Keystone logo

1 BBA Programok ban ben Általános tanulmányok Globális Tanulmányok 2024

Szűrők

Szűrők

 • BBA
 • Általános tanulmányok
 • Globális Tanulmányok
Szakirányok
 • Általános tanulmányok (1)
  • Vissza a fő kategóriához
  Helyszínek
  További helyszínek keresése
  Végzettség típusa
  Időtartam
  Tanulási tempó
  Nyelv
  Nyelv
  Tanulmányi formátum

  BBA Programok ban ben Általános tanulmányok Globális Tanulmányok

  A Global Studies holisztikus megközelítést alkalmaz világunk megértéséhez. A globális kérdések társadalmi, politikai, gazdasági és kulturális vonatkozásaiba ásva megvizsgálja, hogyan hatnak ezek a közösségekre és nemzetekre. Ha elmerül a Globális Tanulmányokban, mélyen megértheti a mai világunkat formáló különféle erőket – a globalizációtól és az éghajlatváltozástól a migrációig és a nemzetközi konfliktusokig.

  Néhány gyakori téma, amellyel találkozhat: nemzetközi kapcsolatok és diplomácia, globális gazdaság és kereskedelem, emberi jogok és politikatudomány. Valószínűleg arra is ösztönözni fogják – ha nem kötelező –, hogy tanuljon idegen nyelvet és vegyen részt külföldi tanulási programokban, amelyek révén első kézből szerezhet tapasztalatot a különböző kultúrákban.

  A Global Studies diplomája sokféle karrierlehetőség előtt nyitja meg az utat a különböző ágazatokban, lehetővé téve, hogy izgalmas szerepekben képzelje el magát, például nemzetközi fejlesztési szakértőként, diplomataként, politikai elemzőként vagy humanitárius segélynyújtóként. Ezenkívül sok diplomás úgy dönt, hogy továbbfejleszti tudását és készségeit olyan területeken, mint a nemzetközi kapcsolatok, a közpolitika vagy a globális ügyek.

  Ha szenvedélyesen szereti megérteni és megbirkózni a globális kihívásokkal, ez a tanulmányi terület lehet a tökéletes párja.

  A BBA vagy Üzleti Ügyviteli Alapdiploma egy olyan tanulmányi elismerés, amelyet azoknak a diákoknak adnak, akik sikeresen elvégeztek egy kb. négy éves, nappali üzleti vagy kereskedelmi képzést. A BBA-k köztudottan javítják a pályakezdők karrierlehetőségeit.