Keystone logo

1 BA Programok ban ben Előadóművészet Filmtanulmányok Forgatókönyvíró ban ben Grand Rapids, Amerikai Egyesült Államok számára 2024

Szűrők

Szűrők

  • BA
  • Amerikai Egyesült Államok
  • Előadóművészet
  • Filmtanulmányok
  • Forgatókönyvíró
Szakirányok
  • Előadóművészet (1)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Popular study format

Popular education type

BA Programok ban ben Előadóművészet Filmtanulmányok Forgatókönyvíró

Otthon a 38. elnöke az Egyesült Államok Gerald Ford, és 188.000 lakos, Grand Rapids város található West Michigan. Rangsorolva, mint a második legnagyobb az állam, a város ad otthont számos főiskola és egyetem határain belül. Különböző mértékben, mesterek, és a PhD programok technológia és a biológia várja a vendégeket többek között.

Forgatókönyvírás kitűnő tanulmányok a diákok, akik szeretnének javítani a kreatív képességek és folytassa a pályafutását a médiában. Ez a mező foglalkozik létrehozásával script számos különböző média formák, beleértve a filmeket, reklámok, és a TV-műsorok.

Az USA továbbra is a világ legnépszerűbb úti célja a nemzetközi diákok számára. Az Egyesült Államok egyetemei uralják a világranglistát, és az ország izgalmas tanulmányi helyszínek széles választékát kínálja. Az állami egyetemi rendszereket részben az állami kormányzatok támogatják, és sok egyetemi egyetem lehet az államban, több százezer hallgatóval.

A Bölcsészettudományi Alapdiploma (BA) egy olyan tanulmányi eredmény, melyet egy három-négy éves képzés kurzusainak sikeres elvégzése után kaphatnak meg a hallgatók. A képzés keretein belül tanulható tárgyak skálája igen széles, a művészetektől a bölcsészeten át a természettudományokig terjed.