Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 71 Bölcsészettudományi Alapképzések  (BA) ban ben Kriminológia 2023/2024

71 BA Programok ban ben Kriminológia 2023/2024

Áttekintés

A kriminológia BA olyan főiskolai diploma, amelynek célja a diákok szakértelmének biztosítása a büntető igazságszolgáltatási rendszerben való munkavégzéshez. Ez a Bachelor of Arts fokozat általában három vagy négy évig befejezni és felkészít egy diplomás a karrierjét kapcsolatos bűnüldözés.

Azok az egyének, akik érdeklődnek a büntető igazságszolgáltatási rendszerben való munkába állításuk iránt érdeklődő személyektől, gyakran kérdezik: "Mi a bűnügyi kriminológia?" Ez egy bölcsészettudományi, vizsgálati, honvédelmi a globális törvények végrehajtása. A diákok megismerik a bűncselekmények megoldását, hogyan akadályozzák meg őket, és olyan konkrét bűnözői kategóriákra koncentrálhatnak, mint a fehérgalléros bűncselekmények. A tanulmányi programba való felvétel előtt a hallgatóknak középiskolai oklevelet vagy általános egyenértékűségi fokozatot kell kapniuk, és egyértelmű háttérellenőrzést kell kapniuk.

A kriminológia BA-jának megszerzése lehetővé teszi a diplomások számára számos előnyt. Miután ezt az izgalmas tanulmányi területet oktatták, az egyéneket gyakran keresik a munkáltatók, és képesek magasabb fizetést és felelősségteljesebb karrierlehetőséget szerezni, mint a nem kedvezményezett pályázók. Ezek az oktatási programok elősegítik a diákok felkészítését a karrierekre a bűnüldözésben.

Az árak Bachelor of Arts fokozat megszerzéséhez az egyetemtől és a globális helyzettől függően változnak. Az on-line kurzusok árai is eltérnek az egyéni óráktól, ezért bölcs dolog lenne a diákok számára, hogy kapcsolatba lépjenek a főiskolai felvételi irodákkal, hogy megtanulják a jelenlegi tandíjat.

Azok a személyek, akik birtokolnak a kriminológia fokozatot szerzett BA-t, széles körű karrierlehetőséget kínálnak. Lehet, hogy detektívekké, börtön specialistákká, tisztviselői tisztségviselőkké vagy hazai biztonsági szakértőkká válnak. A köz- és magánbiztonsági ügynökségekben és szervezetekben számos jutalmazó pozíció található.

Ha készen állsz arra, hogy az életedet olyan karrierre szenteljük, amely biztonságosabb helyet teremt a világ számára, a bölcsészettudományi diplomát lehet az Ön számára. Most meg kell tenni a következő lépést. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépő irodájával az űrlap kitöltésével.

Olvass tovább

Szűrők

  • BA
  • Jogi tanulmányok
  • Büntetőjogi tanulmányok
  • Kriminológia
Szakirányok
  • Jogi tanulmányok (71)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum