agribusiness változhat a költségek szempontjából függően az egyetem, az adott szak, és az időt a diákok is szenteli iskolai tanulmányait. A diákok alaposan tanulmányozzák a leendő iskolák annak érdekében, hogy teljes mértékben megértsék a pénzügyi oldalon folytatja tanulmányait.

A BSc Mezőgazdaság, diplomások szakmai pályára számos területen, így például az élelmiszertermelés, az élelmiszer-marketing és az értékesítés, farm és a ranch menedzsment, áruk kereskedők, illetve a mezőgazdasági marketing és az értékesítés. Diplomások is folytatja karrierlehetőségek A kormányzati vagy magánvállalatok, belföldön és külföldön egyaránt, és segít kovácsolni új piacokat források és árukereskedelem.

Ha készen áll, hogy felfedezze a jobb karrierlehetőségek, miközben segít, hogy táplálja a világot, indítsa folytat az oktatás ma. Ha szükségük van egy rugalmas ütemezés, érdemes felfedezni online lehetőségek. A kezdéshez keresni az alábbi program, és közvetlenül a kapcsolatot a felvételi iroda az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

Olvass tovább

Szűrők

 • BSc
 • Üzleti tanulmányok
 • Agrárüzlet
Szakirányok
 • Üzleti tanulmányok (24)
  • Vissza a fő kategóriához
  Helyszínek
  További helyszínek keresése
  Végzettség típusa
  Időtartam
  Tanulási tempó
  Nyelv
  Nyelv
  Tanulmányi formátum