Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze többszörös Bölcsészettudományi Alapképzések  (BA) ban ben Törvényszéki tudomány 2023/2024

1 BA Programok ban ben Törvényszéki tudomány 2023/2024

Áttekintés

BA egy mozaikszó, amely jelentése Bachelor of Arts, olyan mértékben, hogy úgy háromtól öt év alatt fejezik. Általában a világ legelső bölcsész diplomát, a BA is kínálnak egy sor tudományok és a speciális területeken. Több ezer diák évente folytatni Bas a legkülönbözőbb témákban.

Kriminalisztika egyik ezeken a területeken, de hogy pontosan mi is az a BA Forensic Science? Ez a tanfolyam magában foglalja az alkalmazás a tudományos módszerek és adatok az igazságszolgáltatási rendszer, hogy tudományos bizonyítékok használatra bíróságok. A diákok tanulmányi témákról, mint a DNS-bizonyíték, toxikológia, látens nyomatok, ballisztikai, és nyom. Néhány tudományos témáik ezen a területen is az antropológia, fogászat, biológia, botanika, patológia, rovartan, számítástechnika, a pszichológia, és még a statisztika. Diákok is szükség van, hogy megtudjuk, a büntető igazságszolgáltatás és az alapokat a törvény.

Számos előnye van annak, megszerezte a kriminalisztika mértékben.A BA diplomát megkönnyíti a diákok munkát találni, és növelheti életkeresetekre. Végül a tanulmány szükséges keresni a BA kriminalisztika elősegítheti más fontos életvezetési, mint például a problémamegoldás, az elemzés, és a kritikus gondolkodás.

Mivel minden iskola egy másik program különböző képzési költségeit, az ár megszerezte a BA is nagyon eltérőek. Vegye fel a kapcsolatot az intézmények, hogy szeretne részt venni, így lehet meghatározni, hogy meg tud felelni a követelményeknek.

Sok diák, akik keresnek egy BA kriminalisztika tovább lesz törvényszéki szakértők, elemzők, és laboratóriumi technikusok, azon dolgozik, hogy kiderüljön, a tudományos bizonyítékok bírósági eljárás. Pályakezdő ezek a programok is megtalálja a foglalkoztatást segítő magándetektív, vagy egyre tanácsadók. Azok, akik érdeklődnek a válás professzorok vagy jogosult még magasabb pozíciókban is folytassa a mester diploma vagy doktori.

Ha szeretne egy ilyen fok, van egy adatbázis tele programok közül lehet választani. Keresés a programot alatt, és közvetlenül a kapcsolatot a felvételi iroda az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

Olvass tovább

Szűrők

  • BA
  • Jogi tanulmányok
  • Büntetőeljárás
  • Törvényszéki tudomány
Szakirányok
  • Jogi tanulmányok (1)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Kapcsolódó tanulmányi területek