Keystone logo

2 BA Programok ban ben Üzleti tanulmányok Kereskedelem 2024

Szűrők

Szűrők

 • BA
 • Üzleti tanulmányok
 • Kereskedelem
Szakirányok
 • Üzleti tanulmányok (2)
  • Vissza a fő kategóriához
  Helyszínek
  További helyszínek keresése
  Végzettség típusa
  Időtartam
  Tanulási tempó
  Nyelv
  Nyelv
  Tanulmányi formátum

  BA Programok ban ben Üzleti tanulmányok Kereskedelem

  Sok, megszerezte a Bachelor of Arts az első lépés abba az irányba felé egy új karrier. A felsőoktatás egyik legjobb módja, hogy magasabb kereseti lehetőséget, valamint a felfelé irányuló mobilitás. Megszerezte a BA lehet egy nehéz feladat, de azok számára, fel a kihívást, az előnyöket, hogy megéri az erőfeszítést.

  Mi a BA Sales? Ez a szak célja azokat a fiatalokat, akik érdekeltek az üzleti és marketing. Általában négy évig tartó, egy értékesítési mértékben tartalmaz egy sokféle tanfolyam, hogy egy jól lekerekített oktatás, a diplomások, beleértve a pénzügyi, logisztikai, gazdasági vagy üzleti jog. A diákok is megtanulják a csínját-bínját a sikeres értékesítési stratégia, amelyben maguk a siker érdekében befejezésekor a program és a belépő a munkaerő.

  Sok diák dönt, hogy folytatja az értékesítési mértékben miatt érdeke az épület egy kis üzlet.A megszerzett készségek alatt a tanulmányok segíthetnek a kihívások, hogy jön induló új cég. Szervezet, kommunikáció és mély megértése a pénzügyi világ lehet beszerezni ezt a programot.

  Az ára megszerezte a bachelor 's diplomát széles skálán mozog alapján az intézmény ' s helye, valamint a program követelményeinek. Annak érdekében, hogy a leginkább up-to-date tandíjat információkat, a legjobb, hogy lépjen kapcsolatba a felvételi iroda egy kiválasztott egyetem.

  Pályakezdő értékesítési BA programokat élvezhetik pályára a különböző területeken, beleértve a marketing, menedzsment és kiskereskedelem. Vannak, akik az értékesítési fok lesz saját főnökeik, míg mások feljebb a közigazgatási pozíciókat nagyvállalatok, szolgáló számla vezetők, értékesítési tervezők vagy értékesítési képviselők. A bachelor 's diplomát is szolgálhat egy lépcsőfok azon az úton, továbbtanulás, beleértve mester ' s és a doktori fokozatot.

  Hála a mai 's technológiai fejlődés, megszerezte a diplomát könnyebb, mint valaha, különösen azok számára, anélkül, hogy hozzáférést biztosít egy kényelmesen felsőoktatási intézménye. Kezdve egy online program egyszerű, csak keresni a programot alatt, és lépjen kapcsolatba közvetlenül a felvételi irodában, az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.