Keystone logo

0 BA Programok ban ben Egészségügy Mentális egészségügyi ellátás Pszichológia Sportpszichológia ban ben Lacey, Amerikai Egyesült Államok számára 2024

Szűrők

Szűrők

  • BA
  • Amerikai Egyesült Államok
  • Egészségügy
Szakirányok
    Művészettudományok (0)Élettudomány (0)Humán tanulmányok (0)Design tanulmányok (0)Divat (0)Egészségügy (0)Előadóművészet (0)Energiatanulmányok (0)Fenntarthatóság tanulmányok (0)Jogi tanulmányok (0)
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Egyetlen program sem felel meg a keresési feltételeknek. Kérjük, finomítsa a szűrőket.

Clear filters

BA Programok ban ben Egészségügy Mentális egészségügyi ellátás Pszichológia Sportpszichológia

A sportpszichológia területe az atlétikai teljesítmény mentális, érzelmi és fizikai aspektusainak megértése és javítása, miközben elősegíti a sportolók és mindenki sporttevékenységben résztvevő általános jólétét.

A sportpszichológiai diplomák általában az általános pszichológia alapozó kurzusaival kezdődnek. Ahogy mélyebben elmélyül a témában, olyan speciális területeket fedez fel, mint a teljesítményfokozás, a stresszkezelés, a motoros tanulás és a sérülések rehabilitációja.

Sportpszichológiai végzettség birtokában számos karrierlehetőség kínálkozik. Sportpszichológusként képes lesz mentális készségekkel kapcsolatos képzési és tanácsadási szolgáltatásokat nyújtani sportolóknak, csapatoknak és edzőknek. Ha hajlamosabb a testmozgásra és a wellnessre, akkor tanácsadó lehetsz, aki olyan programokat tervez és valósít meg, amelyek elősegítik a fizikai aktivitást. Ez egy lépcsőfok is lehet a pszichológia, a testmozgás tudomány vagy más kapcsolódó területek felsőfokú végzettség megszerzéséhez, és még több karrierlehetőséget nyit meg.

Sportpszichológiai végzettséggel képes pozitív hatással lenni a sportolók életére, segítve őket abban, hogy a pályán és azon kívül is kiaknázzák bennük rejlő lehetőségeket.

Az USA továbbra is a világ legnépszerűbb úti célja a nemzetközi diákok számára. Az Egyesült Államok egyetemei uralják a világranglistát, és az ország izgalmas tanulmányi helyszínek széles választékát kínálja. Az állami egyetemi rendszereket részben az állami kormányzatok támogatják, és sok egyetemi egyetem lehet az államban, több százezer hallgatóval.

A Bölcsészettudományi Alapdiploma (BA) egy olyan tanulmányi eredmény, melyet egy három-négy éves képzés kurzusainak sikeres elvégzése után kaphatnak meg a hallgatók. A képzés keretein belül tanulható tárgyak skálája igen széles, a művészetektől a bölcsészeten át a természettudományokig terjed.