Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 3 Bölcsészettudományi Alapképzések  (BA) ban ben Nemzetközi jog 2023/2024

3 BA Programok ban ben Nemzetközi jog 2023/2024

Áttekintés

A Bachelor of Arts (BA) a hallgatók a készségeket és tudásbázis excel a mai rendkívül versenyképes gazdasági környezet. A BA tipikusan egy három-négy éves program, de a tanulási idő hossza változó intézmény és a személyes körülmény. Átlagosan az emberek egy BA keresete lényegesen több életük során, mint az emberek, csak egy középfokú oktatásban.

Mi a BA Nemzetközi Jog? Jobban, mint valaha, a társaságoknak, ügyvédek, akiknek tudásbázis átlépi a határokat, tekintettel arra, hogy az üzleti semmiképpen. A nemzetközi jog magában foglalja a jogi ügyleteivel kapcsolatos globális pénzügyi és üzleti, hanem magában foglalja a vizsgálat a nemzetközi igazságszolgáltatás, beleértve az olyan intézmények, mint a nemzetközi büntető törvényszékek. Megszerezte a BA nemzetközi jog rendelkezhet a képzés és a szükséges készségeket, hogy jogi szaktanácsadás vagy tanácsot, hogy az ilyen intézmények az egész világon.

Ezek fok lehet, hogy a diákok a lehetőséget, hogy élesíteni az analitikus és íráskészség szükséges lesz sikeres ügyvéd. A diákok általában ki vannak téve a legkülönbözőbb témákban releváns ügyvédként, és néha még a lehetőséget a valós tapasztalat révén tapasztalati tanulás.

Mennyit ezek az oklevelek kerül? Tandíj és díjak jelentősen különbözik az egyes egyetemek, ezért célszerű felvenni a kapcsolatot egyes programok többet megtudni költségeket.

Munkalehetőség kínálkozik a magán és közjogi szerte a világon. Egy olyan légkörben, ahol a nemzetek közötti kereskedelmi megállapodások bonyolultak, de számos, nemzetközi jogászok van szükség, hogy tanácsot vállalatok és még országoktól azok kötelezettségek és lehetőségek mellett ezek foglalkozik. A vállalatok gyakran transznacionális a modern korban, és így szükség van a jogi tanácsadást az ügyvédek jelentős ismerete számos jogi rendszerek.A fontos nemzetközi intézmények, mint az Egyesült Nemzetek Szervezete és a háborús bűncselekmények bíróságok, azok a diplomások érdekli a közjogi vagy az emberi jogokat is találnak lehetőséget.

Ha online programok érdeklik, kérem keressen meg a program alatt, és lépjen kapcsolatba közvetlenül a felvételi irodában, az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.

Olvass tovább

Szűrők

  • BA
  • Jogi tanulmányok
  • Nemzetközi jog tanulmányok
  • Nemzetközi jog
Szakirányok
  • Jogi tanulmányok (3)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Kapcsolódó tanulmányi területek