Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 31 Bölcsészettudományi Alapképzések (BA) ban ben Általános iskolai oktatás 2024

31 BA Programok ban ben Általános iskolai oktatás 2024

Áttekintés

A széles tudást kereső diákok beiratkozhatnak egy Bachelor of Arts (BA) szakra. Ez a fokozat széles választékot kínál a választani, beleértve az idegen nyelvet. Ezek a tanfolyam-lehetőségek széles alapot nyújtanak a jövőbeli hivatásnak, vagy még magasabb szintű képzést keresnek.

Mi az alapfokú oktatás BA? Ez egy olyan fokozat, amely felkészíti a diákokat a karrierre az oktatás területén. Az általános osztályok széles körű témákat fedeznek fel, mint a történelem, a matematika és az irodalom, annak érdekében, hogy a hallgatók képesek legyenek ezeket a témákat gyermekeknek oktatni. Természetesen vannak olyan osztályok is, amelyek megtanulják a tantervezést, a gyermekpszichológiát és más készségeket, amelyek ahhoz szükségesek, hogy tanárgá váljanak. Néhány lehetséges koncentráció ennek a fokozatnak a speciális oktatás és angol nyelvtanítás második nyelvként (TESOL). Az e programokban kínált kurzusok olyan potenciális tanárokat is kapnak, amelyek készek a megfelelő licenszvizsga elvégzésére is.

Az alapfokú oktatásban való részvétel számos kiegészítést kínál a hallgatók személyes és szakmai készségeinek. Ezek a kiegészítések magukban foglalják a nyilvános beszédértést, az osztálytermi menedzsment készségeket és az összes tanulási stílushoz való tanítási képességet.

Az alapfokú oktatás BA költsége az iskolától az iskoláig terjed. Továbbá az idő mértéke, amelyet a hallgató az érettség teljesítéséhez veszi, befolyásolja a költségeket. Az árazás alapos kutatása fontos, mielőtt eldönti, hogy mely iskolába jár.

Az alapfokú oktatás BA vezetheti diplomások a különböző pályára állást. Az oklevelet leggyakrabban az általános iskolai tanár; azonban vannak olyan foglalkozások, amelyek túlmutatnak az osztályteremben. Például azok, akik befejezik ezt a fokozatot, rendszergazdákká válhatnak, például megbízóként, vagy részt vehetnek a tantervfejlesztésben. Lehetőség van arra is, hogy köz- vagy magániskolai rendszerekben dolgozzanak.

Számos elismert BA az alapfokú oktatási programokban elérhető a diákok számára, akik szeretnének otthon maradni és azok, akik inkább áttelepítenek. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

Olvass tovább

Szűrők

 • BA
 • Neveléstan
 • Általános iskolai oktatás
Szakirányok
 • Neveléstan (31)
  • Vissza a fő kategóriához
  Helyszínek
  További helyszínek keresése
  Végzettség típusa
  Időtartam
  Tanulási tempó
  Nyelv
  Nyelv
  Tanulmányi formátum