Keystone logo

0 BA Programok ban ben Egészségügy Mentális egészségügyi ellátás Pszichológia Sportpszichológia 2024

Szűrők

Szűrők

  • BA
  • Egészségügy
Szakirányok
    Művészettudományok (0)Élettudomány (0)Humán tanulmányok (0)Design tanulmányok (0)Divat (0)Egészségügy (0)Előadóművészet (0)Energiatanulmányok (0)Fenntarthatóság tanulmányok (0)Jogi tanulmányok (0)
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Egyetlen program sem felel meg a keresési feltételeknek. Kérjük, finomítsa a szűrőket.

Clear filters

BA Programok ban ben Egészségügy Mentális egészségügyi ellátás Pszichológia Sportpszichológia

A Bachelor of Arts egy egyetemi diploma. Ez gyakran az első egyetemi szintű hallgatók. A BA program időtartama három és öt év között mozoghat.

Mi a BA a sport- és gyakorlati pszichológiában? Ez a tanulmányi terület azt vizsgálja, hogy a pszichológia hatással lehet-e a sportra és gyakorolni. A diákok megtanulják használni ezt a tudást, hogy segítsenek a sportolók fejlesztésében. Néhány program megvizsgálhatja a rendszeres testmozgással támogatott pszichológiai jólétet. A feladatok tartalmazhatnak esettanulmányokat, esszéket, szóbeli prezentációkat, kutatási projekteket és irodalmi áttekintéseket. Az ilyen típusú programok magukban foglalhatják az alkalmazott pszichológia alapvető készségeit, a sport és gyakorlópszichológia alapjait, a sport- és gyakorlópszichológiát, valamint a fejlődési pszichológiát.

A BA számára szükséges oktatás a hallgatók számára széles körű készségeket kínál, beleértve a motivációs és kommunikációs készségeket. A diplomások ezeket a képességeket használhatják az ügyfelek ösztönzésére vagy a technikák magyarázatára. A résztvevők javíthatják képességüket is, hogy legyenek kedvesek, ami segítheti a szakmai és személyes élet javítását.

A BA költsége függhet az egyetemtől, az iskola helyétől, a programtól és a program időtartamától. Egyes iskoláknak az évtől függően változhat az iskolai tandíj-ingadozás. A becslés legmegfelelőbb módja az iskola közvetlen kapcsolatba lépése.

Két fő karrierlehetőség van a diákok után, miután befejezte a BA sport-és gyakorlása pszichológia programot. Néhány diák folytatja tanulmányait, hogy professzionális pszichológusokká váljon olyan területeken, mint az oktatási, foglalkozási, klinikai és egészségügyi pszichológia. Mások ezt a hátteret használják a gyakorló és a fitnesz-iparba személyes edzőknek, sportpszichológusoknak, fitneszközpont-kezelőknek, sportterapeutáknak és sportigazgatóknak.

Nem számít, hol élsz, hozzáférhetsz ehhez a programhoz. Számos főiskola és egyetem szerte a világon kínál sportolási és gyakorlati pszichológiát online és személyesen. A pályázati folyamat egyszerű. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.