Keystone logo

7 BA Programok ban ben Technológiai tanulmányok Technológia 2024

Szűrők

Szűrők

 • BA
 • Technológiai tanulmányok
 • Technológia
Szakirányok
 • Technológiai tanulmányok (7)
  • Vissza a fő kategóriához
  Helyszínek
  További helyszínek keresése
  Végzettség típusa
  Időtartam
  Tanulási tempó
  Nyelv
  Nyelv
  Tanulmányi formátum

  BA Programok ban ben Technológiai tanulmányok Technológia

  A Bachelor of Arts diplomát fogadni, akik befejezze az alapképzés egy egyetemen. A nagy kiadók által lefedett Bachelor of Arts fokozatot is mindent a bölcsészettudományi, hogy a tudomány területén. A diákok megtalálják a sikeres karrier mire befejezte, de ők is használhatja fokozatot, mint egy lépcsőfok a felsőfokú, mint például a doktori vagy mester 's.

  Mi a BA technológia? A technológia egy hatalmas és bonyolult világban; Ezért a fokozatok széles skáláját ölelik fel a tárgyakat. Információs technológia az egyik koncentrációs hogy tanítja a diákokat, hogyan lehet fejleszteni szoftverek, rendszerek felügyeletét, az adatok elemzését, és épít a technológiai architektúra. A legtöbb BA Technology programok is osztályok körülbelül mérnöki, matematikai és számítástudományi. Kommunikációs és vezetői képességei jellemzően tanított, annak érdekében, hogy felkészítse a tanulókat, hogy hatékony üzleti szerepek.

  Pályakezdő a BA Technology gyakran képesek megérteni a technológia és alkalmazkodni a gyors változások. Birtokában ilyen betekintést segíti a személyes és szakmai helyzetekben. Keresőképesség ilyen mértékű általában azt jelenti, a jobb munkalehetőségek és magasabb fizetést a technológiával kapcsolatos karriert.

  Költségek és díjak beiratkozott egy BA Technológia program különböző minden iskolában. Sok egyetem szerte a világon, melyek ezt a fokozatot. Különleges tandíjat információkat, valamint a részleteket a lehetőségeket fizet az oktatás lehet kérni keresztül az egyes intézmények 's felvételi irodában.

  Számos népszerű pályaválasztás azok számára, akik a BA Technology, amelyek közül az egyik egy ICT technikus. IKT szakemberek építésére és fenntartására informatikai szolgáltatások visszakeresése, küldjön, és tárolja a különböző típusú adatok. Sok vállalkozás, hogy szükség van az ilyen típusú munkavállalói, a könyvtárakból, hogy a katonai ágak.Szoftvermérnök és alkalmazások fejlesztői is érkeznek technológia háttérrel. Diplomások is válhat számítógépes mérnökök és design a jövő technológiájában.

  Vegyük a következő lépés, hogy a kereső a BA Technology. Keresés a programot alatt, és közvetlenül a kapcsolatot a felvételi iroda az iskola választott kitöltésével a vezető formában.