Keystone logo

40 BA Programok ban ben Jogi tanulmányok Általános Jogtanulmányok Jog 2024

Szűrők

Szűrők

  • BA
  • Jogi tanulmányok
  • Általános Jogtanulmányok
  • Jog
Szakirányok
  • Jogi tanulmányok (40)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

BA Programok ban ben Jogi tanulmányok Általános Jogtanulmányok Jog

A főiskolai szintű oktatás magában foglalja az alapjait. Ezzel megszerezte a Bachelor of Arts (BA), akkor legyen felkészülve egy belépő szintű karrier. Alternatív megoldásként a mértéke minősíti, hogy adja meg a mester szintű programot, hogy szerez egy magasabb szintű karrier.

Mi a BA törvény? Diákok, akik erre a területre mindent megtudhat jogi gyakorlat és következményeit. Tanfolyamok tanítják jogelmélet mellett gyakorlati ismeretek. A törvény egy különösen folyadék területen, ami azt jelenti, tananyagok mindig frissül és fejlődik, hogy a témához. Mivel a bachelor szinten magában foglalja az alapokat, van egy nagy hangsúlyt fektet a kutatásra és esettanulmányok, amikor jogot tanult, nem pedig a jogi védelem és a képviselet. Ezek a készségek általában fenntartva posztgraduális programokat.

Törvény egyike a legfejlettebb tanulmányi területeken. Hogy a diákok választhatnak, hogy továbbra is az oktatás, vagy folytassa a pályafutását, miután megszerezte a főiskolai, ők is részt vesznek a magas szintű, fontos munkát.Megszerezte a BA a tökéletes módja annak, hogy felkészüljenek a mester fokozatot is.

Az ára megszerezte a BA törvény változik számos tényezőt. Mert minden a program és az iskolai tanulmányozott, hogy az ország és a tanulási idő hossza befolyásolja tandíj és díjak, akkor találjon annyi lehetőség, mint lehetséges. Keresse meg a programot, amely minden igényt kielégít, és illik a költségkereten belül.

A legtöbb diák, akik belépnek a törvény programot kíván válni ügyvédek. Sok különböző típusú ügyvédek, beleértve a polgári jog ügyvédi, csőd ügyvédek, és a bűnügyi védőügyvédek, de ez a szint a munka csak azoknak a Juris Doctor és akik átmennek a szakvizsga. Ha úgy dönt, hogy megkezdik, miután megszerezte a főiskolai diplomát, megtalálja a helyét a jogi asszisztens, jogi referens, illetve jogi asszisztens.

Ha érdekel a jogot, megszerezte a bachelor 's diplomát az első lépés, hogy adja meg az adott területen.Akár akarjuk, hogy folytassa a magasabb szintű diploma vagy sem, kezdődik a bachelor 's diplomát. Keresés a programot alatt, és közvetlenül a kapcsolatot a felvételi iroda az iskola választott kitöltésével a vezető formában.